Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Padanie nafty na TDS

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Marek-is
Klubové ID: 181

#41 Příspěvek od Marek-is »

Tak konecne starty bez problemu :lol: Delali me kompletni pretesneni cerpadla a vymena gufera. Cena jen pro otrle 5300kc vc Dph. Malem me jeblo ale nikdo jinej do toho nechtel jit. Delali me to v BOSCH PAS Zabreh,ale kazdopadne nedoporucuji :!: Sefuje tam tomu nakej vesan buran co toho dokaze dost okecat a dostat z lidi prachy...rozdelali me to cerpadlo a tvrdil co vsechno je na hovno a ze to bude stat 17000.. kc. Prej tuhle okecavacku pouziva casto...samozrejme jsem si nechal vymenit jen to tesni*sadu* On tvrdil ze to nepujde slozit a kdesi cosi...auto me jezdi jako predtim bez problemu...ZAJIMAVE,takze pozor na pana Bednare. :idea:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#42 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Marek-is píše:Tak konecne starty bez problemu :lol: Delali me kompletni pretesneni cerpadla a vymena gufera. Cena jen pro otrle 5300kc vc Dph. Malem me jeblo ale nikdo jinej do toho nechtel jit. Delali me to v BOSCH PAS Zabreh,ale kazdopadne nedoporucuji :!: Sefuje tam tomu nakej vesan buran co toho dokaze dost okecat a dostat z lidi prachy...rozdelali me to cerpadlo a tvrdil co vsechno je na hovno a ze to bude stat 17000.. kc. Prej tuhle okecavacku pouziva casto...samozrejme jsem si nechal vymenit jen to tesni*sadu* On tvrdil ze to nepujde slozit a kdesi cosi...auto me jezdi jako predtim bez problemu...ZAJIMAVE,takze pozor na pana Bednare. :idea:
tak jak prijde rada na me, zavezu to do bludova :D je to kousek za zabrehem a uvidime :))
Slavisimo
Klubové ID: 1127
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Slavisimo »

no tak kamarad mel tu bublinku v hadicce a uz je to v pohode...uz mu to startuje relativne normalne.
Marek-is
Klubové ID: 181

#44 Příspěvek od Marek-is »

Jsem na prasky ,uz me to zas nestartuje :twisted: :evil: 8O :x :? Fungovalo to asi par dnu,ale nikde znatelnej unik nafty...takze co ted...ma nekdo nakou radu?
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Hitman »

kdyz uz jsem byl zoufalej a moje predchozi bmw nikdo nedokazal dat dohromady a nechtel jsem do BMW tak mi pomohl jeden clovicek za Hradcem Kralove a ani nebyl tak drahej, kazdopadne to rozchodil suprove. jen co si vzpomenu na jmeno tak ti dam cislo :)
Odpovědět