k tem modrym zarovkam (to jsou ty s tim xenonovym plynem ne?) od jakeho vyrobce a kde je nejlip sehnat? Pac ted jsem v noci jak krtek.....vidim prd a pripada mi blbe prat to do protijedoucich porad dalkacema
RuDoSh píše:k tem modrym zarovkam (to jsou ty s tim xenonovym plynem ne?) od jakeho vyrobce a kde je nejlip sehnat? Pac ted jsem v noci jak krtek.....vidim prd a pripada mi blbe prat to do protijedoucich porad dalkacema
Osram Cool Blue, Philips Blue Vision a podobný. Koupíš v každým kšeftě. Jediný žárovky, který se alespoň trochu podobaj svítivostí xenonům jsou PIAA. Ale jsou drahý skoro jak xenony.
Takže co? Jedině xenony. A když budou od Helly v originálu, není co řešit. Mimochodem ten blinkr na tom žlu?áskovi mi přijde OK. A všimněte si i čirých mlhovek...
Shrek píše:Osram Cool Blue, Philips Blue Vision a podobný. Koupíš v každým kšeftě. Jediný žárovky, který se alespoň trochu podobaj svítivostí xenonům jsou PIAA. Ale jsou drahý skoro jak xenony.
Takže co? Jedině xenony. A když budou od Helly v originálu, není co řešit. Mimochodem ten blinkr na tom žlu?áskovi mi přijde OK. A všimněte si i čirých mlhovek...
Ty Philipsky sou dobrý, mám je teď, maj ale jen 55W, jinak ty tmavě modrý 130W sou buď od Elta nebo nějaká mě neznámá značka. Koupil sem je v Krpoli v D&M. Ty 130ky sem narval do mlhovek, svítí fakt krutě!
Shrek píše:Osram Cool Blue, Philips Blue Vision a podobný. Koupíš v každým kšeftě. Jediný žárovky, který se alespoň trochu podobaj svítivostí xenonům jsou PIAA. Ale jsou drahý skoro jak xenony.
Ty Philipsky sou dobrý, mám je teď, maj ale jen 55W, jinak ty tmavě modrý 130W sou buď od Elta nebo nějaká mě neznámá značka. Koupil sem je v Krpoli v D&M. Ty 130ky sem narval do mlhovek, svítí fakt krutě!
co na to relatka? jsou dymenzovany vubec na takove proudove zatizeni?
Já mám přední mlhy napojený drátem k extra vypínači, protože jsem koupil kabeláž z káry, která měla Check control. Já check c. nemám, tudíž neseděly ty dráty (nevěděl jsem kam je píchnout ). Trošku se to zahřívá, hlavně ty tenký dráty (původně na nich byly napojený stroboskopy), tak je budu muset asi někdy vyměnit. Vypínač je normálně 15A, ten svítící z autodoplňků Zatím to fachá, to je hlavní!
Nevim jestli je to jeste aktualni.Rozhodil jsem site a mozna bych ty xenony mohl mit na E36 a E39 za cca 5.000,- Kc.Jeste to upresnim az mi ta dotycna osoba da vedet.
Murfas píše:Nevim jestli je to jeste aktualni.Rozhodil jsem site a mozna bych ty xenony mohl mit na E36 a E39 za cca 5.000,- Kc.Jeste to upresnim az mi ta dotycna osoba da vedet.
Murfas píše:Nevim jestli je to jeste aktualni.Rozhodil jsem site a mozna bych ty xenony mohl mit na E36 a E39 za cca 5.000,- Kc.Jeste to upresnim az mi ta dotycna osoba da vedet.
Centr píše:Takže pánové, přikláním se taky k Hella, jsou o 1000% lepší než In-Pro. Přihazuju pár fotek z Brna. Jinak už jsem tady psal že je mají v DE v prodejně http://www.x-tuning.de. Mělo by to být na pomezí CZ-PL-DE v (Hauptstrasse 79a - 02788Â Hirschfelde / OT Wittgendorf), takže pro Čechy za Humny. Samozřejmě navíc možnost vrácení DPH. Sám jsem uvažoval o verzi H7+H7 + dodělat xenony cca 4500,-? Co vy na to?
Je to z Prahy jen 160km coz je super a vypada to na nejlepsi reseni jak se k tomu dostat. Skoda ze neumim nemecky a ty stranky nejsou v anglictine. Doufam ze mi je daj za tech 730 kdyz si pro ne dojedu.
Jak to je s vrácením DPH? Já myslel, že zboží max. do 6000kč můžu si tam koupit s tím že mi dají DPH zpět, při vyšší ceně platím už v čechách clo!?
Jo, a s těma xenonama, to se vymění světlo kus za kus? nebo se to pro ty xenony musí ještě nějak upravovat? Za těch 730 Eur je to i se žárovkama a s adaptérem, atd?
Za těch 730€ je to komplet světlo s výbojkou, žárovkama D2R nebo tak nějak, prostě komplet elektrika, jediný co se tam prej musí dát z origo světel jsou motorky na nastavení výšky světel, to se prý ale odšroubuje a našroubuje na nový, nic složitýho (nedělal jsem ještě)
u E36 jsou moturky nasazeny na bajonet, takze jen nasadis a otocis...
uprava spociva jen v natazeni kabelu od baterky nebo od silnejsiho + kabelu a napojeni pres relatko, nebot u nekterych instalaci to jinak pali pojistky nebo nechteji nabehnout trafa /malo startovaciho proudu, pak uz to zere min jak obyc doutnavky /...
Hmm, tak prej tam jsou i ty regulacni motorky
*Xenon-Scheinwerfer RE / LI
*inkl. aller Leuchtmittel - auch Xenon-Brenner!
*inkl. 2 Xenon-Vorschaltgeräten
*inkl. autom. Leuchtweitenregulierung
Ta fotka je orientacni, jak to asi vypada zezadu Je to z pouzityho svetla
Jsou to origo svetla s dodelavynym xenonem a AE z e39 i s mracitkama Rieger, jeste 10 hodin, je to ted u 250€