svítí to moc pěkně, možná si na vánoce taky udělám radost ale mám celkem strach z té montáže... u origo faceliftových světel to bude asi celkem drbačka, ale když už to budu dělat, tak je aspoň nechám rozleštit, ať vypadají jak nové
The_big_deal píše:V3 SMD jednoznačně doporučuju. Nic prostě nic nesvítí tak jako ony a dá se to v klidu použít jako denní svícení, protože to svítí fakt hodně !
no akorát mám trošku strach co na to v noci cajti? myslíš, že to neoslňuje? to musí v noci svítit jak kráva
oslňuje, potvrdilo mi to pár lidí, kteří to mají, musí se, resp. měla by se regulovat svítivost.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Tak zas tak moc by to v noci oslňovat nemuselo, když svítíš i normálními světly, neměly by ty kroužky tolik tahat oči ne? Kde se ty V3 SMD dají sehnat? Momentálně tam mám něco jak haarosh a co se životnosti týče už tam budou 2 roky + něco málo majitel přede mnou...
svítí to moc pěkně, možná si na vánoce taky udělám radost ale mám celkem strach z té montáže... u origo faceliftových světel to bude asi celkem drbačka, ale když už to budu dělat, tak je aspoň nechám rozleštit, ať vypadají jak nové
Já to mám svém quad xenonu s V3 udělané tak, že mi po zapnutí parkovaček, nebo potkávacích světel kroužky pohasnou na 20%....
Akorát nechápu, proč je chceš dávat do faceliftových E60 světel - ty mají denní svícení přes kroužky. Stačí koupit jen nějáký pořádný výkonný H8 marker
já jsem to neviděl, jak moc oslňují v noci, ale i sám Caknakis mi potrvzoval. Oni svítí kurevsky i přes den
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
kluci proberte to s Tomášem, on světla dělá, Ae monutuje a dost o tom ví. Podle mě je hloupost znovu oběvovat Ameriku a poradit se
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
tak dneska jsem konečně vyměnil žárovičky v markeru origo 10W za 20W, ale za slunečného počasí jsem nepoznal vůbec žádný rozdíl... svítí to uplně stejně... počkám ještě až bude trošku šero, ale svítí to fakt minimálně, takže na denní svícení to ani tak nebude...
EdyBoyS píše:tak dneska jsem konečně vyměnil žárovičky v markeru origo 10W za 20W, ale za slunečného počasí jsem nepoznal vůbec žádný rozdíl... svítí to uplně stejně... počkám ještě až bude trošku šero, ale svítí to fakt minimálně, takže na denní svícení to ani tak nebude...
takže jedině to fakt překopat na ty SMD V3 no
A to ti za chvilku ukápnou dráty, je celkem rozdíl, jestli tím tenkým vodičem teče necelá 1A ne nebo skoro 2A
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
tak v noci už rozdíl poznat jde. svítí to o poznání lépe a kroužky jsou i plnější.
Dneska jsem měl kroužky zapnuté 3h v kuse a dráty nebyly ani teplé, takže toho bych se vůbec nebál
Vesa88 píše:TOMPO: mam to uz 3 mesice a nikde nic netece, nerikej kraviny....
Ve vší úctě,se známe, že mi říkáš nemluv kraviny? Kdo mluví o tečení??? Mluvím o tom, že se časem ty patice prostě vypečou, zkřehnou a až je vemeš do ruky, rozsypou se na prach. O průtoku Amper nemluvě. Ale v pohodě,pojďme se urážet
Když už jsme u toho, jaký to má ve finále výsledek? Jako denní svícení to použít nelze a v noci je vidět i ta 10W.
Sám jsem se o to zajímal, nakonec se rozhodl pro kompletní renovaci světel vč. SMD AE.
Tompo: Tak promin jestli te to urazilo, myslim ze nic tak hrozneho jsem nerekl...O vyhrati patic pochybuju, ale to je jedno, sviti to rozhodne lip ten krouzek je krasne plnej. Na denni sviceni to urcite neni, to souhlasim
Je tady někdo , kdo ty SMD V3 , montoval do E60tky a má k tomu nějaký návod ?
Zručný jsem , ale raději si nechám poradit a jelikož stále kupuju MARKERY , přestává mě to bavit .
Tak pokud někdo má zkušenost , viz obrázek na předchozí straně , dejte vědět .