Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Angel eyes kroužky/ denní svícení
Ono je spise otazka, jestli vice wattove LED udelaji adekvatni efekt. Optika uvnitr bude jinak resena, takze je otazkou, jestli je vubec mozne dosahnout takoveho efektu, aby to bylo vyrazne. Bohuzel ty 12W jsem vydel cca za 100USD, coz mi prijde jako testovaci vzorek docela drahe.
Sam mam doma 10W, do svetel mi nepasuji, ackoliv meli. Kdyz jsem je zkousel, tak oproti 5W to moc velky rozdil nebyl. A staly mne skoro 3tis.
Sam mam doma 10W, do svetel mi nepasuji, ackoliv meli. Kdyz jsem je zkousel, tak oproti 5W to moc velky rozdil nebyl. A staly mne skoro 3tis.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
No mě stály něco kolem 900 na ebay, ale to jsem se pěkně drbnul uvedeno bylo 10W ale už ne že 2x 5W
)) , no na sluníčku le to les, pěkně to vypadá v garáži
a když jsem včera rozleštil kryty světel tak to prokouklo, ale jinak je to nepoužitelné, takže bud se mi podaří někde otestovat ten větší výkon jestli z toho něco do těch světlovodů dostanu, nebo tam poletí zpátky žárovky origo...

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja osobne uz sem vratil zpet zarovky a jsem spokojen.
Sice se nekomu libi kdyz je ten krouzek bilej. Ale jakmile se rosviti xenon tak to skoro neni ani videt. Kdyz sou ty svetla dozluta je to videt mnohem lip a muj pocit z toho je ze to auto ma jakoby zarudly nasrani oci a ne radobi bili krouzek co je videt jen v noci kdyz sviti sam. Kdyz v zrcatku vidim E65 s tema zlutyma krouzkama budi to ve me respekt.
Diody jsem koupil 10W s predradnym obvodem. Jak uz tu nekdo psal pri zapnuti se to neda ani udrzet v ruce. A me asi po tydnu oba shoreli. Proste ty soucastky musi byt chlazeny a to ve svetle moc dobre nejde.
Sice se nekomu libi kdyz je ten krouzek bilej. Ale jakmile se rosviti xenon tak to skoro neni ani videt. Kdyz sou ty svetla dozluta je to videt mnohem lip a muj pocit z toho je ze to auto ma jakoby zarudly nasrani oci a ne radobi bili krouzek co je videt jen v noci kdyz sviti sam. Kdyz v zrcatku vidim E65 s tema zlutyma krouzkama budi to ve me respekt.
Diody jsem koupil 10W s predradnym obvodem. Jak uz tu nekdo psal pri zapnuti se to neda ani udrzet v ruce. A me asi po tydnu oba shoreli. Proste ty soucastky musi byt chlazeny a to ve svetle moc dobre nejde.
bbeavis píše:Sice se nekomu libi kdyz je ten krouzek bilej. Ale jakmile se rosviti xenon tak to skoro neni ani videt. Kdyz sou ty svetla dozluta je to videt mnohem lip a muj pocit z toho je ze to auto ma jakoby zarudly nasrani oci a ne radobi bili krouzek co je videt jen v noci kdyz sviti sam. Kdyz v zrcatku vidim E65 s tema zlutyma krouzkama budi to ve me respekt.
tak tak, nevím proč se každý snaží o to, mít vše bílé. Právě ten kontrast bílo-modrého xenonu a žlutých AE je po stránce designu nejlepší (ve mě to evokuje exkluzivitu "zlatých" kroužků). Spousta lidí si bohužel myslí, že jednolitost barev v osvětlení je moderní, mají pravdu, ale je třeba si uvědomit, že to co je moderní, nemusí být vždy krásné. Jednolitost barev na nic neupozorní, na nic "nepřitáhne oči". Prostě na to člověk jen koukne a vidí, že to svítí vše bíle, nic víc, oko už nezaujmou tvary, intenzita, vše se slévá do jednoho. Kontrast žlutých kroužků a xenonů vypadá podle mne mnohem "dramatičtěji".
MUF_IV píše:Měl bych dotaz, chci do E60 pred face pořádný AE. ted mám bílé, je to fajn ale je to pouze 5W a je to slabé. Podotýkám že to nechci na denní svícení, na to mám xenon... jen je chci kroužky pořádně zviditelnit.. máte nekdo tip na pořádný "bulb" do angel Eyes které stojí zato ?....
Já mám v E60 taky jen 5W a taky nic moc, tak jsem si dnes objednal 10W které přijdou asi v pondělí nebo úterý, takže jak to otestuju dám vědět. Mají stát 1800kč tak jsem zvědavý.
Vím že je to mimo téma, ale když už se tady řeší osvětlení tak jsem se chtěl pochlubit čím jsem si dnes udělal radost. Led projektor logo a můžu jen doporučit protože to vypadá opravdu moc dobře.
- Přílohy
-
- IMG_1472.JPG (19.37 KiB) Zobrazeno 433 x
-
- IMG_1479.JPG (18.88 KiB) Zobrazeno 429 x
-
- IMG_1478.JPG (18.68 KiB) Zobrazeno 429 x
-
- IMG_1476.JPG (18.84 KiB) Zobrazeno 429 x
-
- IMG_1475.JPG (18.51 KiB) Zobrazeno 429 x
-
- IMG_1474.JPG (16.91 KiB) Zobrazeno 429 x
-
- IMG_1473.JPG (17.65 KiB) Zobrazeno 429 x
bbeavis píše:tak to je masakr... to je jak koberecek, ktery ceka vzdy pri vystoupeni...
Kde je to k mani?
http://www.jb-tuning.cz/www-jb-tuning-c ... Led%20logo
Couloo píše:bbeavis píše:tak to je masakr... to je jak koberecek, ktery ceka vzdy pri vystoupeni...
Kde je to k mani?
Tak to je pecka, tohle se mi fakt líbí, mj... tvoje autko potkavam v Ove

peknej

MUF_IV píše:Couloo píše:bbeavis píše:tak to je masakr... to je jak koberecek, ktery ceka vzdy pri vystoupeni...
Kde je to k mani?
Tak to je pecka, tohle se mi fakt líbí, mj... tvoje autko potkavam v Ove![]()
peknej
Tak se někdy můžeš ozvat a ukážu ti to na živo ve tmě. Nemá to chybu. 602636295
MUF_IV píše:A jeste dotaz, kam jsi ten projektor zapojil? je to misto svetla ve dverich ?
Jj, přesně tam. Nechtěl jsem totiž vrtat tapec a ještě ho i sundávat, tak jsem malinko ten origo otvor v jedné straně vypiloval a zapojil na origo dráty. Pak jen strčit dovnitř a hotovo. Celkově práce na 10min a kdykoli to můžu uvést do původního stavu.
Couloo píše:MUF_IV píše:A jeste dotaz, kam jsi ten projektor zapojil? je to misto svetla ve dverich ?
Jj, přesně tam. Nechtěl jsem totiž vrtat tapec a ještě ho i sundávat, tak jsem malinko ten origo otvor v jedné straně vypiloval a zapojil na origo dráty. Pak jen strčit dovnitř a hotovo. Celkově práce na 10min a kdykoli to můžu uvést do původního stavu.
Taky sem si to pořídil, ale ještě nebyl čas to tam nainstalovat, hodil bys foto detail ve dne, jak to máš zapasované do těch dveří zespodu, dík moc.
sonyk02 píše:Couloo píše:MUF_IV píše:A jeste dotaz, kam jsi ten projektor zapojil? je to misto svetla ve dverich ?
Taky sem si to pořídil, ale ještě nebyl čas to tam nainstalovat, hodil bys foto detail ve dne, jak to máš zapasované do těch dveří zespodu, dík moc.
Hergot, vy mi dáváte, nemám o víkendu co dělat, asi to dneska koupím a vlítnu na to

Jinak tady to borec na aukru prodává za 1250,-Kč i s poštou. http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=23343333 má v nabídce většinu značek i BMW.