Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 525i

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
ARMAN

#41 Příspěvek od ARMAN »

ještě neviš v jakem je stavu auto a už smažiš 200kila? :?
rooc

#42 Příspěvek od rooc »

přijde mi to jako blbej vtip a pokud ne tak bych tě zmlátil jak psa..., v 17 bez papíru si to trajdat 200 v nějakým polorozpadlým pekáči a tvoje matka bude asi taky řádná píča pokud ti to auto opravdu půjčuje tuareg je už kus krabice..., takže doufám, že někoho zabiješ, protože silně pochybuju o tom, že když jezdíš s nějaou vraždou za ušetřený kapesný z velikonoc 200 tak ajk asi budeš jezdit s tou bednou... :roll:
starynovy

#43 Příspěvek od starynovy »

souhlas s rooc-em, doufám že když se vytřískáš tak sám, a nikdo nepojede oproti (néže bych ti to přál, to v žádném případe, ale to s čím se tady ´´chlubíš´´ je vrchol nezodpovědnosti, styď se.)
nuny

#44 Příspěvek od nuny »

starynovy píše:souhlas s rooc-em, doufám že když se vytřískáš tak sám, a nikdo nepojede oproti (néže bych ti to přál, to v žádném případe, ale to s čím se tady ´´chlubíš´´ je vrchol nezodpovědnosti, styď se.)

Také souhlasím a přidám názor, "chlubit" se, že nemám papíry, že je
s autem sranda, když na 4 jede 200Km/h (nechci ani vědět kde):roll:
to je vrchol neznalosti a nezodpovědnosti, že jí nemá 17letej kluk,
to je docela "běžný", ale jestli mu máma opravdu vědomě půjčuje tu "krávu", aby sní jezdil, tak nemám slov 8O

Jezdil jsem tři roky k nehodám, a věřte, když jsou zraněni(pokud jsou"jen" zraněni) tihle kluci, bývá to právě, protože se chtěly "ukázat" jak to "umí" ......je to hroznej pohled :cry:
malejpepe

#45 Příspěvek od malejpepe »

neřídil jsem já :D a auto je bez problémů nevíte jaké destičky mam dát na zadní brzdy ? jestli mi tam padnou tuty ? http://www.nahradni-dily-auto.cz/zbozi/ ... 4---------
malejpepe

#46 Příspěvek od malejpepe »

ale zase zkusit se to muselo že jo neřikej te že vy ste to nezkusily musim zkusit jestli to auto je v poho a jestli se třeba ve 180 neklepe převodovka byla to dlouhá rovinka řidil kamarád a nikde žádný auto
ARMAN

#47 Příspěvek od ARMAN »

s e34 jsem 200 nejel ani jedou s e30 jsem jel max 190 jednou v čr podruhe v německu(v důsledku mi prdl řemen), nevim rychlost mě nějak nebere :?
rooc

#48 Příspěvek od rooc »

aspoň nelži tady píšeš jezdím touaregem od mámy... a najednou když se do tebe někdo opře tak najednou řídí kamarád...bože se divím, že se tu s tebou někdo baví
Filozof

#49 Příspěvek od Filozof »

rooc píše:aspoň nelži tady píšeš jezdím touaregem od mámy... a najednou když se do tebe někdo opře tak najednou řídí kamarád...bože se divím, že se tu s tebou někdo baví

klídek to chce chladnou hlavu.

My když jsme byli mladí jezdili jsme ve škoda 120 a taky klidně 130-140km/h jsme si zkusili na dálnici a věřím že ty auta byly odost nebezpečnější než 20leté BMW které dá 200 s přehledem.

Pokud má podvozek a brzdy v pohodě tak nevidím v tom problém jestli řídil někdo zkušenej. Na rovince bez aut umí jezdit i cvičená opice 200kila.

Beru to tak že kluk je mladej a zkouší své auto a pokud má aspon základ podvozek v pohodě a motor s brzdama tak ikdyby karoserie hnila uplně všude tak ta e34 je držák a jede skvěle a ani tu rychlost moc nevnímáš.

200 na dobré silnici jak nic ono to dá stejně max 240km/h a to už je teda jízda kde se člověk musí soustředit a měl by mít zkušenosti.

Mladí nejvíce bourají pokud se předvádí před kamarády nebo v zimě či na mokru bych viděl problém.

Chce to velkej respekt ona ta 2,5ka jezdí všude bokem na sněhu a člověk musí strašně citlivě s plynem defakto všude v ostré zatáčce skoro bez plynu jinak auto jede bokem ...
takže pokud ustojí zimu denním ježděním je vyškolen.

Nadáváním a urážením ničeho člověk nedocílí spíše to chce vysvětlit a ukázat co a jak.
Kdo nemá respekt před 200koňma ten se stejně v autě dříve či později někde rozbije. :wink:
KKKuba
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od KKKuba »

O tom jak 2.5 chodí bokem by mohl vyprávět asi každej kdo to měl, stačí trocha šterku nebo i vody a už to fičí.. :twisted: :D

Takže opatrně, jako první auto sis zrovna něco pomalýho nevybral, tak s rozumem. Fakt k tomu musíš mít respekt, nebo to někde omotáš, a to hodně rychle. Takže bacha...
Kail

#51 Příspěvek od Kail »

Co jsem se toho nablbnul,a kolik jsem zničil s kamarády aut dávno před tím než nám bylo 18...

Neříkám že je to správně,ale na vesnicích to prostě tak funguje,měšťák z paneláku co seděl jen u pc to nepochopí :wink:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Tak tak, ač původně Pražák, mezi pěti a šestnácti lety jsem bydlel na vesnici a to, co se tam děje, si homo panelákensis nedokáže jen tak představit :lol:
rooc

#53 Příspěvek od rooc »

to nevím jestli tím hmopanelákisem myslíte mě...ale ok.., já jsem taky z malého města papíry jsem měl už taky jednou v čistírně nicméně dneska je jiná doba pokud to někomu stojí zato tak jol.....s bodama si zahrávejte jak chcete...a jsem zvědavej.., když tu máte tak průkopnické nározy jestli dáte letech svým dětem do ruky klíčky a ť si jedou kam chcou. mě je sice jen 25, ale vaše názory mě fakt u některých udivují :mad:
Kail

#54 Příspěvek od Kail »

Co dodat,snad jen že jsi to vůbec nepochopil...Zkus to ještě jednou.
Don

#55 Příspěvek od Don »

paradoxem je, ze od te doby co jezdim podle predpisu, jsem dostal vic pokut a bodu nez do te doby od 18-ti let. vice me stavi na beznou kontrolu a nedavno jsem zabranil retezove nehode a jeste jsem za to dostal velice zajimavou pokutu.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Lucass

#56 Příspěvek od Lucass »

Nevim jak jinde, já sem jezdil na vesnici taky bez řidičáku (motorka, auto). Akorád sem teda jezdil jenom po polních cestách, ani by mě nenapadlo jet na normální silnici, ale koukám, že je to asi normální jezdit bez ŘP, podle toho jak to tady čtu 8O
malejpepe

#57 Příspěvek od malejpepe »

já bydlím na vesnici kde policajti nebyli ani nepamatuju tady to je v klidu můžete mi pomoc z olejem ? vyměnuju ho v motoru v převodovce a diferenciálu kolik ho kde má bejt? v příručce sem to nenašel mam německou
ARMAN

#58 Příspěvek od ARMAN »

Obrázek
Odpovědět