Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW E61 530d ohřaté ztrácí výkon

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
rooc

#41 Příspěvek od rooc »

i když je elektrická, tak má nějaké hejblata kterým to turbo otvírá, co si pamatuju tak tam jsou nějaký 3 tyčinky, které musí být nastaveny dobře, faktem je, že starší regulace může být taky v haj.... a novou koupíš max s turbem, s tím nastavením nevím, každopádně v bmw mi příjmací technik řekl že se to jen tak vyměnit nedá, nevím proč by mi lhal, poradil mi dalších x užitečných věcí
cajik8

#42 Příspěvek od cajik8 »

uvidime koupim vymenim a kdyz to nepujde zavolam kde delaji turba a jak to maji protoze treba na eturbo tu regulaci prodavaji repasovanou a asi vi proc ji prodavaji kdyby nesla na kazde jine turbo tak se na to vyprdnou,ale nevim nevyznam se:)
rooc

#43 Příspěvek od rooc »

Tak pak dej vedet. TO me zajima jak to dopadne
cajik8

#44 Příspěvek od cajik8 »

Tak jsme to dnes predelali,auto slape paradne,reguce tam sedi nemuselo se nic prenastavovat stacilo premontovat novy za stary.
Jinak jde to znat i na vykonu auta predtim se to proti tomu jak to jede ted loudalo,mechanicky je turbo v poradku jen regulace byla spatna a tak to cely rozhazela a asi malo poustelo..
Ted je to ok,klepu na drevo:)
Odpovědět