2 Lukajda: se budu muset u tebe zastavit, abychom mohli srovnat. Me tam nic neboucha, neklepe, ale je to proste tvrdy a pricny prahy na to ze je to 5er tak nezlada vubec...
Já se taky přidám, nemáte někdo na zapůjčení stahovák? pochybuju o tom, že to budu dělat víckrát a tak se mi ho kupovat nevyplatí.
Případně, pokud to někdo v Plzni/Praze dělá. Silentbloky mám, prostory si můžu půjčit, jen se mě do toho bez stahováku fakt nechce.
Ja kupil M3 e36 a pri 40km/h, 80 a 120 to cele drkoce, budou to ty silace? Diky moc. Ocas do me hustil ze to dlouho stalo takze to bude gumama ale najel jsem hned 1000km a gumama to nebude...
No ja kdyz dal auto klukum na dilnu s tim, ze maji vymenit silace zadni napravy rekli NO PROBLEM. Stahovak su pujcili od zpriznene duse v BMW a po dvou dnech driny, ten origo stahovak zkurvily protoze to v proste v tom hliniku bylo zazrany a nesly ven ani hovno. Treti den se jim to povedlo a pri predavani auta mi rekly, abych s BMW k nim uz nikdy nejezdil ) po te vyrazily za moje prachy utrzene za praci sli koupit novy stahovak ktery dluzily svemu kamaradovi )
Jejich poznamka byla, uz nikdy menit silace zadni napravy na BMW )
Jj je to loterie ale nekdy je to loterie i s novym autem. Kamarad koupil manzelce fungl novou X1 a je uplne zoufaly. To je porad neco. Sice drobnosti, ale u funglovky to nasere. Ja mel kdysi fungl novy superb a behem prvniho roku me nechal 3x stat na ceste a pravidelne jednou za mesic jsem musel resit nejake reklamace.