No že podle etky co jsem v rychlosti prolezl, jsem zjistil, že to má mít nějakou krytku ale to bude stopro krytka díry když tam není světlo, tak mě napadlo, aby "objímka" žárovky nebyla napevno k tapecu a aby tam nebylo jen sklíčko. Jde mi o dodělání na E36. Nemáte někdo rozměry toho světla ?
Já si myslím, že moje E39 po FL má osvětlení vpředu na nohy ale jistý si nejsem. Už jsem v něm rok nejel a teď je momentálně v servise. Až ho vytáhnu tak dám vědět. Jinak je to M-packet tak pokud je to podle výbavy tak to třeba má. Mám ještě E60 a tam nesvítí skoro nic. Má to jen osvětlení pouze předních dveří. E39 má všechny 4 tak má možná i na ty nohy.
Lucifer píše:No že podle etky co jsem v rychlosti prolezl, jsem zjistil, že to má mít nějakou krytku ale to bude stopro krytka díry když tam není světlo, tak mě napadlo, aby "objímka" žárovky nebyla napevno k tapecu a aby tam nebylo jen sklíčko. Jde mi o dodělání na E36. Nemáte někdo rozměry toho světla ?
je to jen kus čirého plastu s dvěma plíšky pro žárovku a konektorem, takových máš na autě taky spoustu, tipuju že určitě je tak osvícen kufr v sedanu, takže sežeň jakékoliv tohle světlo, vyřež patřičnou díru a hotovo a nebo lehčí řešení je to co už jsem sem psal a to sežeň si 12V pásek diod po 3 kusech a nalep to na dveře zespodu, nepude to skoro vidět a udělá to stejnou práci
No diody nesmí bejt u mě v autě ani jedna hele na to si moc potrpím všechno musí osvěcovat jen žárovka Béžovej interiér a ledky k sobě vůbec nejdou:)
A já vím co myslíš jak to vypadá to světlo na kufr jenže se mi zdá na tapec moc velký. Už jsem sehnal světla od koncernovky vyříznu do tapece díru připojím 12V aby to svítilo při otevřenejch dveřích přes spínače a bude