...takže jsem mluvil s pánem, který se zaobírá elektronikou v bmw již mnoho let a v nejbližší době bude umět češtinu do E60 za 2,5tis...kousek od Litomyšle...to už je slušná cena...jako taky dávat kolem 10tis což je dnes běžná cena je docela zlodějina...
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
Pro vozy BMW nabízíme kompletní český překlad včetně českého hlasu navigace za akční ceny. Kvalita,doklad a záruka je samozřejností.Více info na našem webu.
navigacecesky píše:Pro vozy BMW nabízíme kompletní český překlad včetně českého hlasu navigace za akční ceny. Kvalita,doklad a záruka je samozřejností.Více info na našem webu.
navigacecesky píše:Pro vozy BMW nabízíme kompletní český překlad včetně českého hlasu navigace za akční ceny. Kvalita,doklad a záruka je samozřejností.Více info na našem webu.
...10tis za nahrání softwaru do auta je skoro dost...
nabízíme i levnější varianty bez českého hlasu.Víme, že existují i levnější varianty, ale je to na ukor kvality a případného rizika, že iDrive spadne a investice je pak několikanásobně vyžší.
navíc komplet český iDrive včetně hlasu levnějí než u nás nebo pindoura neseženete...
Už vám ta čeština skloňuje nebo je to pořád ten paskvil?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
navigacecesky píše:je to kvalitni preklad, tak jak ma byt se vsim vsudy,tzn sklonovani,presne preklady,diakritika atd...
Mám na mysli českej hlas, ne nápisy
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Opravdu nic ve zlém, jen mě rozesmál tento text na Vašich stránkách: "Náš přístup a kvalita je na profesionální úrovni a narozdíl od konkurence čeština ve voze zůstane i po vybytí, nebo po odpojení akumulátoru. "
caknakis píše:Opravdu nic ve zlém, jen mě rozesmál tento text na Vašich stránkách: "Náš přístup a kvalita je na profesionální úrovni a narozdíl od konkurence čeština ve voze zůstane i po vybytí, nebo po odpojení akumulátoru. "
nerýpu, každý se splete, jen mě to pobavilo
Až budete mít češtinu pro F10, dejte mi vědět
Děkuji za upozornění, chyba už je opravena... pro F10 českou lokalizaci připravujeme