Maxiczech píše:áááá.., pan silnej.. Kolik ti je? Takhle jsem se choval v 18ti letech, než jsem přišel na to, že spravedlnost v Č.R. poněkud vážněji hapruje. Přeji ti šťastné vyřízení, ale byl bych hodně obezřetný a rozhodně bych tam nejezdil sám. Jinak cca 3% jako jsi ty přežívaj v poho, někdo sic má trvalé bydliště pod místním úřadem, někdo bydlí ve sklepě, někdo ještě plave v Orlické přehradě na dně. Tak jen, aby to opravdu byla banalita. Jinak jsi v prdeli, jak vládní vojsko v Itálii. Tak GO siláku. Pak nám sem nezapomeň hodit modřiny a odřeniny, ať je to alespoň pro ponaučení podobných Arnoldů, jako jsi ty. Jinak pokud bych to měl hodnotit trestním právem, tak takhle upravená nádrž není ani přestupek. Nechť to takhle dopadne a ten týpek ti dá na novou nádrž.
Jsem stejnýho názoru. Při styku s lidma okolo dorg je potřeba dobře zvážit, co je možný získat, jestli to stojí vůbec za námahu a hlavně za to riziko. Kdybych měl nádrž, tak ti ji dám. To je věc relativně bezcenná.
fafejta píše:Tak on je také rozdíl v tom,když jseš svobodný bezdětný a pak když máš děti,pak to uvažování je poněkud odlišné.Ty asi děti míti nebudeš bych řek.
Ne ne,já mít děti nebudu,páč mi jeden feťák rozkopl koule a uš si neškrtám
Ještě jsem za dotyčnýma nebyl . omlouvám se zůčastněným .
¨¨to maxik¨¨
Vozím v autě sekyru , pořát . vlevo u řidičovy sedačky . to o člověku ledacos vypovídá .
Jen co budu mít chvíli čas , budu se věnovat zakončení příběhu.
Mám taky nějaké skušenosti s troskama a pár se mi jich povedlo rozbrečet.
jeden se dokonce origo posr..
bylo fajn ho pozorovat na cestě domů , akorát ten smrad .
bavor3568 píše:¨¨to maxik¨¨ Vozím v autě sekyru , pořát . vlevo u řidičovy sedačky . to o člověku ledacos vypovídá .
Mám taky nějaké skušenosti s troskama a pár se mi jich povedlo rozbrečet. jeden se dokonce origo posr.. bylo fajn ho pozorovat na cestě domů , akorát ten smrad .
To jo, to o tobě opravdu vypovídá hodně.
Jezdíš domů lesem, jo ?
Baví tě někoho rozbrečet, jo ? Když šel posranej "troska" domů a pro tebe bylo fajn ho pozorovat - honil jsi si u toho péro ?
Tomu bych věřil.
Přeju ti, až narazíš na nějaký střelce, ne žvanily jako jsi ty - vytáhneš na ně sekyrku v domění, že je rozbrečíš, ať to není to poslední co v životě uděláš.