Tak ked ideme vylucovacou metodou, co sa tyka elektriky v motore:
1. vaha vzduchu - na spotrebu a volnobeh ma velky vpliv, vravis ze ju mas inu/novu
2. lambdy - rovnako ako vaha, ale pises ze mas nove
3. sviecky - skor na volnobeh a reakciu motora, na spotrebu maju vpliv malo percent, ale pises ze su ok
4. cievky - to iste ako sviecky, keby boli kaput by si videl na svieckach, zeby neboli pekne vypalene...ale moze byt aj tu zrada, bez osciloskopu ich tazko odhalis
5. cidlo teploty vzduchu - jedine zeby bolo uplne kaput a by davalo RJ signal o teplote -30 °C , ale to by si videl v carsofte....
6. cidlo teploty motora - to iste ako teplota vzduchu, videl by si v carsofte
7. volnobezny ventil - blbol by ti volnobeh, na spotrebu neviem ci ma nejaky vyznamny vplyv, preistotu ho skontroluj/vycisti
8. knock senzory - neviem, ale keby boli kaput, tak by boli v registry zavad
9. cidlo kluky - na spotrebe myslim ze vpliv nema, auto by ti zle/alebo vobec nestartovalo, neukazoval by ti budik otacky motora
10. cidlo vacky - v podstate to iste ako kluky, skus ho vybrat a pozri ze ci neni jeho konec od karbonu, premeraj jeho odpor ci ma nejakych neviem teraz kolko ohmov....
11. cidlo polohy skrt. klapky - by ti auto cukalo, ale teoreticky, mas plyn na 1/3 a moze davat signal ze ho mas naplno, a RJ dava benzinu kolko vladze.....
12. falosny vzduch taha... Keby hej, mal by si nepravidelny volnobeh, na spotrebu by to nemalo mat nejake fatalne nasledky, jedine zeby si mal v sani dieru ako hrom ale to by ti uz vobec nedrzal volnobeh
13. tlak benzinu - keby si mal namiesto cca 3,0 bar napr. tlak 6.0 bar, tak by ti teoreticky stiekalo 2x tolko benzinu, ale zese taky tlak by ti nemusela vydrzat nejaka hadicka a by ti niekde cural benzin. Ale ajtak, lambda by to nejak vykompendzovala, keby zistila prilis bohatu zmes, tak by RJ skratila interval vstreku.
vanos nemas
nic ine ma nenapada....