Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 zas a znovu webasto :-(
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám v 530d to Webasto jen jako příhřev, tedy automaticky se spouští po nastartování když je velká kosa. Prostě prý ty "nové motory mají tak velkou účinnost, že už tak dobře netopí
". V menu mám jen časovače pro nezávislé vyvětrání. Prý se k těmto NT dá dokoupit dálka, nebo doprogramovat BC.
Nechal jsem si od jednoho maníka namontovat autoalarm Magicar M 100 AS (cca 6.000,- Kč s prací a náklonovým čidlem 700,- + mikrovlnou 350,-). Zatím nefunguje dálkový start (pokud u spínačky nechám čip z klíčku, zase nezamknu auto - moc chytré BMW), ale do vzdálenosti cca 2 km vím jaká je v autě teplota a kolik voltů má akumulátor a JSEM SCHOPEN SEPNOUT TEN BUFÍK! Vřele doporučuji... Funkce REST zůstala zachovaná.
Jak říkám, už to konečně funguje - zažehne bufík, automaticky se spustí i jednotka ventilace a jede to na menší rychlost na přední sklo. Žádné další díly jsem nedokupoval a žádnou jednotku neupravoval! Webasto asi nějaké vodní čerpadlo má přímo u sebe.

Nechal jsem si od jednoho maníka namontovat autoalarm Magicar M 100 AS (cca 6.000,- Kč s prací a náklonovým čidlem 700,- + mikrovlnou 350,-). Zatím nefunguje dálkový start (pokud u spínačky nechám čip z klíčku, zase nezamknu auto - moc chytré BMW), ale do vzdálenosti cca 2 km vím jaká je v autě teplota a kolik voltů má akumulátor a JSEM SCHOPEN SEPNOUT TEN BUFÍK! Vřele doporučuji... Funkce REST zůstala zachovaná.
Jak říkám, už to konečně funguje - zažehne bufík, automaticky se spustí i jednotka ventilace a jede to na menší rychlost na přední sklo. Žádné další díly jsem nedokupoval a žádnou jednotku neupravoval! Webasto asi nějaké vodní čerpadlo má přímo u sebe.
landys píše:Mám v 530d to Webasto jen jako příhřev, tedy automaticky se spouští po nastartování když je velká kosa. Prostě prý ty "nové motory mají tak velkou účinnost, že už tak dobře netopí". V menu mám jen časovače pro nezávislé vyvětrání. Prý se k těmto NT dá dokoupit dálka, nebo doprogramovat BC.
zdar, ja mam v mojom namontovany podobny dvojcestny alarm, predpokladam ze na to zopnutie pouzivas ovladane vystupy alarmu ktore su k dispozicii - ale predpokladam ze asi viac info nemas kde sa presne treba napichnut na to webasto? klima je takisto na viacerych poistkach...
ak mas nieco konkretne, skus dat do placu, nejak by sme to dali dokopy - radsej to budem zopinat tou dialkou ako nastavovat casovac.
Já mám E39 530D a mám origo dálkové k webastu ale nefungovalo když jsem ho dálkově zapnul začal foukat ventilátor ale bufík se nespustil po chvíli přestal foukat dnes jsem koupil starší webasto z novějšího modelu samozřejmě jsou jiné čísla ale po nastartovaní začne normálně topit,ale přestalo fungovat dálkové ovládání měl jsem ho totiž úplně vybité vyměnil jsem baterky ale nic jakoby to nebralo v potaz.všiml jsem si že do webasta vedou 4 dráty napájecí kostra a 2 datové pokud by byla řídící jednotka příkazů pro webasto byla v autě tak by to mělo fungovat ne?Myslíte že se mohl ztratit plovoucí kód z dálkače? při nastavení na BC časovač se spustí normálně.Díky za příspěvky.