Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nová E60

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
milonovo

#41 Příspěvek od milonovo »

Hm,tak to je vzájemný :)
DenyKr

#42 Příspěvek od DenyKr »

milonovo píše:Hm,tak to je vzájemný :)

můžeš mi vysvětlit v čem?..v tom,že se ptám lidí na jejich názory a v tématu,které jsem sám vytvořil píšu své názory?..mnozí z vás se chovají,jak banda arogantních blbečků,mající bmw a potřebujete si dokázat svůj nízký intelekt bezduchými kecy tady na fóru..
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#43 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

DenyKr píše:
Vlasta píše:
M3maniac píše:no jen dej pozor aby to nakonec nebyla 530ka :wink: to by mohlo být zbytečně silné a mělo by to zbytečně vysoké povinné ručení :D
:D

vaše chování mnohdy příliš nechápu.. :roll:

No mi spíš připadá že ty všechno víš a všude jsi byl 2x :wink: a když ti někdo poradí a hlavně řekne ti svůj názor z vlastní zkušenosti s tímto vozem tak opět děláš chytrého... a to stou výbavou no coment...prestižnější a důvěrohodnější....tak pro debila....
DenyKr

#44 Příspěvek od DenyKr »

M3maniac píše:
DenyKr píše:
Vlasta píše:[quote="M3maniac"]no jen dej pozor aby to nakonec nebyla 530ka :wink: to by mohlo být zbytečně silné a mělo by to zbytečně vysoké povinné ručení :D

vaše chování mnohdy příliš nechápu.. :roll:

No mi spíš připadá že ty všechno víš a všude jsi byl 2x :wink: a když ti někdo poradí a hlavně řekne ti svůj názor z vlastní zkušenosti s tímto vozem tak opět děláš chytrého... a to stou výbavou no coment...prestižnější a důvěrohodnější....tak pro debila....[/quote]
co prosím?..buď si pořiď brýle,nebo se běž léčit..řeknu příklad..měl bys nabídnutou např. E36 ve špičkové výbavě od lidí,kterým se dá věřit a jsou prověření za dejme tomu 60 000....jsi tam "zaregistrován",že pokud to bude možné,dostaneš ji..= už s tím nic nenaděláš a nenaděláš nic ani s tím,že je to motor 1,1...potom ti však někdo nabídne totéž,jen dražší,od někoho cizího,neprověřeného..ty bys to přijal?..horší nabídka,bez důvěry..navíc,když máš lepší nabídku,kde jsi "zaregistrován"?..nepřijal..totéž dělám já...já jsem nikdy neřekl,že je 2,0 lepší,než jiné motory..konstatoval jsem,že ta nabídka má motor 2,0..s tím bych už nic nenadělal..když jsem zjistil,že jsem se spletl a že to nabízené auto má 2,5,motor,který mi každý doporučoval,zase poslouchám kecy,proč né 530..proč ne?!..ten výkon by mi byl k hovnu...za druhé-už MÁM NABÍDKU!!.....proč ne kombi?..protože chci sedan-proč chci sedan?..co bych dělal s kombi,které nechci,když mám 2 auto 4x4 s kufrem stejným(možná větším),než má 5...já už nevím,jak to jinak vysvětlit..za každou dobrou radu jsem poděkoval a něco si z ní vzal..poslední radu jsem docela nevnímal,co se týče motoru,protože mi zase psal,abych si nepořizoval 2,0,přitom si nevšiml,že bych nepořídil 2,0,jak jsem půlvodně psal,ale pořídil bych 2,5...co se týče kvalit auta,vzal jsem si z toho něco...a když už na 1000 reakci reaguju s tím,že mě to s tím motorem už nebaví,protože mi pořád dokola píšete,že 2,0 né,přitom jsem už asi 20x napsal,že jsem se spletl a NENÍ TO 2,0,ALE JE TO 2,5,dostanu buď reakce typu "kup si 3,0",nebo útoky tvého stylu,že neposlouchám-co mám poslouchat,když to auto má 2,5 litru,nezměním to a nevyjde-li TATO nabídka,nad 5 asi ani uvažovat nebudu?!..fakt polopatěji vysvětlit už neumím..
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#45 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Zdrawím lidi...ačkoli BMW vlastním už 5 let,dnes jsem tady poprvé,proto omluvte případné chybym,či nevědomost..ale k tématu..vlastním BMW e36 316i compact a plánuji koupit novou E60..zřejmě sáhnu po autorizovaném prodejci BMW,ale zvolím zřejmě ojetou variantu...první favorit je e60 se slušnou výbavou(xenonyPDC,navi.....) 2,0d,najeto kolem 180 000km..podvozek a vše je však v pořádku..co na něj říkáte?..je malá pravděpodobnost,že to vyjde,každopádně nevyjde-li to,rozhodně hledám dál a e60 chci!..proto mi prosím napište co nejvíce informaci,zkušeností,závad..atd..předem díky..

toto jsi napsal na uvod :wink:

ale o kousek dál si napsal že jsi rozhodnut pro svou nabídku auta ktere je prověřené a ma lepší rok a kilometry :wink: tak se neptej na názory a rady když už jsi rozhodnut :wink: to mi prostě nedává logiku jako potahy černé v provedení mioré :D kašli na to nemá to smysl :wink: kup si co chceš ostatně jsou to tvé peníze a kdyby ta pětka náhodou neklapla tak si kup jedničku v plný palbě :wink: myslím že ti na ni jednička bude málo :wink: prostě nemám rád kecy mám pětku ze super motorem dobrýma kilometrama a výbavou a když to nevyjde tak si koupím jeničku v plný palbě...je to řeč někoho kdo neví co chce....hop nebo trop,vždyt jednička a pětka jsou skoro stejný auta :wink:
Martinéz

#46 Příspěvek od Martinéz »

Nevim, jak jsi prisel na to, ze 530d ma zbytecnej a nepotrebnej vykon. Az nekam pojedes s rodinou nebo prateli a nalozis si ho plny jak to jde, pochopis, ze to je normalni auto s dostatkem vykonu pro pohodlny cestovani po dalnici..

Mozna u V8 uz se da mluvit o pro nekoho nevyuzitelnem vykonu..
DenyKr

#47 Příspěvek od DenyKr »

M3maniac píše:Zdrawím lidi...ačkoli BMW vlastním už 5 let,dnes jsem tady poprvé,proto omluvte případné chybym,či nevědomost..ale k tématu..vlastním BMW e36 316i compact a plánuji koupit novou E60..zřejmě sáhnu po autorizovaném prodejci BMW,ale zvolím zřejmě ojetou variantu...první favorit je e60 se slušnou výbavou(xenonyPDC,navi.....) 2,0d,najeto kolem 180 000km..podvozek a vše je však v pořádku..co na něj říkáte?..je malá pravděpodobnost,že to vyjde,každopádně nevyjde-li to,rozhodně hledám dál a e60 chci!..proto mi prosím napište co nejvíce informaci,zkušeností,závad..atd..předem díky..

toto jsi napsal na uvod :wink:

ale o kousek dál si napsal že jsi rozhodnut pro svou nabídku auta ktere je prověřené a ma lepší rok a kilometry :wink: tak se neptej na názory a rady když už jsi rozhodnut :wink: to mi prostě nedává logiku jako potahy černé v provedení mioré :D kašli na to nemá to smysl :wink: kup si co chceš ostatně jsou to tvé peníze a kdyby ta pětka náhodou neklapla tak si kup jedničku v plný palbě :wink: myslím že ti na ni jednička bude málo :wink: prostě nemám rád kecy mám pětku ze super motorem dobrýma kilometrama a výbavou a když to nevyjde tak si koupím jeničku v plný palbě...je to řeč někoho kdo neví co chce....hop nebo trop,vždyt jednička a pětka jsou skoro stejný auta :wink:

ty to asi nechápeš viď?.nebo pokoušíš mou trpělivost..tak znovu-tn úvod jsem napsal v době,kdy jsem měl ještě jinou nabídku...mám známého,který dělá v této banži,dohazuje mi bmw a já se rozhoduju..ta první 5 nevyšla,v průběhu jsem našel jinou,o které mluvím doteď..má méně kilometrů,lepší výbavu...původně jsem myslel,že je to rovněž 520d,nakonec jsem zjistil,že je to 525d...nic to však nemění na to,že je ojetá!..já bych tu nabídku nepřijal,kdyby nebyla jedinečná..můžu ji mít za peníz,o kterém by se mi nikdy ani nezdálo a přitom je jako nová a prověřená..nevyjde-li to,pořídím si 1...novou,která by byla prakticky za stejnou cenu,jako tato 5...,nebo ojetou 1 v plné palbě za prakticky stejnou cenu...nepořizoval bych si asi 5 proto,že taková nabídka,jakou sjem získal nemá obdoby,podobná nikdy nebyla a do dalších 5 let ani nikdy nebude!..pokud nechápeš ani toto,tak se fakt na to vykašli..nenadělil hold bůh každému tolik..
DenyKr

#48 Příspěvek od DenyKr »

Martinéz píše:Nevim, jak jsi prisel na to, ze 530d ma zbytecnej a nepotrebnej vykon. Az nekam pojedes s rodinou nebo prateli a nalozis si ho plny jak to jde, pochopis, ze to je normalni auto s dostatkem vykonu pro pohodlny cestovani po dalnici..

když jedu na dovolenou s narvanou octavií až po střechu,v autě 3lidi+pes,je to 4x4 a chipnutá cca. na 170 koní a stejně vždycky 80% nenaložených lidí natrhnu,myslím,že 190 koní nenaloženého lehkého vozu s pohonem zadních kol bude stačit bohatě..já bych s tou 5 nejezdil na dovolené-to má být prestižní auto...já neřekl,že je přehnaný ten výkon..někdo ho možná využije...já bych ho nevyužil,zruchlení z 0-100 pod 8 sekund a rychlost 230km/h mi stačí...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#49 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

DenyKr píše:
Martinéz píše:Nevim, jak jsi prisel na to, ze 530d ma zbytecnej a nepotrebnej vykon. Az nekam pojedes s rodinou nebo prateli a nalozis si ho plny jak to jde, pochopis, ze to je normalni auto s dostatkem vykonu pro pohodlny cestovani po dalnici..

když jedu na dovolenou s narvanou octavií až po střechu,v autě 3lidi+pes,je to 4x4 a chipnutá cca. na 170 koní a stejně vždycky 80% nenaložených lidí natrhnu,myslím,že 190 koní nenaloženého lehkého vozu s pohonem zadních kol bude stačit bohatě..já bych s tou 5 nejezdil na dovolené-to má být prestižní auto...já neřekl,že je přehnaný ten výkon..někdo ho možná využije...já bych ho nevyužil,zruchlení z 0-100 pod 8 sekund a rychlost 230km/h mi stačí...

Po přečtení tohoto Tvého přízpěvku si musí každý sám udělat obrázek kdo komu kolik nadělil :wink:
DenyKr

#50 Příspěvek od DenyKr »

M3maniac píše:
DenyKr píše:

Po přečtení tohoto Tvého přízpěvku si musí každý sám udělat obrázek komu kolik a kdo naložil :wink:

buď máš zkreslené představy,nebo se snažíš svůj nedostatek argumentů dohnat touto nesmyslnou reakcí..ať tak,či tak-když neumíš napsat nic duchaplného,raději nepiš nic,než se strapníš.. :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#51 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

něco duchaplného jako toto? :D

já bych s tou 5 nejezdil na dovolené-to má být prestižní auto...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#52 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

tady netřeba argumentů.... :wink:
DenyKr

#53 Příspěvek od DenyKr »

M3maniac píše:něco duchaplného jako toto? :D

tys asi nebyl na dovolené viď?..já chci tu 5 používat k obchodím záležitostem..je to manažerský vůz,já jse manažer..když jsem si kupoval E36,teprve jsem začínal,teď jsem si vybudoval jisté místo ve vyšší pozici,kdy si můžu tuto 5 ovolit..čili 5 by byla pro obchodní účely,octavia 4x4 pro dovolenou...na dovolené se auto špiní,ničí nejen solí a pískem,opotřebuje se,oťuká se,riziko kráděže,či poškození..atd,atd...už chápeš,proč né 5 na dovolenou,proč zrovna 5 a na co 5?..
milonovo

#54 Příspěvek od milonovo »

:lol: Tak tady fakt není co dodat...
DenyKr

#55 Příspěvek od DenyKr »

milonovo píše::lol: Tak tady fakt není co dodat...

dobrá..pokud tady tyto komentáře tedy vážně nepíšete jen proto,abych se cítil blbě,jako odvetu za to,že jsem vám polopatě vše vysvětlil a těmi blbci jste vy-tak co je na tom tak nepochopitelného?
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#56 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
DenyKr

#57 Příspěvek od DenyKr »

Vlasta píše:

čili jste jasně dokázali,že nechcete těmi blby zůstat sami a snažíte se vše hodit na mě,abyste vypadali vy,jako ti "velcí a mocní"..je zajímavé sledovat,jak vy 3 stále všude držíte spolua to vám dodává sebevědomí,že vy jste ti machři..není-li to tak,že vy jste pubertální děti rodičů,kteří možná vlastní bmw,alespoň se tak chováte..a pokud si myslíte,že vašimi úšklebky se náhle zhroutím a řeknu "ano,já jsem ten blbec",na to mám moc silnou vůli a nerad lžu..možná byste se měli něco naučit.. :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#58 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Že se tu vůbec bavíš s blbečkana co nemaj ani na dovolenou a jezdí v bmw od rodičů :wink: zamysli se nad sebou :wink:

P.S máš pravdu můj synek bude za chvíli v pubertě :D
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#59 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Teď nevím, jestli mně tato diskuze připadá víc jako pohádka od Bobiny Němcové nebo spíš jako Vtipnější vyhrává - v hlavní roli Oldo Hlaváček.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#60 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

DenyKr píše:
M3maniac píše:něco duchaplného jako toto? :D

tys asi nebyl na dovolené viď?..já chci tu 5 používat k obchodím záležitostem..je to manažerský vůz,já jse manažer..když jsem si kupoval E36,teprve jsem začínal,teď jsem si vybudoval jisté místo ve vyšší pozici,kdy si můžu tuto 5 ovolit..čili 5 by byla pro obchodní účely,octavia 4x4 pro dovolenou...na dovolené se auto špiní,ničí nejen solí a pískem,opotřebuje se,oťuká se,riziko kráděže,či poškození..atd,atd...už chápeš,proč né 5 na dovolenou,proč zrovna 5 a na co 5?..

Mám takovej pocit,že ti ta kravata vlezla do hlavy :D
Odpovědět