Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 AUX IN instalacia

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
jararak

#41 Příspěvek od jararak »

podla fotiek vidno ze v kufry ma mk2 a vpredu zase 4:3 display
Dettektorr

#42 Příspěvek od Dettektorr »

jj vepředu je 4:3,

takže pro 3KILL, on nemá radio v palubce jako asi ty, ale má radio v kufru a vepředu je jen kazeťák a monitor, pak se eště dělaj 16:9 monitory s kazeťákem, obojí potřebuje TV modul nebo navimodul, aby to něco zobrazovalo a radiomodul v kufru, aby to hrálo radio.

Kapiš?
biker

#43 Příspěvek od biker »

vubec se 3kill-ovi nedivim, ze se v tom ztratil. jinak mam dotaz k tomu levnymu aux vstupu. pisou pripojeni misto dvd menice. ja mam cd menic, je to stejnej konektor, da se to vobastlit? popravde se divim, ze by v e39 kdy byl dvd menic, ale ja toho jeste nevidel. :twisted: pravda, ze auto s navi jsem mel jen koncernovy a u babowky zas nic no a mapy byvaji na dvd. :D skoda ze neni za takovou cenovku rovnou neco na flashku. :D
zverbo

#44 Příspěvek od zverbo »

Mam vpredu BM 4:3 na radiu by si asi tažko nieco vydel, mam aj BM 16:9 ale nekomunikuje mi musim ho dat flesnut snad mi to niekto na BIGU spravi.

A stym DVDmenicom to sa niekto kua sekol :P sou jen CDmenice, a vedcinou se mne taky ptaj jestli NAVImodul bere DVDfilmi - NE NEBERE je to jen navigacnimodul.
Pro prehravani DVD využivam digitalniDVD prehravac ktory mam samozrejme napojeny do TVmodulu ako aj vsetko ostatne s VODOTRISKOM
zverbo

#45 Příspěvek od zverbo »

3KILL píše:Vím co má v kufru, v opěrkách atd..ale to hlavní, na čem se mu to zobrazuje? Prostě jaký typ "rádia"?

Mam tam BordMonitor nie radio.
Přílohy
13.JPG
13.JPG (113.21 KiB) Zobrazeno 305 x
jararak

#46 Příspěvek od jararak »

nakodovat mk4 nieje problem, bohuzial to chce diagnostiku a potrebne cd s firmwarom ;(

su aj dvd menice, videl som to aj pre iBus system, avsak cenovka bola strasna a zaroven aby to fungovalo to chcelo este menic na mBus (ak sa nemylim, je to zbernica od alpine)
Zugy

#47 Příspěvek od Zugy »

zverbo píše:Mam vpredu BM 4:3 na radiu by si asi tažko nieco vydel, mam aj BM 16:9 ale nekomunikuje mi musim ho dat flesnut snad mi to niekto na BIGU spravi.

A stym DVDmenicom to sa niekto kua sekol :P sou jen CDmenice, a vedcinou se mne taky ptaj jestli NAVImodul bere DVDfilmi - NE NEBERE je to jen navigacnimodul.
Pro prehravani DVD využivam digitalniDVD prehravac ktory mam samozrejme napojeny do TVmodulu ako aj vsetko ostatne s VODOTRISKOM

Jak to ze tam mas tolik veci? Me to tusim na BM ukazuje jen dva vstupy.

Mam jeste dotaz. Pises tu ze mas prez video modul dvd. Cili ti de ze zadu obraz dopredu. Videl jsrm usb dvb-t. Kdyz ho tam dam, budu mit digi tv?
Zugy

#48 Příspěvek od Zugy »

No a kdyby to neslo tak prece kdyz tam mas dvd prehravac tak uplne stejne zapojis normalni sertopbox..a tansf. Na 220 do auta se dela..takze by to melo vyjit levnejc nez nejaka asuka..nebo se mylim??
zverbo

#49 Příspěvek od zverbo »

No ono ako sa to vezme, samozrejme že to BM ponuka len AV a AV a ja tam mam presne iba len 3 veci
Takže takto to ide do AV:
1/ cuvacia kamera - zopina sa len pri cuvani alebo pomocou spinaca ktory mam v odkladaciom kastliku pod telefonom
2/ Parkovaci asistent alebo PDC predne sa zapina manualne pomocou tlacitka PDC na liste hned vedla elektrickej roletky a ASC /kedze mam socialnu vybavu musel som to dorobit manualne to predne PDC/
3/ DVD zapinam ext. spinacom ktorym mam v odkladaciom kastliku pod telefonom A DVD ma svoj ovladac ktorym si prepinam HDD - DVBT to vsak nemam zapojene - A CIERNU SKRINKU bud zaznam alebo live prenos co je kotina pretože ta kamera snima cestu predomnou a samozrejme ja natu cestu predomnou obcas tiež kukam :D

Ano musel som každy jeden segment napojit zvlast na poistku preistotu a ano sa zapina len s klucom ako aj BM.
A ano každy segment ma svoj vlastny TVcinc ktory som napojil do reduktoru k TVmodulu. Zvuk taktiež mam v reduktore napojeni ale len s DVD a je to len mono. PDC predne maju svoj vlastny piezomenic ako aj zadne PDC takže to nebolo treba.

Praca pre debila na 3hodky mne to trvalo vykend :D :D :D :D :D
Zugy

#50 Příspěvek od Zugy »

No ja mel e36. Tes mam dva dny e39 a je tam BM 4:3 + gps + analog..me zajimaj akorat ty mp3 coz chapu zapojeni a pak dvbt. Mysim ze to ze seropbpx de zapojit misto dvd..akorat jsem se ztratil u zapojeni dvd na tv modul. Jeste se moc nevyznam..zkratka bych ten digital chtel vyresit levneji nez asuka ktera stoji 4000kc a sertopbox koupis za litr..
zverbo

#51 Příspěvek od zverbo »

Jelikož zapojeni OEM USB chapeš nebudeme to rozebirat.

Na zapojeni akehokolvek ext zariadenia potrebuješ redukcnu kabelaž ktora ma vystupi na ktore naladuješ čokolvek podla želania.

Ano je tri prdele možnych variant DVD a DIGI.TV atd...

Ja volil ten křap co mam proto pac je to male se 120Gb HDD a se zaznamem jazdy, ma to i DVBT ale to neřešim lebo mi je to k ... radej si kuknu film nejakej ako TV.. 47" TV mam doma s 279 programmi a nekukam nato vobec a už vobec nie v aute!!!
Zugy

#52 Příspěvek od Zugy »

Ale nechapu zapojeni toho dvd..nebo to je taky prez ten oem usb? Jinak to znamena ze by ti to digi jelo kdyby si chtel? Jaky mas to dvd? Co to stoji..? To oem je za 2300.. pouzity se asi tezko sezene..ze?
Zugy

#53 Příspěvek od Zugy »

Mam na mysli. Dvd pichnu na resukcni kabelaz a tu resukcni kabelaz napojim na co? Misto toho tv modulu? Jak mas vyresene napajeni dvd? Poradil by si me jak udelat antenu k tomu dvbt?
zverbo

#54 Příspěvek od zverbo »

Hele OEM USB je zapojene do serie s radiomodulom JE TO HUDBA!!!

To čo tu pišem je napojene do TVmodulu cez redukčnu kabelaž,
to dvd ma svoje napajanie co je pochopitelne a OUT ako činč, dalej ma IN: USB - DVBT - jedno ext zariadenie - kameru na snimanie cesty za jazdy predtebou /to inak nahrava hned po nastartovani na HDD v smičke 24hodin/ a vnutorny HDD

Pomocou DO si sam volis co potrebuješ!!!

antenu to sice ma externu ale nemam ju vobec napojenu ani programi naladene.
Zugy

#55 Příspěvek od Zugy »

Ok..kde sezenu tu kabelaz? Jasne ze ma svoje napajeni..ale jak to mas udelane? Mas zasuvku v kufru? Z toho co si ted napsal nevim jestli je tam vsrup na digi nebo to ma svuj tuner? A jak vyresim antenu.

Takze chapu to asi tak ze koupim kabelaz pripojim na tv modul. Jasnacka. Dale jak udelam napajeni? A jak uvedu do provozu digi?

Vsiml jsem si ze pises ze dvd ma usb in. Takze mp3 dam tam a nepotrebuju oem.

Sorry za preklepy. Pisu z mobilu
zverbo

#56 Příspěvek od zverbo »

Kabelaž kupis v BMW 970kč alebo na nete 920 + poštovne

Napajanie je 12TDI, Napajanie mam vytiahnute zo sinchro + ktore sa spaja s klučom v prvej polohe - čierna skrinka beži automaticky a DO si možem zapnut DVD, TV, KAMERU tu čo patri k čiernej skrinke, ext.USB

Zvuk cez pasmovu pripust z TVmodulu je len MONO takže na filmi dobre na MP3 katastrofa.

Ma to 120Gb HDD či tam das dvd mp3 alebo mp4 je uplne jedno ale zvuk je len MONO preto mam OEM USB na Mp3/Mp4 a využivam vyhradne len SDkartu je rychlejsia ako USB, aby som mal zvuk ako sa patri 6x25w 4x45w a 2x90w - STEREO podotykam

DIGI.TV som vobec neriešil, ma to ext. antenu podobnu ako GPS ale nic som neladil ani nesteloval ani neskušal.
Zugy

#57 Příspěvek od Zugy »

Ok..kde sezenu tu kabelaz? Jasne ze ma svoje napajeni..ale jak to mas udelane? Mas zasuvku v kufru? Z toho co si ted napsal nevim jestli je tam vsrup na digi nebo to ma svuj tuner? A jak vyresim antenu.

Takze chapu to asi tak ze koupim kabelaz pripojim na tv modul. Jasnacka. Dale jak udelam napajeni? A jak uvedu do provozu digi?

Vsiml jsem si ze pises ze dvd ma usb in. Takze mp3 dam tam a nepotrebuju oem.

Sorry za preklepy. Pisu z mobilu
Zugy

#58 Příspěvek od Zugy »

Ty jo sorry..jak pisu z mobilu tak to zobrazeni ma prodlevu a moje dotazy jsou zodpovezene o prispevek vys :-D az ted na to hledim...asi vypadam jak debil...neco reknes a ja se vzapeti zeptam na to same...vubec sem to nevidel..sry :-D
zverbo

#59 Příspěvek od zverbo »

Jo pohode, nic se nedeje. Snad ti to pomuže.
Zugy

#60 Příspěvek od Zugy »

To jo..ale prave nejsem si jisty jak bude fungovat ten dvbt v dvd za jizdy.. sem cet ze ty auto tunery jedou tak do 30km/h ..a ta asuka ma psane do 230.. ne ze bych jezdil tak rychle..ale treba ve stovce a tak... to asi netusis co? Kdyz to nemas zapojene.. skoda ze je to jen mono.. zatim dik
Odpovědět