ja som to mepisal jak provokaciu ale mam to proste tam... a aj ked si to vymazemm toz jezdim lehjku nohu....kor teraz ked mi zacala smykat spojka tak uplne lehka noha + tempomat ale o ot sa tu teraz nejedna...ja mam 530D a je to v pohode zalezi co je dotycny ochotny dat za neocekavane investice....nejde o porizovaci cenu...ide o stav + servis...
emo píše:musis jazdit uplne z lahkou nohou moc sa mito nezda
528i (v kombajnu) mi s lehkou nohou jede za cca 7.5l a po městě nejde přes 10l. Můj celkový průměr je dole v podpisu.....
Nekteri byste to fakt meli prestat hulit.
Co je mesto?prdel s 5000 obyvatelama bez semaforu?
528 touring do 10 ve meste je fakt mimo...
To je jak "koukni jakou mam kladu..."
Hyri píše:ja som to mepisal jak provokaciu ale mam to proste tam... a aj ked si to vymazemm toz jezdim lehjku nohu....kor teraz ked mi zacala smykat spojka tak uplne lehka noha + tempomat ale o ot sa tu teraz nejedna...ja mam 530D a je to v pohode zalezi co je dotycny ochotny dat za neocekavane investice....nejde o porizovaci cenu...ide o stav + servis...
o tom hovorím i ja, lahká noha a tempomat a na bayeri urobím lepšiu spotrebu ako na 307 2.0 HDi čo mam,nechválim sa ale je to tak,takú mám skúsenosť
ja som s touto 530d zatial max. spokojný, nehovoriac o dlhodobej priemernej spotrebe na dialnici okolo 8-8,5L ked ťahám za sebou plnonaloženú 1,8 tonovú káru, a to som už na ňom za 5 mesiacov čo ho mám takto spravil 25tis. km (ved to pri rýchlosti 90 km/h točí smiešne otáčky). Tak nech žije BAYER!
emo píše:musis jazdit uplne z lahkou nohou moc sa mito nezda
528i (v kombajnu) mi s lehkou nohou jede za cca 7.5l a po městě nejde přes 10l. Můj celkový průměr je dole v podpisu.....
Měl by jsi se nechat vyšetřit Nemám důvod přesvědčovat blbečky jako ty o tom za kolik jezdím. A až se naučíš číst, tak třeba zjistíš, že jsem z Ostravy. A až potom ještě pobereš trochu rozumu, tak opět zjistíš, že Ostrava má o něco víc obyvatel než 5000 a nějaký ten semafor se tam taky najde.
P-J píše:
Měl by jsi se nechat vyšetřit Nemám důvod přesvědčovat blbečky jako ty o tom za kolik jezdím. A až se naučíš číst, tak třeba zjistíš, že jsem z Ostravy. A až potom ještě pobereš trochu rozumu, tak opět zjistíš, že Ostrava má o něco víc obyvatel než 5000 a nějaký ten semafor se tam taky najde.
Uz davno sem se naucil chytraky jako tebe na netu nebrat vazne...za 10 po meste s touringem 528 je proste hovadina, nevim jestli si to honis triko nebo co, ale myslim ze ti to spousta lidi nezere.
Holt si trochu prestrelil s cisilkama no...tak to priznej
Nebo si taky pocitas spotrebu sam bez BC?
Ok v tomhle threadu koncim, nema to smysl, nekdo proste jezdi po Ostrave pod 10
S tim BC jsi to vubec nepobral...to je fuk
Nebudu tu do nekoho rypat, jen me pobavila tvoje hlaseni o spotrebe, jsou ocividne mesta a mesta a kazdy si pod tim predstavuje asi neco jinyho
ono po ostravě jde jezdit z 528i za 10,ale mít na tomto autě spotřebu 8,8 znamená absolutně si neužívání si sportovních vlastností bmw a krásného zvuku nad 4000ot....já v tom jezdil za 10,5 a žádná divočina to nebyla.
M3maniac píše:ono po ostravě jde jezdit z 528i za 10,ale mít na tomto autě spotřebu 8,8 znamená absolutně si neužívání si sportovních vlastností bmw a krásného zvuku nad 4000ot....já v tom jezdil za 10,5 a žádná divočina to nebyla.
On kombík není zrovna auto na blbnutí...... Tohle auto mám na pohodlné přesunování (na blbnutí mám jinou plečku) s tím, že v případě potřeby má pod plynem nějakou rezervu. Ale vůbec to neznamená, že se po cestě vleču. Stačí trochu předvídat, využívat setrvačnost auta, jezdit plynule a spotřeba může být při velmi podobné průměrné rychlosti různá třeba i o 2l/100km.
Kostik píše:Nebudu tu do nekoho rypat, jen me pobavila tvoje hlaseni o spotrebe, jsou ocividne mesta a mesta a kazdy si pod tim predstavuje asi neco jinyho
Oni jsou Řidič a "řidiči", že.....
Mě zase baví ty tvoje hlášky, ale nejvíc se bavím nad tím, jak zrovna ty jsi ten, který má ve všem pravdu a všechno ví.
... které můj průměr v podstatě potvrzují. V článku je uveden průměr 9.9l/100km, ovšem pro verzi s automatem. Manuál má udávanou spotřebu o cca 0.9l/100km nižší, takže tam je průměr 9l/100km. A mých 8.8 není od 9l zase tak vzdáleno.