Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Debata o hovně...
milonovo píše:Nešlo by to téma zrušit?Já tak nějak na většinu věcí pravděpodobně přijdu a tenhle spam nestojí za to otevírat.
Že je kokot Maxiczech je jasný,má to nakonec i v avataru,ale kolik "lidí" se tady chytne jsem fakt nečekal.Mějte se pánové,já si se svou haldou plechu poradím,nedělám z toho událost,nějaký auta jsem měl a další mít budu a zapla?bůh v nejž nevěřím,moje dítě je normální a nerozlišuje kýče a BMW,my i nadále jezdíme autem....
Pěkné..

Slid píše:Maxiczech píše:RedBaron píše:Maxiczech: Zase chytrej jak rádio. Seděl jsi někdy na opravdové kůži nebo sis někde připařil prdel na kožence? Kůže je naprosto vynikající materiál, po dvou autech v kůži a dvou v hadru, můžu směle prohlásit, že kůže je daleko lepší, a to hlavně V LÉTĚ. Samozřejmě, jestli jezdíš ve slipech, pak se mnou nemusíš souhlasit
Dle tvého Nicku usuzuji, že jezdíš pouze ve společenských šatech a v kufru máš golfové hole.Pokud se bavíme o parném létě, tak opravdu jezdím většinou v šortkách. A o tom se tady snad bavíme ve spojení s kůží. Prostě materiál na hovno. Jinak doma také běžně člověk usedá na sedačku celej oblečenej. Jinak už další přiblblý reakce nesleduju. Viz ty dvě výše uvedeny. To jsou zase zhovadilosti..
Ty woe jdi už někam, mám kůži v autě a jsem max. spokojen ale Tvoje kecy jsou fakt úplně z cesty, když vím o něčem hovno tak nereaguji.Jenom kurwíš témata, fakt jsi ubohý
Také jsem měl kůži. Zapla? pánbu jen doma.

Slid píše:Maxiczech píše:Slid píše:[quote="Maxiczech"][quote="RedBaron"]Maxiczech: Zase chytrej jak rádio. Seděl jsi někdy na opravdové kůži nebo sis někde připařil prdel na kožence? Kůže je naprosto vynikající materiál, po dvou autech v kůži a dvou v hadru, můžu směle prohlásit, že kůže je daleko lepší, a to hlavně V LÉTĚ. Samozřejmě, jestli jezdíš ve slipech, pak se mnou nemusíš souhlasit
Dle tvého Nicku usuzuji, že jezdíš pouze ve společenských šatech a v kufru máš golfové hole.Pokud se bavíme o parném létě, tak opravdu jezdím většinou v šortkách. A o tom se tady snad bavíme ve spojení s kůží. Prostě materiál na hovno. Jinak doma také běžně člověk usedá na sedačku celej oblečenej. Jinak už další přiblblý reakce nesleduju. Viz ty dvě výše uvedeny. To jsou zase zhovadilosti..
Ty woe jdi už někam, mám kůži v autě a jsem max. spokojen ale Tvoje kecy jsou fakt úplně z cesty, když vím o něčem hovno tak nereaguji.Jenom kurwíš témata, fakt jsi ubohý
Kdyby jsi nebyl ubohý ty, tak sem napíšeš pravdu, že je kůže v létě pěknej SHIT. Ale těžko chtít od majitele kůže objektivní názor. Málo kdo napíše, že má shit, když za o vytopí fůru pěněz. Ale já to chápu. Nejste dost silní na to, napsat pravdu o něčem, co jste si pořídili a je to pěkně na hovno. A vo tom to tady celé je..[/quote]
Maxiczechu přijeď na Mord Session 2006 rád bych viděl jestli jsi opravdovej,

Jinak mohl by jsi být učebnicový příklad u slova Blbec, pokud vše co vypustíš z pusy myslíš vážně a něděláš si jen srandu a náramně se bavíš u PC jak se tu lidi rozčilují

Díky za pozvání. Taky vás rád kluci uvidím.

-
Maxiczech píše:eko píše:Chtel bych timto podekovat nadcloveku pod nickem Maxiczech. Diky tobe se tu totiz pravidelne dobre pobavim
Nemáš zač.Rád dělám lidem radost..
Určitě si ještě na své přijdeš..
![]()
![]()
Já jsem taky na?ěšenej tvé příspěvky...jakmile příjdu na bmwklub hned du na e34-e39-e60 jestli tam náhodou nepřispěl Maxiczech..jsou to nejlepší příspěvky..hlavně když jsou hádky s PavlemH...

ja som vam hovoril ze tie pdf-ka budu mat casom zmysel. zatial ma prispevky od maxiho vzdy pobavili, nehovoriac o reakciach ostatnych..
je mi jasne ze by sa tu mohli rozoberat a riesit duchaplnejsie veci, no ked uz to tu uz je clovek sa aspon pobavi.
najprv ma zaujalo ten popis pod nickom "jsem kokot"
no teraz uz viem.....
maxiczech ruléééééééz
je mi jasne ze by sa tu mohli rozoberat a riesit duchaplnejsie veci, no ked uz to tu uz je clovek sa aspon pobavi.
najprv ma zaujalo ten popis pod nickom "jsem kokot"
no teraz uz viem.....

maxiczech ruléééééééz
-
- Kontaktovat uživatele:
Maxiczech píše:Díky za pozvání. Taky vás rád kluci uvidím.Opravdový jsem.
Ale bohužel nemám moc času.
A tak nějak.. ehm.., nejsem tady moc oblíben a nesnáším konflikty.
Radši si chodím pokecat o autech do autor. servisů BMW.
Klidně přijed, já ještě neviděl celkem mladou e39-ku ve výbavě toho nejchudšího compacta. Chtěl bych si to vyfotit

Baxon píše:Maxiczech píše:Díky za pozvání. Taky vás rád kluci uvidím.Opravdový jsem.
Klidně přijed, já ještě neviděl celkem mladou e39-ku ve výbavě toho nejchudšího compacta. Chtěl bych si to vyfotit.
Jen nekecej

Pavel H píše:Baxon píše:Maxiczech píše:Díky za pozvání. Taky vás rád kluci uvidím.Opravdový jsem.
Klidně přijed, já ještě neviděl celkem mladou e39-ku ve výbavě toho nejchudšího compacta. Chtěl bych si to vyfotit.
Jen nekecejChces si vyfotit kokutka.

Baxon píše:Maxiczech píše:Díky za pozvání. Taky vás rád kluci uvidím.Opravdový jsem.
Někomu stačí základní model, někdo musí mít DVD v autě. Kůži, TV a DVD nepovažuji za luxus, ale za vopruz. Jsou tady borci, kteří mají auta prošpekovaný elektronikou a potom pláčou, když se jim to vyse.. Např. NIVO tlumiče, jejich výměna a tak. Je to ranec. Já jsem se svojí pětičkou nadmíru spokojen. Jen s tím Compactem bych to nesrovnával. To zase nevíš, o čem mluvíš..

Maxiczech píše:Pavel H píše:Baxon píše:[quote="Maxiczech"]
Díky za pozvání. Taky vás rád kluci uvidím.Opravdový jsem.

Ty ses ještě pořád nenučil číst? Hele, fakt si najdi někoho, kdo si to přečte místo tebe a vysvětlí ti to.
Pavel H píše:Maxiczech píše:Pavel H píše:[quote="Baxon"][quote="Maxiczech"]

Ty ses ještě pořád nenučil číst? Hele, fakt si najdi někoho, kdo si to přečte místo tebe a vysvětlí ti to.[/quote]
Mno..

Maxiczech píše:Pavel H píše:Maxiczech píše:[quote="Pavel H"][quote="Baxon"][quote="Maxiczech"]

Ty ses ještě pořád nenučil číst? Hele, fakt si najdi někoho, kdo si to přečte místo tebe a vysvětlí ti to.[/quote]
Mno..

Třeba, že Maxiczech je kokot? Ale to všichni víme. Vidíme to nad tvou fotkou.
Pavel H píše:Maxiczech píše:Pavel H píše:[quote="Maxiczech"][quote="Pavel H"][quote="Baxon"][quote="Maxiczech"]

Mno..

Třeba, že Maxiczech je kokot? Ale to všichni víme. Vidíme to nad tvou fotkou.[/quote]
Hahahaha..

... nic? Tak skoč za těma dětma..