Pavel H píše:Maxiczech píše:Pavel H píše:[quote="Maxiczech"][quote="Pavel H"][quote="Maxiczech"]
Jen takových víc
Prosím, jen to ne!!!
Tak tohle sis mohl odpustit...
Ještě budeš prstíčkem hrabat, až se ti něco vážného vysere na BMW. I když u BMW ten předpoklad není.
Pokud sis nevšiml (já ano), tak když jde o kraviny, debata se rozjede do alejuja. Jakmile někdo přijde o pomoc s něčím opravdu vážným, tak se maximálně spekuluje... čím by jako že, cože. A hovno na hovno. Mám dát příklad?
My ti totiž jediní rozumě a seriózně poradíme.
Ještě, že jsme tady..

Ty jsi vážně tydýt. Ono se od krysy a klávesnice dobře radí, co? To umí každý, ale já si "NIKDY" nedovolím někomu poradit, když si nejsem, alespoň na 90% jistý. Diagnostikovat závadu jen přečtením "ono to někde hučí" je pro věštce a ne člověka, který auta opravuje. Závada se dá opravdu diagnostikovat až, když jí vidíš, slyšíš, popřípadě je podrobně, ale opravdu podrobně vysvětlena. Jenže to ty prostě nepochopíš. Dej už nám tady pokoj a jdi si hrát gamesy na tom svém chrastítku. Už mně fakt nebavíš

[/quote]
Docela si házíš klacky pod nohy.
Pokud bych tě měl brát vážně, tak ze tvého příspěvku je naprosto zřejmé, že tady ty debaty nikam nevedou, protože to ani prakticky není možné.
Seš vážně mentál.

Poradit se dá v pohodě i po netu.
Ovšem o tom musíš něco nejdřív vědět.
Co jsi myslel tím chrastítkem? BMW nebo notebook?

[/quote]
Ty jsi tak neskutečně hloupý. Končím s touto diskuzí. Nemá to cenu. Kdyby si byl co k čemu, tak se nebojíš se sejít a klidně si s tebou vyříkám čemu rozumím a čemu ne. Já opravil víc aut a náklaďáků, než ty jsi viděl. Jenže to by vyšlo najevo co jsi zač a skončil bys úplně. Běž si plácat ty svoje tlachy někam jinam. HLUPÁKU !!!!!![/quote]
Nebráním se schůzce.
Jsem z Prahy jako ty
Tak v čom je problém
Možná bude malinko s časem, ale to se nějak sejdem.
Nechci tě nijak zrazovat, ale možná jsem víc nacouval, než ty jsi najezdil.
A do náklaďáků malinko dělám taky..

My si fakt budeme mít co říct.