Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

100W žárovky na e34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
pepus

#41 Příspěvek od pepus »

Maxiczech píše:
Pavel H píše:Ty tomu proste nerozumis. Nema cenu ti to vysvetlovat.

Hlavně, že ty jsi chytrej a radíš tady lidem pěkný blitky. :?
Myslíš to tak, aby si i ostatní vykurvili elektriku v aute jako ty? Tak to seš fakt dobrák 8O

Jakozto student elektrofakulty te mohu ujistit, ze rozvody 100 Wattu urcite snesou, maximalne vyleti ta pojistka. Paraboly BOSCH (neboli ty pokovene origo) 100W taky snesou, sam jsem to mel na aute od minuleho majitele (nez jsem koupil komplet bi-xenon svetla). Bal bych se jedine u lakovanejch parabol (tusim helly?).
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Před nedávnem jsem si koupil E34 s plastovýma Hella světlama a 55W žárovkama, avšak kdoví co tam bylo dříve ...
Přílohy
hella100w-net.jpg
hella100w-net.jpg (31.2 KiB) Zobrazeno 767 x
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Borec
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Borec »

Koupil jsem žárovky 55W tušim od philips s 50% svítivostí s označním GOLD plněný nějakým specialplynem a svítí jako 100 stím že nezařují tolik tepla v maloobchodě stojí cca 250 kus a ja je koupil ve velkoobchodě za 192vočí set doporučuju ale jsetli maš prníze a chces se porát vrtat ve světlech kup si třeba dvoustovky jo a nezapomeň si je dat do toho lustru at se citíš v atuě jako doma
PS: jo a ktěm žárovkám do lustu ještě přikup jeden hasičák a přinejmenším PRIMALEX s odstínem který máš na stropě
Maxiczech

#44 Příspěvek od Maxiczech »

Borec píše:Koupil jsem žárovky 55W tušim od philips s 50% svítivostí s označním GOLD plněný nějakým specialplynem a svítí jako 100 stím že nezařují tolik tepla v maloobchodě stojí cca 250 kus a ja je koupil ve velkoobchodě za 192vočí set doporučuju ale jsetli maš prníze a chces se porát vrtat ve světlech kup si třeba dvoustovky jo a nezapomeň si je dat do toho lustru at se citíš v atuě jako doma
PS: jo a ktěm žárovkám do lustu ještě přikup jeden hasičák a přinejmenším PRIMALEX s odstínem který máš na stropě

:idea: Tak, tak.. :lol: Moje řeč.. :D
:idea: Možná to od tebe lépe pochopí 8)
Catalyst

#45 Příspěvek od Catalyst »

Maxiczech píše:
Borec píše:Koupil jsem žárovky 55W tušim od philips s 50% svítivostí s označním GOLD plněný nějakým specialplynem a svítí jako 100 stím že nezařují tolik tepla v maloobchodě stojí cca 250 kus a ja je koupil ve velkoobchodě za 192vočí set doporučuju ale jsetli maš prníze a chces se porát vrtat ve světlech kup si třeba dvoustovky jo a nezapomeň si je dat do toho lustru at se citíš v atuě jako doma

:idea: Tak, tak.. :lol: Moje řeč.. :D
:idea: Možná to od tebe lépe pochopí 8)

Viete chlapi ja som v podstate externista spoza hranic a nic ma do toho neni .... ale takto vadneho nemame ani unas... Toto ma byt forum pre motoristov nie na diagnostiku poskodenia jednotlivcov...

K tym ziarovkam... 100 davate aby to lepsie svietilo. Ja som dal xenony. Neni to az tak brutalny rozdiel .. ale je to o dost lepsie a znatelne a ani mi nevadi ze mi nejdu hmlovky hehe.
Jedno plati pre vsetky moznosti ... ked das 100w ziarovku do tej bawosackej obimky a nechas ju vonku .. nesvieti skoro nic.. ked ju das do cocky.. je to hned rozdiel... to da rozum snad aj maxiblbovi.. Ak ma niekto naprd paraboly ta 100ka mu pomoze len na chvilku... ak ich ma v poriadku tak mu drzim palce nech mu vydrzia.. :-)

este si dovolim podotknut ze konvencne ziarovky su spotrebny material... a rozhodne to neni polozka kvoli ktorej by ste pri tychto autach mohli vyplakavat. :D
Maxiczech

#46 Příspěvek od Maxiczech »

:idea: K tym ziarovkam... 100 davate aby to lepsie svietilo. :idea:
Hlavně, že jsem kokot a maxiblb.
To se už opravdu nedá nijak komentovat. :lol:
Snad jen, že mám H7 a čočky. :D
Pavel H

#47 Příspěvek od Pavel H »

Maxiczech píše:Hlavně, že jsem kokot a maxiblb.

To tu všichní víme, to nám nemusíš psát :-)
Borec
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Borec »

Mě je to jedno kdo si kam co dává, jenovím že parabola není konstrukčně dělaná na 100W a ztoho vycházim.
Takže jestli chce nekdo skoušet jak a co dlouho vydrží a neskusil si ten tzv spotřební materiál tak si může třeba do benzínu přidat trochu nafty nebo ji prohodit úplně a zkoušet jak mu to dloho vydží.
Jen prosím a? nikdo nikoho nikam netlačí a nechá každého a? si to rozmyslí sám.
Xenony nejsou vůbec špatný zvláš? když se dalí koupit komlet a s čirou optikou 8)
Milda

#49 Příspěvek od Milda »

Borec píše:Mě je to jedno kdo si kam co dává, jenovím že parabola není konstrukčně dělaná na 100W a ztoho vycházim.
Takže jestli chce nekdo skoušet jak a co dlouho vydrží a neskusil si ten tzv spotřební materiál tak si může třeba do benzínu přidat trochu nafty nebo ji prohodit úplně a zkoušet jak mu to dloho vydží.
Jen prosím a? nikdo nikoho nikam netlačí a nechá každého a? si to rozmyslí sám.
Xenony nejsou vůbec špatný zvláš? když se dalí koupit komlet a s čirou optikou 8)

TAK A JE TO TADY!!UŽ JSOU DVA!!
Maxiczech

#50 Příspěvek od Maxiczech »

Ano. Konečně jsme dva s normálními názory. Naprosto souhlasím s Borcem. A to v každém slově. Díky bohu a tobě Borče. :lol:
Jen takových víc :idea: :wink: :D
Pavel H

#51 Příspěvek od Pavel H »

Maxiczech píše:Jen takových víc

Prosím, jen to ne!!!
Maxiczech

#52 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel H píše:

Prosím, jen to ne!!!

Tak tohle sis mohl odpustit...
Ještě budeš prstíčkem hrabat, až se ti něco vážného vysere na BMW. I když u BMW ten předpoklad není.
Pokud sis nevšiml (já ano), tak když jde o kraviny, debata se rozjede do alejuja. Jakmile někdo přijde o pomoc s něčím opravdu vážným, tak se maximálně spekuluje... čím by jako že, cože. A hovno na hovno. Mám dát příklad? :(
My ti totiž jediní rozumě a seriózně poradíme. :D
Ještě, že jsme tady.. :wink:
Pavel H

#53 Příspěvek od Pavel H »

Maxiczech píše:
Pavel H píše:

Prosím, jen to ne!!!

Ještě budeš prstíčkem hrabat, až se ti něco vážného vysere na BMW. I když u BMW ten předpoklad není.
Pokud sis nevšiml (já ano), tak když jde o kraviny, debata se rozjede do alejuja. Jakmile někdo přijde o pomoc s něčím opravdu vážným, tak se maximálně spekuluje... čím by jako že, cože. A hovno na hovno. Mám dát příklad? :(

Ty jsi vážně tydýt. Ono se od krysy a klávesnice dobře radí, co? To umí každý, ale já si "NIKDY" nedovolím někomu poradit, když si nejsem, alespoň na 90% jistý. Diagnostikovat závadu jen přečtením "ono to někde hučí" je pro věštce a ne člověka, který auta opravuje. Závada se dá opravdu diagnostikovat až, když jí vidíš, slyšíš, popřípadě je podrobně, ale opravdu podrobně vysvětlena. Jenže to ty prostě nepochopíš. Dej už nám tady pokoj a jdi si hrát gamesy na tom svém chrastítku. Už mně fakt nebavíš :!: :!: :!:
Maxiczech

#54 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel H píše:
Maxiczech píše:
Pavel H píše:[quote="Maxiczech"]
Jen takových víc

Prosím, jen to ne!!!

Ty jsi vážně tydýt. Ono se od krysy a klávesnice dobře radí, co? To umí každý, ale já si "NIKDY" nedovolím někomu poradit, když si nejsem, alespoň na 90% jistý. Diagnostikovat závadu jen přečtením "ono to někde hučí" je pro věštce a ne člověka, který auta opravuje. Závada se dá opravdu diagnostikovat až, když jí vidíš, slyšíš, popřípadě je podrobně, ale opravdu podrobně vysvětlena. Jenže to ty prostě nepochopíš. Dej už nám tady pokoj a jdi si hrát gamesy na tom svém chrastítku. Už mně fakt nebavíš :!: :!: :!:[/quote]
Docela si házíš klacky pod nohy. :lol:
Pokud bych tě měl brát vážně, tak ze tvého příspěvku je naprosto zřejmé, že tady ty debaty nikam nevedou, protože to ani prakticky není možné. :lol:
Seš vážně mentál. :roll: Poradit se dá v pohodě i po netu. :x
Ovšem o tom musíš něco nejdřív vědět. :wink:
Co jsi myslel tím chrastítkem? BMW nebo notebook? 8)
Pavel H

#55 Příspěvek od Pavel H »

Maxiczech píše:
Pavel H píše:
Maxiczech píše:[quote="Pavel H"][quote="Maxiczech"]
Jen takových víc

Prosím, jen to ne!!!

Ty jsi vážně tydýt. Ono se od krysy a klávesnice dobře radí, co? To umí každý, ale já si "NIKDY" nedovolím někomu poradit, když si nejsem, alespoň na 90% jistý. Diagnostikovat závadu jen přečtením "ono to někde hučí" je pro věštce a ne člověka, který auta opravuje. Závada se dá opravdu diagnostikovat až, když jí vidíš, slyšíš, popřípadě je podrobně, ale opravdu podrobně vysvětlena. Jenže to ty prostě nepochopíš. Dej už nám tady pokoj a jdi si hrát gamesy na tom svém chrastítku. Už mně fakt nebavíš :!: :!: :!:[/quote]
Pokud bych tě měl brát vážně, tak ze tvého příspěvku je naprosto zřejmé, že tady ty debaty nikam nevedou, protože to ani prakticky není možné. :lol:
Co jsi myslel tím chrastítkem? BMW nebo notebook? 8)[/quote]

Ty jsi tak neskutečně hloupý. Končím s touto diskuzí. Nemá to cenu. Kdyby si byl co k čemu, tak se nebojíš se sejít a klidně si s tebou vyříkám čemu rozumím a čemu ne. Já opravil víc aut a náklaďáků, než ty jsi viděl. Jenže to by vyšlo najevo co jsi zač a skončil bys úplně. Běž si plácat ty svoje tlachy někam jinam. HLUPÁKU !!!!!!
Maxiczech

#56 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel H píše:
Maxiczech píše:
Pavel H píše:[quote="Maxiczech"][quote="Pavel H"][quote="Maxiczech"]
Jen takových víc

Prosím, jen to ne!!!

Co jsi myslel tím chrastítkem? BMW nebo notebook? 8)[/quote]

Ty jsi tak neskutečně hloupý. Končím s touto diskuzí. Nemá to cenu. Kdyby si byl co k čemu, tak se nebojíš se sejít a klidně si s tebou vyříkám čemu rozumím a čemu ne. Já opravil víc aut a náklaďáků, než ty jsi viděl. Jenže to by vyšlo najevo co jsi zač a skončil bys úplně. Běž si plácat ty svoje tlachy někam jinam. HLUPÁKU !!!!!![/quote]
Nebráním se schůzce. :)
Jsem z Prahy jako ty :!:
Tak v čom je problém :?:
Možná bude malinko s časem, ale to se nějak sejdem. :wink:
Nechci tě nijak zrazovat, ale možná jsem víc nacouval, než ty jsi najezdil. :lol:
A do náklaďáků malinko dělám taky.. :wink: My si fakt budeme mít co říct. :lol: :lol: 8)
Pavel H

#57 Příspěvek od Pavel H »

Maxiczech píše:
Nechci tě nijak zrazovat, ale možná jsem víc nacouval, než ty jsi najezdil. :lol:
A do náklaďáků malinko dělám taky.. :wink: My si fakt budeme mít co říct. :lol: :lol: 8)

A? koukám, jak koukám, tak o tom, že bych měl najeto víc, než ty jsem nenapsal ani písmenko. Tak jsem to pro zajímavost v rychlosti spočítal a mám najeto něco přes 650 t. Není to za 12 let moc, ale myslím, že ani ne málo. A pochybuju, že si budeme mít co říct. Já si s hloupými lidmi moc nerozumím :-( Sorry...
Maxiczech

#58 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel H píše:
Maxiczech píše:
Ty jsi tak neskutečně hloupý. Končím s touto diskuzí. Nemá to cenu. Kdyby si byl co k čemu, tak se nebojíš se sejít a klidně si s tebou vyříkám čemu rozumím a čemu ne. Já opravil víc aut a náklaďáků, než ty jsi viděl. Jenže to by vyšlo najevo co jsi zač a skončil bys úplně. Běž si plácat ty svoje tlachy někam jinam. HLUPÁKU !!!!!!

A? koukám, jak koukám, tak o tom, že bych měl najeto víc, než ty jsem nenapsal ani písmenko. Tak jsem to pro zajímavost v rychlosti spočítal a mám najeto něco přes 650 t. Není to za 12 let moc, ale myslím, že ani ne málo. A pochybuju, že si budeme mít co říct. Já si s hloupými lidmi moc nerozumím :-( Sorry...[/quote]
Tak si trhni nohou..
Nepodávám ruku dvakrát.
650 tis. je normál. :)
Slušnej řidič.. Tedy pokud je to bez nehody.. :o
Když sis dal tu práci, tak si to taky spočítám.... mmnt... :choon:
Já mám na kontě přes 1170000 km. S jednou kolizí. 8)
:driver: Profesional driver :driver:
Prostě jsem vítěz :Pohar:
Pavel H

#59 Příspěvek od Pavel H »

Bez nehody.
Maxiczech

#60 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel H píše:Bez nehody.

Ani jsi necinknul :?:
:driver: Pak jsi driver jak já.. :lol:
Měli bychom se sejít :lol:
Jen tak zajít na pivko :pivo: