Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
výzva pro MadMaxe
-
- Kontaktovat uživatele:
Zave_M50 píše:8O![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mein got!!! To je kara!!!!
Ale jen takovej blbej dotaz... Nemlat me za to...
Sedi ti to stejne jako me, mas tam seriovej podvozek? Ja jo...... Je to normalni?
ZAVE_M50: ke mě do Boskovic to máš 45 Km. Přijeď někdy a já Tě trochu povozím. Mám sice jen 15", ale jízda je v 540 fakt pekelná.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mad Max píše:Zave_M50 píše:8O![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mein got!!! To je kara!!!!
Ale jen takovej blbej dotaz... Nemlat me za to...
Sedi ti to stejne jako me, mas tam seriovej podvozek? Ja jo...... Je to normalni?
ZAVE_M50: ke mě do Boskovic to máš 45 Km. Přijeď někdy a já Tě trochu povozím. Mám sice jen 15", ale jízda je v 540 fakt pekelná.
Jo nekdy to prubnem..

No nevím,jestli někdo sháníte 540ku tak nevím na co čekáte? pokud je v tom stavu co píše redbaron,jakože fpoho tak je to zadarmo bych řek!jako tento motor si o automat přímo říká! máš 100pro jistotu,že je motor v super stavu,nikdy ho nikdy nepřetáčel,řadí mašina sama a zdravě!akorát si uvědomte,že nebudete jezdit za 8l benálu kluci
ale ten zvuk je boží jak to tam samo padá ty kvalty! 

-
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:No nevím,jestli někdo sháníte 540ku tak nevím na co čekáte? pokud je v tom stavu co píše redbaron,jakože fpoho tak je to zadarmo bych řek!jako tento motor si o automat přímo říká! máš 100pro jistotu,že je motor v super stavu,nikdy ho nikdy nepřetáčel,řadí mašina sama a zdravě!akorát si uvědomte,že nebudete jezdit za 8l benálu kluciale ten zvuk je boží jak to tam samo padá ty kvalty!
Souhlasím, M3maniaku
Mad Max píše:M3maniac píše:No nevím,jestli někdo sháníte 540ku tak nevím na co čekáte? pokud je v tom stavu co píše redbaron,jakože fpoho tak je to zadarmo bych řek!jako tento motor si o automat přímo říká! máš 100pro jistotu,že je motor v super stavu,nikdy ho nikdy nepřetáčel,řadí mašina sama a zdravě!akorát si uvědomte,že nebudete jezdit za 8l benálu kluciale ten zvuk je boží jak to tam samo padá ty kvalty!
Souhlasím, M3maniaku
Jojo, taky to tak vidim... bohuzel 4,0 V8 si nemuze dovolit kazdy

-
- Kontaktovat uživatele:
adam píše:Mad Max píše:M3maniac píše:No nevím,jestli někdo sháníte 540ku tak nevím na co čekáte? pokud je v tom stavu co píše redbaron,jakože fpoho tak je to zadarmo bych řek!jako tento motor si o automat přímo říká! máš 100pro jistotu,že je motor v super stavu,nikdy ho nikdy nepřetáčel,řadí mašina sama a zdravě!akorát si uvědomte,že nebudete jezdit za 8l benálu kluciale ten zvuk je boží jak to tam samo padá ty kvalty!
Souhlasím, M3maniaku
Jojo, taky to tak vidim... bohuzel 4,0 V8 si nemuze dovolit kazdy
Asi tak...

Mad Max píše:M3maniac píše:No nevím,jestli někdo sháníte 540ku tak nevím na co čekáte? pokud je v tom stavu co píše redbaron,jakože fpoho tak je to zadarmo bych řek!jako tento motor si o automat přímo říká! máš 100pro jistotu,že je motor v super stavu,nikdy ho nikdy nepřetáčel,řadí mašina sama a zdravě!akorát si uvědomte,že nebudete jezdit za 8l benálu kluciale ten zvuk je boží jak to tam samo padá ty kvalty!
Souhlasím, M3maniaku
píšu se s C na konci ...

-
Souhlasím, M3maniaku
Hele za kolik jezdis? neco okolo 13cti?
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Lada Zuzjak píše:Mad Max píše:Kolem 13 - 14 l, ale dá se jezdit za míň 10,5 l na dlouhé trasy. Zatím jsem jel za max. 16 l v zimě.
tak to neni na to ziveni zas az tak hrozny.Bych rek oproti 10 s cim koliv jinym v e36 v benalu
Jasně, ale za těch 10 jedeš když máš klidnou náladu, v rádiu nehraje nic rychlejšího než Kubišová, motáš se za kolonou 15ti aut a víš že už je nemá cenu předjíždět, pak je to těch 10 a něco.
Můj průměr je 13.8 od té doby co jsem auto přivez podle palubáku, rozhodně ho nijak nešetřím (zastudena samozřejmě jo, ono i do těch 2500 ot./min. jede velice slušně, asi jako třináctka naplno

-
- Kontaktovat uživatele:
RedBaron píše:Lada Zuzjak píše:Mad Max píše:Kolem 13 - 14 l, ale dá se jezdit za míň 10,5 l na dlouhé trasy. Zatím jsem jel za max. 16 l v zimě.
tak to neni na to ziveni zas az tak hrozny.Bych rek oproti 10 s cim koliv jinym v e36 v benalu
Jasně, ale za těch 10 jedeš když máš klidnou náladu, v rádiu nehraje nic rychlejšího než Kubišová, motáš se za kolonou 15ti aut a víš že už je nemá cenu předjíždět, pak je to těch 10 a něco.
Můj průměr je 13.8 od té doby co jsem auto přivez podle palubáku, rozhodně ho nijak nešetřím (zastudena samozřejmě jo, ono i do těch 2500 ot./min. jede velice slušně, asi jako třináctka naplno)
Když někam jedu, tak vynuluju spotřebu. Ze začátku ukazuje komp 32 l, pak to pomalu klesne v a ukazuje 10,8 l i při razantní jízdě!!!
Samozřejmě, že celková spotřeba za nádrž je větší, většinou kolem těch 13 l.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mad Max píše:ukazuje 10,8 l i při razantní jízdě!!!
Samozřejmě, že celková spotřeba za nádrž je větší, většinou kolem těch 13 l.
Těch 10.8 jsem při razantní jízdě opravdu ještě nezažil a myslím, že ani nikdo jiný. Tomu, že pětkrát během 100 km jízdy při předjíždění došlápnu kickdown teda neříkám razantní jízda. Razantní jízda je akcelerace-brzda-akcelerace a pořád dál, tak při takový to jezdí kolem 14ti litrů, pokud je to ve městě mezi křižovatkami, tak i přes 20.
Ale pravda je, že díky dobře zvolenému poslednímu převodu točí auto při 200 km/h asi 3600 otáček a pokud člověk tu dvoustovku nijak zásadně nepřekračuje a vyhne se opravdu prudkým akceleracím, pak se to dá zvládnout pořád do 12 na sto.