Originál zaslal Ivo [B]Tak jsem se pta¨l a ten čiplej počítač tam prý na 90% nepujde
jo jo sem si to myslel:cry: ,
GX .. celkem slušný ceny... poslední cenu , která od nich byla na E36 320i bylo 14t a to se mi dávat nechce , přidání necelých 10% výkonu, to radši nějakou 325i a pak investice do ostřejších vaček
no 10-20 to právě nechci, ale něco co půůůůjde do mýho auta okolo 7 a bude to vyzkoušený, to bych byl ochotnej dát, za víc těch 5 koní , jak říkáš opravdu nestojí
bmw tom- malej napad... za 10-12k to nekoupi do atmosfery skoro nikdo, co udelat special edici pro nas klub s cenou reknem do 8k? myslim, ze min 10 lidi by se tu naslo, o dalsi reklame nemluve! kdyz uvazim "vyrobni naklady", je to porad rozdil mezi mit a nemit 80k Co ty na to?
nevím jaky výrobní náklady máte spočítaný ale nějak mi to nevychází?Jinak obecně vzato když opomenu ultrawasermany tak v tomto odvětví platí čím dražší tím lepší neboli čím levnější tak větší riziko.Jinak jen pro inspiraci 525tds ma asi 10 až 15 jednotek ruzných takže myslet si že jedním pokreju vše je blbost.A proto doporučuji toho pana o něco vyše ten vám to za 8 udělá tak není co řešit.U nás za tuto cenu tak max.TDS E34,E36 při odběru alespon 4 kusů,Těch jsme dělali už tak 40ty už se zaplatily.