Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Názor na tuhle čirou optiku.

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Killca

#41 Příspěvek od Killca »

krtek píše:Ale ne, já nejsem agresivní a je mi to jedno kdo co tady píše a myslí si, důležité je to, co se líbí mě. Hella je kvalita a zpracování světel je skvělé, ale musim souhlasit že mají malé kroužky a také bych je nechtěl.

ja sem tomu prislovi "co se libi me je hlavni" nikdy nedaval moc vahu :-D ono se to rika, kazdej se tim brani, ale je to podle me nepouzitelny, uz sem o tom parkrat diskutoval a kdyby se mi napriklad libila ruzova prasatka a polepil bych si s nima baworakam protoze se mi to libi, tak nemyslim, ze je to to pravy orechovy :-D prestali by se mnou kamaradit kamaradi, ze sem divnej a prijet na sraz bmw, to bych ani nemoh myslet vazne :-D ale jinak cajk, pokud je to do urcitych hranic, tak ok

dokonce se realne setkavam spis vetsinou s lidma co moc nejaky tuning nemusej, takze pak takovy typek jede po silnici, mysli co na aute nema a lidi na nej koukaj, on je stastnej, ale neslysi co rikaj a co sem vzdy zazil, rikaj si o nem dost nepekny veci :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět