Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
OMV Premium Diesel alebo Shell V-Power Diesel?
pánové, pánové - přestaňte se tu hádat. Každý z Vás má vyzkoušeno jaká společnost mu vyhovuje, někdo je spokojený u Shellu, někdo u OMV a jiný zas u Benziny, tak to tak nechte. Stejně se vzájemně nepřesvědčíte a budete se bít za to své. Domnívám se, že nás všechny asi víc bolí, kolik dnes PHM stojí.
-
- Kontaktovat uživatele:
corle píše:pánové, pánové - přestaňte se tu hádat. Každý z Vás má vyzkoušeno jaká společnost mu vyhovuje, někdo je spokojený u Shellu, někdo u OMV a jiný zas u Benziny, tak to tak nechte. Stejně se vzájemně nepřesvědčíte a budete se bít za to své. Domnívám se, že nás všechny asi víc bolí, kolik dnes PHM stojí.
:palec:
Ale zase sranda musí být...(i kdyby na palivo nebylo...)

Odkaz od Reika ukázal pravdu a jasně dokázal že žijeme v Česku a tady tě podělaj téměř všude.Akorát ta Benzina vyšla jakžtakž jinak je to podvod, nic víc. Nafta od Papoil je dokonce o pár desetin lepší než Shell V-Power diesel a to bych vyvěsil na pumpy Shell abyste vy co to tankujete konečně zavřeli pusinky.Kdyby vaše auto umělo mluvit řeklo by už dávno "proč do mě leješ zbytečně drahou naftu když je stejná jak od jezedáků" 

reiko82 píše:Prozrazení informaci, které jsou v režimu Confidential tedy důvěrné, je velice zajímavě řešeno z pracovně-právního hlediska v pracovní smlouvě:)
ale nic se nesmí přehánět:)
Kdo by poté poskytoval info a upozorňoval na nesmysly!
http://auto.idnes.cz/test-nafty-v-nemec ... tomoto_fdv
Koukněte na tento článek z odborného časopisu AutoDiesel, mezi námi srovnejte výsledky testu olejů a s inzerenty:)
Zdravím Serifuse
Konečně někdo, kdo tomu rozumí

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak nám to pěkně předložila MF Dnes, takový opravdu profesionální test!
Jenom pro zajímavost oficiální vyjádření Mušle
http://www.shell.com/home/content/cz-cz ... 92008.html
Takže opravdu, v Německu, Rakousku, Slovensku a jestli se nepletu i Maďarsku, je prodáván VPD s obsahem syntetické složky GtL - Gas to Liquid, která opravdu výrazně zlepšuje vlastnosti nafty.
Otázka pro Serifuse: Prodává se nafta i v jiných státech nebo pořád jsou progblémy s GtL v Kataru?
K tomu testování, je zajímavý, že měřili tak málo vzorků, myšleno, proč jenom z 5 sítí. Proč nevzali i No name pump? Proč je hlavním hodnotícím ukazatelem Cetanové číslo? A kdo test platil MF Dnes nebo AutoDiesel, který napsal, že oleje Shell jsou nekvalitní, protože nezískal inzeráty?
Nevěřte všemu co se píše!
Proč tam třeba není bod vzplanutí a bod tuhnutí, zima se blíží.
Na mě to působí dojmem testu napsaného na objednávku.
Měj te se a ať Vám vaši ropáci dobře slouží!

Takže opravdu, v Německu, Rakousku, Slovensku a jestli se nepletu i Maďarsku, je prodáván VPD s obsahem syntetické složky GtL - Gas to Liquid, která opravdu výrazně zlepšuje vlastnosti nafty.
Otázka pro Serifuse: Prodává se nafta i v jiných státech nebo pořád jsou progblémy s GtL v Kataru?
K tomu testování, je zajímavý, že měřili tak málo vzorků, myšleno, proč jenom z 5 sítí. Proč nevzali i No name pump? Proč je hlavním hodnotícím ukazatelem Cetanové číslo? A kdo test platil MF Dnes nebo AutoDiesel, který napsal, že oleje Shell jsou nekvalitní, protože nezískal inzeráty?

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím ve spolek.
Jsem novej majitel svého prvního ropáka E46, 320D od zdejšího klubáka Zave, tímto mu děkuji za obchod, a jsem z toho co se děje okolo kvality české nafty dost rozčarován.
Jediné co mi zbejvá je to, že si ty nafty postupně otestuju sám a dám na subjektivní dojem. Jako smrtelník a konzument mi nic jiného nezbejvá.
Jsem novej majitel svého prvního ropáka E46, 320D od zdejšího klubáka Zave, tímto mu děkuji za obchod, a jsem z toho co se děje okolo kvality české nafty dost rozčarován.
Jediné co mi zbejvá je to, že si ty nafty postupně otestuju sám a dám na subjektivní dojem. Jako smrtelník a konzument mi nic jiného nezbejvá.
reiko82 píše:Jak nám to pěkně předložila MF Dnes, takový opravdu profesionální test!![]()
![]()
a nekdo ze shellu

-
- Kontaktovat uživatele:
Jj, pracoval jsem pro ně nějakou tu dobu, ale jen jsem Vám chtěl naznačit, že se u nafty sleduje daleko víc parametrů a že určitě není náhoda proč to zveřejnili až teď, když o tom ví hodně lidí co se kolem čerpaček točí.
No ale nebudeme si nic nalhávat, pěkně je nachytali na švestkách
Zajímalo by mě jak by dopadlo srovnání prémiových benzínů, jestli nás Shell krmí jenom marketingem jenom u nafty.
Ať Vám to jezdí a vždy dojedete do cíle svých cest
No ale nebudeme si nic nalhávat, pěkně je nachytali na švestkách

Zajímalo by mě jak by dopadlo srovnání prémiových benzínů, jestli nás Shell krmí jenom marketingem jenom u nafty.
Ať Vám to jezdí a vždy dojedete do cíle svých cest