Slid píše:tak se podívej pořádně, jaké tam jsou hrany jak je vržen atd. a pak na E30 nikdo neříká že je stejný ale je to prostě styl dřívějších let, proto je přirovnání k E30
asi mas trosku pravdu, ale kdyz se podivas na E46 nevidis tam taky nejakou podobu?? Ja teda docela dost, jen E36 krom compactu jsou interierem ojedinely...
muj nazor sry
Tak zrovna s E30 by mě interiér ani nenapadlo srovnávat... nejblíže má imho k Z3, podle fotek. Mám compakta a je pravda že na interiér jsem si prostě zvyknul - nijak moc se mi tedy nelíbí (pouze esteticky, funkčně mu nemám co vytknout +-). Kapota - předek vypadá hezky z boku taky, zadek přijatelně Ale co mi nejvíc vadí je zadní náprava, na naše cesty je celkem nevhodná.
Zadni naprava nevhodna?? Tim padem soudruzi udělali chybu a včechny E30 minimalně a i Z3 jsou mrkdy Ja si na sveho compacta nikdy nemohl stěžovat a užitná hodnota??? Zkuste nacpat lednici do sedana nebo coupe
A palubka je spíše podobná té v Z3, akorat Z3 se u nas moc nevidí, tak to lidi hazej na E30, protože Z3 už je moc hezka a je nesrovnatelna s hnusnym Compactem
no mě více připomíná E30 těma tvarama, hranama, prolisem jak a kde je vržen, horní linie kde u Zka jsou úplně jiné.... ale to je fuck to rozebírat a hádat se, jak sem psal mě venek compacta se i docela líbí a nezatracoval bych ho, rozhodně jako celek je 1000x hezčí jak compact E46 to je fakt síla