Panaque píše:dsvatos píše:100RM píše:Zaujimave je, ze dotycna uz ani nema potrebu reagovat. Ani sa jej nedivim. Na takyto kopec sraciek typu jak je blba a podobne sa ani reagovat normalne neda.
To dsvatos: si sa niecoho napil, ne ? Panaque ma pravdu, aj ked ju podal trosku drsnejsieVseobecne tu je proste par typkov ktori maju potrebu vrtat do vsetkeho a kazdemu dat najavo jaky je idiot.
Hele, beru že každej umí něco jinýho, každýho něco jinýho baví, je na něco dobrej a na něco ne. Ale pokud někdo nemá ani obyčejnej selskej rozum, tak to už je hodně zlýNa tohleto totiž nepotřebuješ ani VŠ, ani být automechanik, matematik nebo třeba popelář.
Hele, mě by jenom zajímalo z jakého titulu dokážeš určit, že někdo má anebo nemá "obyčejnej selskej rozum"!!!
Vždyť se jenom zeptala jak se to počítá!!! A ty z ní děláš negramota kterej si pomalu nedokáže ani utřít prdel!!!
Myslel jsem, že si děláš legraci ale teď vidím, že jsi totální omezenec kterej ani nedokáže uznat svojí chybu!!!
A co se selskýho rozumu týče, hodně bych pochyboval, že ty s něčím takovým disponuješ...
Končím v tomhle topicu... Nemá to smysl...
Jedno "selské" pořekadlo:
Bav se s Volem o sobotě, když jde v pátek na porážku!!!
Zezačátku jsem reagoval, že je to snad učivo třetí třídy ZŠ. Teprve později se to rozjelo. A taky pořád nevím, v čem bych měl uznávat svou chybu.. To že jsem napsal, že je pro někoho problém podělit dvě čísla? Ale to je vlastně jedno.
Zdraví tě totální omezenec, neuznávající vlastní chyby a bez selskýho rozumu