Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výpočet spotřeby

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od dsvatos »

Panaque píše:
dsvatos píše:
100RM píše:Zaujimave je, ze dotycna uz ani nema potrebu reagovat. Ani sa jej nedivim. Na takyto kopec sraciek typu jak je blba a podobne sa ani reagovat normalne neda.

To dsvatos: si sa niecoho napil, ne ? Panaque ma pravdu, aj ked ju podal trosku drsnejsie ;-) Vseobecne tu je proste par typkov ktori maju potrebu vrtat do vsetkeho a kazdemu dat najavo jaky je idiot.

Hele, beru že každej umí něco jinýho, každýho něco jinýho baví, je na něco dobrej a na něco ne. Ale pokud někdo nemá ani obyčejnej selskej rozum, tak to už je hodně zlý :( Na tohleto totiž nepotřebuješ ani VŠ, ani být automechanik, matematik nebo třeba popelář.

Hele, mě by jenom zajímalo z jakého titulu dokážeš určit, že někdo má anebo nemá "obyčejnej selskej rozum"!!!

Vždyť se jenom zeptala jak se to počítá!!! A ty z ní děláš negramota kterej si pomalu nedokáže ani utřít prdel!!!

Myslel jsem, že si děláš legraci ale teď vidím, že jsi totální omezenec kterej ani nedokáže uznat svojí chybu!!!

A co se selskýho rozumu týče, hodně bych pochyboval, že ty s něčím takovým disponuješ...

Končím v tomhle topicu... Nemá to smysl...

Jedno "selské" pořekadlo:

Bav se s Volem o sobotě, když jde v pátek na porážku!!!

Zezačátku jsem reagoval, že je to snad učivo třetí třídy ZŠ. Teprve později se to rozjelo. A taky pořád nevím, v čem bych měl uznávat svou chybu.. To že jsem napsal, že je pro někoho problém podělit dvě čísla? Ale to je vlastně jedno.
Zdraví tě totální omezenec, neuznávající vlastní chyby a bez selskýho rozumu :wink:
100RM

#42 Příspěvek od 100RM »

Ale no tak hosi, snad sa tu nebudete mlatit. Dostanete po cuni obaja ! :-)
7er. True definition of luxury. Yours.
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od dsvatos »

castro píše:chudák erika, třeba se chtěla jen seznámit.... :-)

No jestli jo, tak na to jde teda pěkně od lesa.. Kurňa, jak jsou ty baby vychcaný :lol:
castro
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od castro »

dsvatos píše:
castro píše:chudák erika, třeba se chtěla jen seznámit.... :-)

No jestli jo, tak na to jde teda pěkně od lesa.. Kurňa, jak jsou ty baby vychcaný :lol:

ale pěkně jste se tu o ni poprali.... ;-)
Killca

#45 Příspěvek od Killca »

se nedivim novackum ze se sem bojej, takova mala jeskynka prekvapeni :D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět