Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Podvozek Supersport na E36

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
DAVe_1

#41 Příspěvek od DAVe_1 »

paveld píše:dave: dik za foto...no tak to mi asi prodali neco jinyho, krabice byla popsana dobre, ale kdovico bylo v ni. takhle jako ty to ani zdaleka nemam.
a ty mas co za motorizaci? jestli si to psal drive tak sory uz nevim..ono iso ma jak sem rikal tezsi motor nez klasika 4val.. mozna je to ono.
DAVe_1

#42 Příspěvek od DAVe_1 »

ale je to tak ze nemuzu nikde parkovat cumakem k patniku...bud by me cumela prdel nebo bych to urval...uz cek musi davat hodne bacha.
Slid
Klubové ID: 1699

#43 Příspěvek od Slid »

paveld: tak jsem tam dal ty pružiny přední máj být -40mm Supersport a sedlo mi to o 2,5cm, doufám že to ještě sedne aspoň 1cm :D
Jinak jsem max spokojen.Jak jizdně konečně se to už nenaklání v zatáčkách a tvrdé to není vůbec, čili max max spokojenost.Zadek mám ještě serii a ta vylezla o půl centáku nahoru.Váhově je to úplně stejné motorově jako 318TDS čili ten předek nám sedl úplně stejně o -2,5cm.
paveld
Klubové ID: 1931
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od paveld »

ARMAN píše:Zaď tam k nim to ukazat s učtenkou, krabici a tak a že je potřebuješ vyměnit ať ti řeknou co navrhuji jak se to ma teď řešit. Oni to pos*ali tak ať ti s tím nějak pomohou. Normalně bych jim to takhle řekl a když ti nemohou pomoct s montaži že chceš 50% slevu na vyměneny podvozek že tě to bude stat prachy nejdřiv jsi platil za montaž a ted zas musiš platit za demontaž a znovu za montaž... takže 3x platiš montaž ze svyho(to že to dělaš sam to nikoho VŮBEC nemusi zajimat). Když to nejsou sviňě tak každy obchodník bude ochotnej vyjit vstřic ;)
vim jak reklamace chodi v nasi firme, takze tohle moc realne nevidim... nemyslim ze mam pravo na to to po nich chtit, ale zkusit to muzu. prave jsem se o tom bavil s tim prodejcem kdyz jsem ten podvozek kupoval, at si necham ten puvodni pro pripad reklamace.
paveld
Klubové ID: 1931
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od paveld »

jinak jsem na zadek vratil seriovy pruziny a ted je to uplne ok.
Odpovědět