Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Idealni velikost ALU v E39?
-
- Kontaktovat uživatele:
Přezouvám teď na zimu z 18/265/35 na 15/225/60 a opravdu se na ty hnusný balóny těším. Po tý naší zkurvený Prase, se můžu na nějaké masírky vykašlat. Prostě mě už nebaví bejt věčně nalepenej na předním skle a koukat kde co je za díru. 18" jsou moc krásný ale ne do naší poťapaný republiky. Pokud ovšem nemáš v kešeni zbytečný bankovky na novej podvozek 

-
- Kontaktovat uživatele:
Panaque píše:Přezouvám teď na zimu z 18/265/35 na 15/225/60 a opravdu se na ty hnusný balóny těším. Po tý naší zkurvený Prase, se můžu na nějaké masírky vykašlat. Prostě mě už nebaví bejt věčně nalepenej na předním skle a koukat kde co je za díru. 18" jsou moc krásný ale ne do naší poťapaný republiky. Pokud ovšem nemáš v kešeni zbytečný bankovky na novej podvozek
To máš celkem široký gumy jak na léto tak na zimu

-
- Kontaktovat uživatele:
AdaM5 píše:Panaque píše:Přezouvám teď na zimu z 18/265/35 na 15/225/60 a opravdu se na ty hnusný balóny těším. Po tý naší zkurvený Prase, se můžu na nějaké masírky vykašlat. Prostě mě už nebaví bejt věčně nalepenej na předním skle a koukat kde co je za díru. 18" jsou moc krásný ale ne do naší poťapaný republiky. Pokud ovšem nemáš v kešeni zbytečný bankovky na novej podvozek
To máš celkem široký gumy jak na léto tak na zimuMůžu se zeptat co tam máš za motor, a jestli si měl někdy užší gumy tak jakej je rozdíl s těmahle?Dík
Na léto jsem měl předek 18/245/40 zadek 18/265/35, musím potvrdit, že když jsem tam šoupnul tyhle gumy z 15/225/60 tak se znatelně snížil výkon při rozjezdu a maximálka šla taky o něco dolu. Hele ale brzdění a do zatáček, jsem si luxusně užíval. Prostě to byla taková daň.
SRY, ptáš se co mám za motor, Chipnutej, se sportovním filtrem a vejfuckem od Remusu 3l 6vál diesel...