Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Novacek

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
calif

#41 Příspěvek od calif »

100RM píše:
Fanny píše:
patras píše: kroutak i vykon maj 1,8 i 1,9 uplne stejnej .. a delali se od poloviny roku 95 .... myslim od kvetna ... takze koupe modelu 318is nebo ti z roku 96-97 je blbost .. jedinou vyhodou jsou mensi naklady na provoz ctyrvalce .. jinak za stejny povinny mas 323ti ktery uz pojede !!! ... takze asi takhle .. 316i je nesmysl .. tak pro manzelku na nakupy
pravda 323ti ma za stejny povinny, ale jestli s tim jezdi vetsinou po meste jak psal, tak ta spotreba bude o par litriku vyssi a vubec celkovej servis bude drazsi, nehlede na to ze poridit si svuj prvni zadohrab se 170HP je na povazenou
Proc na povazenou ? To nejak nechapu, co je v dnesnej dobe 170 koni ?
mas recht, v dnesni dobe je 170 koní hovno :) v dobe kdy maj diselovy dodavky 120 koni a benzinove 1,6 bezne 120 taky :) jo kdyz byla tahle kara nova tak to bylo asi neco jinyho :) vykony jdou stale nahoru
Zipp

#42 Příspěvek od Zipp »

OUkaa tak to tu nejak shrnu

Co jsem koukal tak Is a Ti se delali od 92-96 (presne nevim to je to co jsem nasel na inzeratech v me cenove relaci).
Urcite mě více láká 3.dv verze s motorem 1,8 Ti .
A když jsem popřemýšlel o spotřebe tak myslím že normální rozmezí 7-12 je krása na 1800ccm.
S náhradní díly by taky neměl být podle vás problém (ostatně koukal jsem na auto kelly a ceny dílů jsou srovnatelné s Oplem).

Takže konečné rozhodnutí 1.8Ti či IS 3.dv model.

A teď je tady tu horší čekat na nějakou slušnou nabídku.... :(

Moc vám všem děkujuza vaše názory a rady
Určitě až něco koupím tak se rád ozvu a zařadím do klubu ( :D )

PS:Kdyby jste někdo vědeli o nějaké dobré koupi tohoto modelu rád si nechám opět poradit

Díky díky díky ještě jednou - :driver:
Tashiro

#43 Příspěvek od Tashiro »

Zipp píše:OUkaa tak to tu nejak shrnu

Co jsem koukal tak Is a Ti se delali od 92-96 (presne nevim to je to co jsem nasel na inzeratech v me cenove relaci).
Urcite mě více láká 3.dv verze s motorem 1,8 Ti .
A když jsem popřemýšlel o spotřebe tak myslím že normální rozmezí 7-12 je krása na 1800ccm.
S náhradní díly by taky neměl být podle vás problém (ostatně koukal jsem na auto kelly a ceny dílů jsou srovnatelné s Oplem).

Takže konečné rozhodnutí 1.8Ti či IS 3.dv model.

A teď je tady tu horší čekat na nějakou slušnou nabídku.... :(

Moc vám všem děkujuza vaše názory a rady
Určitě až něco koupím tak se rád ozvu a zařadím do klubu ( :D )

PS:Kdyby jste někdo vědeli o nějaké dobré koupi tohoto modelu rád si nechám opět poradit

Díky díky díky ještě jednou - :driver:
Koukni na http://www.autoscout24.de a http://www.mobile.de znám kluky co to tahaj v případě zájmu
Zipp

#44 Příspěvek od Zipp »

Ty stranky znám,ale nevim jestli se to zrovna vyplatí dovážet BMW z jeho rodné země.(Němcům se taky nevyplácí dovážet od nás auta).

Navíc já neumim ani žblebt Německy takže jako kdyby vybíral slepej :)
Ale kdyby dotáhli neco hezkýho v tý verzi jak sem tu psal klidně bych kamkoli přijel.
Odpovědět