Hehe. Jako jo, tvoje reseni je jednoduche, levne, ma vysledek. Ale ja jsem rozeny skeptikmagic píše:na co si myslíš že je ten včeli voskDemostenes píše:Hmm, ja si myslim, ze se ten krem bude postupne otirat do satu. Leda by se pres to dala nejaka impregnacni vrstva....)
jinak můžu to ještě naimpregnovat sprejem na boty!
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Obnova kůže (co použít na barvu a hebkost :) )
-
Demostenes
- Kontaktovat uživatele:
-
magic
- Klubové ID: 1790
- Kontaktovat uživatele:
zkoušel jsem předtím nějakou sračku speciálně na obnovu sedaček, barvu nevráti to je jasne!! ale neudělala stim vpodstatě skoro nic, tohle udělalo už velkej pokrokDemostenes píše:Hehe. Jako jo, tvoje reseni je jednoduche, levne, ma vysledek. Ale ja jsem rozeny skeptikmagic píše:na co si myslíš že je ten včeli voskDemostenes píše:Hmm, ja si myslim, ze se ten krem bude postupne otirat do satu. Leda by se pres to dala nejaka impregnacni vrstva....)
jinak můžu to ještě naimpregnovat sprejem na boty!
-
Demostenes
- Kontaktovat uživatele:
-
Marten
- Kontaktovat uživatele:
A zase jsme ostrouhali... Nechcete někdo vyzkoušet tady ty spreje než si ho sám koupím??
http://www.ultimateracing.cz/produkty/b ... -a-plasty/
-
Demostenes
- Kontaktovat uživatele:
Kup a poreferuj. Ale rekl bych, ze to musi byt urcite lepsi nez krem na boty a ten dopadnul dobreMarten píše:A zase jsme ostrouhali... Nechcete někdo vyzkoušet tady ty spreje než si ho sám koupím??![]()
-
Hansen
- Klubové ID: 1589
Mně čistil auto čalouník a kůži normálně umyl vlažnou vodou, kartáčkem a hydratačním mýdlem Dove. Po uschnutí napustil kůži přípravkem Armoral, který jde koupit v každém supermarketu. Říkal, že nejlepší je hydratační krém na kůži pro lidi (třeba Dermacol nebo Nivea), ale vyjde trochu dráž. Říkal, že s kůží v autě se má zacházet jako s kůží na rukách. Mám světe šedou kůži a po vyčištění je jako nová.
-
bobo
Tak já jsem dneska koupil včelí vosk - dokonce měli zvlášť i tmavej i světlej. Píšou na tom, že je prej na dřevo. No každopádně známej mě to taky doporučil, tak jsem to koupil a vyzkoušel to. Jedná se o světlou kůži v e30. Docela dostkrát jsem jí už něčim napoštěl, ale přece jen je ještě o něco vláčnější se zdá. Takže včelí vosk asi opravdu ok. Kdyby někdo chtěl a měl to blízko, tak jsem koupil půllitrovku za 200Kč v Praze, v Obi na Roztylech v prvním patře
.
A měl bych otázečku - čím dobarvit - nebo osvěžit světlou barvu na kůži? Dá se sehnat barva v přesném odstínu? A kdyžtak kde? Jde i o takové ty faldíky, ve kterých už barva moc není...
A další - na jedné bočnici sedáku je kůže jakoby trochu spuchřelá, vyschlá, a barva trochu polámaná. Jak tohle opravit? Lehce přebrousit a lakovat? Čím, jak,...?
Díky
A měl bych otázečku - čím dobarvit - nebo osvěžit světlou barvu na kůži? Dá se sehnat barva v přesném odstínu? A kdyžtak kde? Jde i o takové ty faldíky, ve kterých už barva moc není...
A další - na jedné bočnici sedáku je kůže jakoby trochu spuchřelá, vyschlá, a barva trochu polámaná. Jak tohle opravit? Lehce přebrousit a lakovat? Čím, jak,...?
Díky
-
bobo
-
bobo
chjoMarten píše:To bobo: Nic proti, ale ty jsi si nečetl předchozí přízpěvky že?? My už to tady řešíme od samého začátku co použít na obnovu ošoupaných míst (ne že bych se teda něco dověděl, kromě krému na boty) a ty se zeptáš na to samé....![]()
Já už to tady páčim pěkně dlouho a furt nic nevím...
mimo jiný - hodně dobře taky čistí přípravek od MoTip na čištění kůže. Nanýst ne uplně slabej film, nechat 2 minutky působit a potom třeba čistit houbičkou na nádobí. Pak přeleštit čistym hadrem. A po chvíli třeba nanýst nějakou impregnaci atp...
-
Demostenes
- Kontaktovat uživatele: