Vlasta píše:Tak mě na http://www.pneushop.cz začínají pěkně s*át. Gumy mám objednaný a zaplacený od půlky října, na jejich kontaktní telefon se nemůžu dovolat - číslo neexistuje a na maily odpovídají že je již zásilka na cestě, ale čísla balíků které mně poslali v systému DPD neexistují.
Chlape to nechapu ja u nich tet kupoval taky gumy a asi po tydnu co jsem jim psal dorazila potvrzovaci zprava ze gumy jsou zaplaceny a prijdou v patek 19.11 coz bylo za 5 pracovnich dni a opravdu v patek jsem je mel doma takze ja musim jejich sluzby hodnotit na 99.9% fakt sem to necekal spokojenost
Vlasta píše:Tak mě na http://www.pneushop.cz začínají pěkně s*át. Gumy mám objednaný a zaplacený od půlky října, na jejich kontaktní telefon se nemůžu dovolat - číslo neexistuje a na maily odpovídají že je již zásilka na cestě, ale čísla balíků které mně poslali v systému DPD neexistují.
Chlape to nechapu ja u nich tet kupoval taky gumy a asi po tydnu co jsem jim psal dorazila potvrzovaci zprava ze gumy jsou zaplaceny a prijdou v patek 19.11 coz bylo za 5 pracovnich dni a opravdu v patek jsem je mel doma takze ja musim jejich sluzby hodnotit na 99.9% fakt sem to necekal spokojenost
Já jsem u nich chtěl nakoupit na základě kladných referencí z tohoto fóra. Nevím, kde se stala chyba nebo jestli objednávám nějaké zvláštní pneu - Conti TS810 225/55R16. Už jsem to tady jednou psal, mám pocit, že palbu řídí odněkud ze sklepa (odněkud z kanceláře) a nemají ani vlastní mezisklad.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Pneushop 15. 11.: Zboží bylo odesláno a mělo by být Vám doručeno dne: 22.11.2004
DPD-: 140xxxxxx50
Já 17. 11.: Dobry den, nemate nejake nove informace o zasilce?
Cisla baliku nejsou v databazi DPD.
Pneushop 17. 11.: Poslala jsem otazku k DPD a cekam na odpoved.
Kdyz se neco dozvim poslu Vam maila.
S pozdravem
Team Delticom
Potize? Informace? Napiste prosim k nam.
Pani Agnieszka Skorupska
Pneushop 18. 11.: Obdrzela jsem informace ze pneumatiky vyjely dneska rano ze skladu a proto teto cisla nejsou jeste aktivni na rozpisce.
Dnes jsem byl osobně v depu DPD, kde mně řekli, že čísla nejsou v databázi. Tak nevím, kdo v tom má bo*del.
no je mi te fakt lito protoze prachy uz maj na ucte a clovek aby cekal na gumy To by me taky zajimalo kde je problem chci si pred letem od nich koupit jeste jednu sadu na druhy auto ale kdyz to tady tak ctu docela uz z toho mam vitr abych nedopad stejne
PS je divny ze se nemuzes dovolat mi uz pak dodatecny info resili tel. a v pohode
Maranelo píše:no je mi te fakt lito protoze prachy uz maj na ucte a clovek aby cekal na gumy To by me taky zajimalo kde je problem chci si pred letem od nich koupit jeste jednu sadu na druhy auto ale kdyz to tady tak ctu docela uz z toho mam vitr abych nedopad stejne
PS je divny ze se nemuzes dovolat mi uz pak dodatecny info resili tel. a v pohode
Dnes jsem měl nutkání jít koupit gumy do Barumky, ale tam mají jen TS790, volali do centrálního skladu a tam jim řekli, že pro celou republiku jsou tam 2 (slovy dvě) gumy TS810 v tomto rozměru a další neví, kdy budou. Jinak co se týká telefonu, tak to číslo 548 214 713 mi hlásí, že neexistuje, komunikace jedině přes e-mail, na který neodpovídají. Další číslo jsem našel na jejich domácích webových stránkách a to je nějaká duhová linka se sazbou 16 eurocentů/min, na kterou jsem se z mobilu nedovolal.
Teď se objevily čísla balíků v systému DPD - podáno dnes ve 14.50 hod. Akorát nevím, co tam znamená poznámka 9 = neschopné přepravy.
Teď se objevily čísla balíků v systému DPD - podáno dnes ve 14.50 hod. Akorát nevím, co tam znamená poznámka 9 = neschopné přepravy.
Tak gumy dnes dorazily. Jsou vyrobeny v 45. týdnu, takže to bude zřejmě ten problém, proč to zpoždění. Prostě gumy nebyly skladem a čekalo se až se vyrobí a dorazí na sklad.
Maranelo píše:Chlape to nechapu ja u nich tet kupoval taky gumy a asi po tydnu co jsem jim psal dorazila potvrzovaci zprava ze gumy jsou zaplaceny a prijdou v patek 19.11 coz bylo za 5 pracovnich dni a opravdu v patek jsem je mel doma takze ja musim jejich sluzby hodnotit na 99.9% fakt sem to necekal spokojenost
Můžu se zeptat, jestli ti potom poslali poštou nebo nějak jinak fakturu (daňový doklad). Běžně se papíry zasílají v balíku se zbožím, tady s gumama nepřišlo nic.
Maranelo píše:Chlape to nechapu ja u nich tet kupoval taky gumy a asi po tydnu co jsem jim psal dorazila potvrzovaci zprava ze gumy jsou zaplaceny a prijdou v patek 19.11 coz bylo za 5 pracovnich dni a opravdu v patek jsem je mel doma takze ja musim jejich sluzby hodnotit na 99.9% fakt sem to necekal spokojenost
Můžu se zeptat, jestli ti potom poslali poštou nebo nějak jinak fakturu (daňový doklad). Běžně se papíry zasílají v balíku se zbožím, tady s gumama nepřišlo nic.
Nic neprislo ale po telefonu bylo info ze cekaj na cesky dic a pak poslou fakturu tak si tam cinkni a domluv si to taky
Nic neprislo ale po telefonu bylo info ze cekaj na cesky dic a pak poslou fakturu tak si tam cinkni a domluv si to taky
Zítra to zkusím, dík.