Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Lak

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
abdul

#41 Příspěvek od abdul »

Anonymous píše:pasty se daj koupit 300- 400 kč za 1 kg v prodejnach autolakú,leštička by neměla mit vice jak 2500 ot,profi leštičky se daj koupit tak od 13 t kč nedoporučuji použivat žadnej exentr klasické točeni jako uhlovka nouzově lze použit i ji s regulací minimal byvá od 2600 ot trpi leštici kotouče které nejsou na tyto otačky dělané (max 2500 ot) a jsou dost drahé 300-700 kč,smirek doporučuji 1500-2000 před leštěním vždy nutno kropit rozprašovačem podstata leštěni je v zabrušovani pastou a prohřivaní laku který se povrchvě opět propoji sám už nám odleštěno stovky hodin práce je to na mašli ale efekt staji za to
tak tak, horkovzduska dela divy a hlavne ulehci praci...
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Zave »

abdul píše:
Anonymous píše:pasty se daj koupit 300- 400 kč za 1 kg v prodejnach autolakú,leštička by neměla mit vice jak 2500 ot,profi leštičky se daj koupit tak od 13 t kč nedoporučuji použivat žadnej exentr klasické točeni jako uhlovka nouzově lze použit i ji s regulací minimal byvá od 2600 ot trpi leštici kotouče které nejsou na tyto otačky dělané (max 2500 ot) a jsou dost drahé 300-700 kč,smirek doporučuji 1500-2000 před leštěním vždy nutno kropit rozprašovačem podstata leštěni je v zabrušovani pastou a prohřivaní laku který se povrchvě opět propoji sám už nám odleštěno stovky hodin práce je to na mašli ale efekt staji za to
Rek bych ze myslel prohrivani laku tim jak roztocis ten lestici kotouc tema otackama-.....
abdul

#43 Příspěvek od abdul »

Zave_M50 píše:
abdul píše:
Rek bych ze myslel prohrivani laku tim jak roztocis ten lestici kotouc tema otackama-.....
to urcite nemyslel,protoze tim se to fuckt nezahreje :) kdyz se lesti hlinik a chces at to nejak vypada a nechces na tom stravit pulku zivota tak to musis horkovzduskou rozehrat tak ze na tom neudrzis ruku, pak to jde jedna basen :)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Zave »

To mozna jo ale tady to bylo mysleno tim kotouce. Ten lak se prohriva pekne, jak sem to lestil kozesinovym kotoucem ve vrtacce tak to krasne topilo...
abdul

#45 Příspěvek od abdul »

toz mozny ja asi vsecko... :) ja sem lestil normalne profi lestickou a nezahralo se to vubec... :) ale trebas to tak fuckt myslel...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Zave »

Ja myslel ze to bylo mysleny zahrivani tou lestiskou...
Jo a kolik ma profi lesticka otacek?

Jo a jakej mate nazor na ty lesticky za 500korun v makru apod... Proste ty levny póvly... :D
abdul

#47 Příspěvek od abdul »

kolik toci profi lesticka nevim, ale rek bych ze to je hodne malo, proste se to toci pomalu, ne jako vrtacka ktera jede jako blazen... proto i kdyz na to tlacis tak se mi nezda ze by se ten lak nejak zahral...

co se tyce lesticek z makra za 500 tak nevim co mas naa mysli ale vim ze tam meli vlastne lestici vibracku... na prvni pohled by clovek rek se ten kotouc bude tocit ale prd je to vibracka, coz je uplne k nicemu ze...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Zave »

Je to ubourucka a toci se a myslim ma i ekcentr.. Ale to ted nevim, ale urcite vim ze se toci...)

Je to takovej povl, tak sem se chtel optat esi se to da dobre pouzit jen na domaci prace na aute...
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#49 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Zave_M50 píše:Je to ubourucka a toci se a myslim ma i ekcentr.. Ale to ted nevim, ale urcite vim ze se toci...)

Je to takovej povl, tak sem se chtel optat esi se to da dobre pouzit jen na domaci prace na aute...
Tak presne tuhle lesticku jsem si koupil, taky jsem si myslel ze se bude tocit a ono hovno, zkousel jsem s ni udelat blatnik a byl jsem akorat nasranej... Hodil jsem ji do garaze do regalu a uz ji nechci ani videt, rucne je to daleko lepsi a i s mensi namahou..
N54 PWR
skautik Čestný člen
Čestný člen

#50 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Lukas H. píše:
Zave_M50 píše:Je to ubourucka a toci se a myslim ma i ekcentr.. Ale to ted nevim, ale urcite vim ze se toci...)

Tak presne tuhle lesticku jsem si koupil, taky jsem si myslel ze se bude tocit a ono hovno, zkousel jsem s ni udelat blatnik a byl jsem akorat nasranej... Hodil jsem ji do garaze do regalu a uz ji nechci ani videt, rucne je to daleko lepsi a i s mensi namahou..
lol :)
Pavel
Klubové ID: 56

#51 Příspěvek od Pavel »

[quote="Zave_M50"]Ja myslel ze to bylo mysleny zahrivani tou lestiskou...
Jo a kolik ma profi lesticka otacek?

Ja dělám v práci s leštičkou "Makita" a má 600-3000 otáček a 6 rychlostí.Leští hodně dobře.. 8)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Zave »

a na kolik lestis otacek?
Odpovědět