Nějak jsem se rozepsal ty jo

Na e36 compakt jsem měl také krásnej kříž přes celé dveře až na plnič a sem tam nějakou rýhu.Filozof píše:Taky se přidám do diskuze.![]()
Já mám starou E34 nijak extra hezkou ikdyž z 10metru to auto vypadá celkem k světu. No je to 4roky zpátky co jsem si ho koupil a stále jsem nacházel nějakou šlupku na autě nebo chleba s marmeládou či vajíčko rozplesklé na skle.
Nechápal jsem to naštestí mi to nikdo zatim neškrábal.
Pár oderek to má ale mít nové auto asi vraždím.
Dokonce jsem uvažoval o tom nechat si namontovat kameru přímo na parkoviště 24/7 at to natáčí a mohu si zjistit kdo to dělá ale vykašlal jsem se na to.
Co se týče parkování mám jeden tip. Nevim jak parkujete vy ale já se snažím bud parkovat mezi drahé auta nad milion dva nebo potom nekde kde z jedné strany není auto prostě konec parkoviště a jeste je tam mezera mezi nama na otevření dveří a nemám tam skoro nic.
Taky jezdím hlavně vyškov - brno a okolí.
Ted už nikdo nezávidí je to přeci staré auto ale pěkná E39 je v kurtu kamoš co ji má má stejné problémy od závistivcu ve favoritech a feliciich.
To jsem psal já... Jsou to sviňě viď?Max_cz píše:Na e36 compakt jsem měl také krásnej kříž přes celé dveře až na plnič a sem tam nějakou rýhu.Filozof píše:Taky se přidám do diskuze.![]()
Já mám starou E34 nijak extra hezkou ikdyž z 10metru to auto vypadá celkem k světu. No je to 4roky zpátky co jsem si ho koupil a stále jsem nacházel nějakou šlupku na autě nebo chleba s marmeládou či vajíčko rozplesklé na skle.
Dokonce jsem uvažoval o tom nechat si namontovat kameru přímo na parkoviště 24/7 at to natáčí a mohu si zjistit kdo to dělá ale vykašlal jsem se na to.
Co se týče parkování mám jeden tip. Nevim jak parkujete vy ale já se snažím bud parkovat mezi drahé auta nad milion dva nebo potom nekde kde z jedné strany není auto prostě konec parkoviště a jeste je tam mezera mezi nama na otevření dveří a nemám tam skoro nic.
Ted už nikdo nezávidí je to přeci staré auto ale pěkná E39 je v kurtu kamoš co ji má má stejné problémy od závistivcu ve favoritech a feliciich.
Teď na nové e46 zatím nic, přes noc jsem v garáži a když parkuju u obchoďáku a snažím se najít místo kde z jedné strany nic neni nebo mezi drahé auta. Když po parkovišti kroužim a hledám vhodné místo, tak také poslouchám co blbnu
Jak tu někdo psal, že ho někdo vytlačil do příkopu s USV, také se mi to
stalo...
Jsou, brát jim řidičáky a dávat tučné pokuty, já měl štěstí a autu se nic nestalo... Kdyby aspoň zastavil, ne nezájemjiriik píše:To jsem psal já... Jsou to sviňě viď?Max_cz píše:Na e36 compakt jsem měl také krásnej kříž přes celé dveře až na plnič a sem tam nějakou rýhu.Filozof píše:Taky se přidám do diskuze.![]()
Teď na nové e46 zatím nic, přes noc jsem v garáži a když parkuju u obchoďáku a snažím se najít místo kde z jedné strany nic neni nebo mezi drahé auta. Když po parkovišti kroužim a hledám vhodné místo, tak také poslouchám co blbnu
Jak tu někdo psal, že ho někdo vytlačil do příkopu s USV, také se mi to
stalo...
Zlámat ruce, nejlépe na třikrát, aby se ani nenajedliLukino12 píše:jo chlapi,taky jsem uz po dnesku mezi vama staci 3-5 minut na poste a dotycnej mi nevynechal ani jedno mistecko na pravych dverich a jeste stihnul naciiit i kapotu ,nevim co jsem komu co udelal...?nebo snad zr by jim vadilo ze mam asi puvodni zachovaly lak nebo co,mam E-36ku dovezenou z Itosky a ten lak je fakt zachovaly...no vlastne ted uz neni
ja ososbne si myslim ze to byli mistni fetaci a ze si tak kratili dlouhou chvilku pri tom,nez nekdo donese zeleninu....