Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Poškrábaný auto - záviděj

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od jiriik »

Ahoj kluci, to já mám taky jeden příběh.Minulé léto jsem se vracel večer domů od přítelkyně a jedu si v pohodičce, v klídečku a v dálce vidím auto... cesta byla v celku úzka a taková celá v dlouhé zatáčce... pomalinku uhéjbám, ale už nebylo kam, vedle škarpa jak prase. Ten v tom SUV nebo co to měl, byl buď napitéj nebo debil... prostě mě smetl z cesty a hodil mě do příkopy...Auto leželo na boku, celéj levéj bok nabouranéj, dveře nešli otevřít a pravéj bok opřenéj o příkopu. Než jsem se stačil vzpamatovat a dostat se ven z auta, tak ta odjela, neměl ani snahu zastavit a přesvědčit se zda mě třeba něco není... prostě bych takové řidiče střílel... Kvůli tomu jsem si musel koupit nové auto, protože oprava by stála ty samé peníze, který bych za to dal v bazaru. Koupil jsem teda moje vysněné 5er. Teď během svátků jsem parkoval u obchoďáku, dojdu k autu a zadní světla rozbité a kus laku odřený...Prostě lidi jsou svině a raději ujedou, když můžou.
Nějak jsem se rozepsal ty jo
:lol: :lol:
Filozof
Klubové ID: 1044

#42 Příspěvek od Filozof »

Taky se přidám do diskuze. :D

Já mám starou E34 nijak extra hezkou ikdyž z 10metru to auto vypadá celkem k světu. No je to 4roky zpátky co jsem si ho koupil a stále jsem nacházel nějakou šlupku na autě nebo chleba s marmeládou či vajíčko rozplesklé na skle.
Nechápal jsem to naštestí mi to nikdo zatim neškrábal.
Pár oderek to má ale mít nové auto asi vraždím.

Dokonce jsem uvažoval o tom nechat si namontovat kameru přímo na parkoviště 24/7 at to natáčí a mohu si zjistit kdo to dělá ale vykašlal jsem se na to.

Co se týče parkování mám jeden tip. Nevim jak parkujete vy ale já se snažím bud parkovat mezi drahé auta nad milion dva nebo potom nekde kde z jedné strany není auto prostě konec parkoviště a jeste je tam mezera mezi nama na otevření dveří a nemám tam skoro nic.
Taky jezdím hlavně vyškov - brno a okolí.

Ted už nikdo nezávidí je to přeci staré auto ale pěkná E39 je v kurtu kamoš co ji má má stejné problémy od závistivcu ve favoritech a feliciich.
fOE

#43 Příspěvek od fOE »

na slovenskem klubu jsem ktomu delal vlakno (doporucuju procist, pak mi ty me poskozeni nepripadali az tak strasne :lol: ), inu zavist je zavist...
http://www.bmwklub.sk/bmw-pokec/podpisy ... 40626.html
Vesa88

#44 Příspěvek od Vesa88 »

Tak k tomu mam taky jeden pribeh...Jak jsme vsichni kamaradi z naseho panelaku rostli zacali sme si kupovat kary...Jde o A4,BMW 318i, BMW 318iS, Golf III, ochcavka. Asi se nekomu nelibilo ze na parkaci pribyly nove kary, tak se zacali bavit tim ze ty auta(jen ty nase) proste skrabali...tyden co tyden nove skrabance...Na 318i to zacalo ryhou na vicku nadrze, pak prez oboje prave dvere, nakonec leve dvere az k zadnimu blatniku, koncilo kapotou...jediny kufr zustal v celku...A4 byla objeta cela, golf mel brutalni skrabance na dverich, nekolik pod sebou a dost hluboko...ochcavka byla taky brutalne poskrabana, ale kamarad ji nemeje takze to nebylo ani videt :D kluci zasli i na benga a samozrejme se nic nedelo...Po cca pul roce to prestalo...Ale auta maj spraseny vsichni az na 318, ta dostala folii :) Jinak cenovka tech aut nepresahla 100 000/ks...
Max_cz
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Max_cz »

Filozof píše:Taky se přidám do diskuze. :D

Já mám starou E34 nijak extra hezkou ikdyž z 10metru to auto vypadá celkem k světu. No je to 4roky zpátky co jsem si ho koupil a stále jsem nacházel nějakou šlupku na autě nebo chleba s marmeládou či vajíčko rozplesklé na skle.

Dokonce jsem uvažoval o tom nechat si namontovat kameru přímo na parkoviště 24/7 at to natáčí a mohu si zjistit kdo to dělá ale vykašlal jsem se na to.

Co se týče parkování mám jeden tip. Nevim jak parkujete vy ale já se snažím bud parkovat mezi drahé auta nad milion dva nebo potom nekde kde z jedné strany není auto prostě konec parkoviště a jeste je tam mezera mezi nama na otevření dveří a nemám tam skoro nic.

Ted už nikdo nezávidí je to přeci staré auto ale pěkná E39 je v kurtu kamoš co ji má má stejné problémy od závistivcu ve favoritech a feliciich.
Na e36 compakt jsem měl také krásnej kříž přes celé dveře až na plnič a sem tam nějakou rýhu.

Teď na nové e46 zatím nic, přes noc jsem v garáži a když parkuju u obchoďáku a snažím se najít místo kde z jedné strany nic neni nebo mezi drahé auta. Když po parkovišti kroužim a hledám vhodné místo, tak také poslouchám co blbnu :)

Jak tu někdo psal, že ho někdo vytlačil do příkopu s USV, také se mi to stalo...
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od jiriik »

Max_cz píše:

Na e36 compakt jsem měl také krásnej kříž přes celé dveře až na plnič a sem tam nějakou rýhu.

Teď na nové e46 zatím nic, přes noc jsem v garáži a když parkuju u obchoďáku a snažím se najít místo kde z jedné strany nic neni nebo mezi drahé auta. Když po parkovišti kroužim a hledám vhodné místo, tak také poslouchám co blbnu :)

Jak tu někdo psal, že ho někdo vytlačil do příkopu s USV, také se mi to
stalo...
To jsem psal já... Jsou to sviňě viď?
Max_cz
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Max_cz »

jiriik píše:
Max_cz píše:

Jak tu někdo psal, že ho někdo vytlačil do příkopu s USV, také se mi to
stalo...
To jsem psal já... Jsou to sviňě viď?
Jsou, brát jim řidičáky a dávat tučné pokuty, já měl štěstí a autu se nic nestalo... Kdyby aspoň zastavil, ne nezájem
Lukino12

#48 Příspěvek od Lukino12 »

jo chlapi,taky jsem uz po dnesku mezi vama staci 3-5 minut na poste a dotycnej mi nevynechal ani jedno mistecko na pravych dverich a jeste stihnul naciiit i kapotu ,nevim co jsem komu co udelal...? :evil: nebo snad zr by jim vadilo ze mam asi puvodni zachovaly lak nebo co,mam E-36ku dovezenou z Itosky a ten lak je fakt zachovaly...no vlastne ted uz neni :( ja ososbne si myslim ze to byli mistni fetaci a ze si tak kratili dlouhou chvilku pri tom,nez nekdo donese zeleninu....
Max_cz
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Max_cz »

Lukino12 píše:jo chlapi,taky jsem uz po dnesku mezi vama staci 3-5 minut na poste a dotycnej mi nevynechal ani jedno mistecko na pravych dverich a jeste stihnul naciiit i kapotu ,nevim co jsem komu co udelal...? :evil: nebo snad zr by jim vadilo ze mam asi puvodni zachovaly lak nebo co,mam E-36ku dovezenou z Itosky a ten lak je fakt zachovaly...no vlastne ted uz neni :( ja ososbne si myslim ze to byli mistni fetaci a ze si tak kratili dlouhou chvilku pri tom,nez nekdo donese zeleninu....
Zlámat ruce, nejlépe na třikrát, aby se ani nenajedli
Perunwit
Klubové ID: 2962

#50 Příspěvek od Perunwit »

já když sem koupil byt s mladou a nastehovali jsme se a začal jsem parkovat před domem a protože jsem moc nejezdil, tak jsem si vždycky vybíral místo někde stranou, kde mohlo to auto stát třebas tejden... jednou jsem to dal předníma podběhama přímo vedle tý velký černý popelnice z boku, protože jinde místo nebylo... no a druhej den du kolem auta a na obou levejch dveřích kola od zubů na klíčích... popelnice měla zámek s FABkou...bylo mi to naprosto jasný. A protože jsme tam nějaký takový mladý vypálence o jakejch mluvíte neměli, zato dědků spoustu, já to tipuju na ně. Podle mě sou to tyhle starý zahořklý lidi, co kurvěj jinejm věci...

v baráku, co sme byli předtím, jsme postupně měli dva Kadetty, a dvě Bčkový Vectry Caravan... byla to slepá ulice, na jejím konci barák, dole školka, nad tim 3 podlaží bytů, jeden problémovej dědek. Postupně sem měl ulomené zrcátko, šroubovákem zprobýbanej kryt zámku, ulomenej zadní stěrač. Tchán kamaráda, co bydlel nad námi mi říkal, že když on byl malej kluk, tak tenhle dědek, tenkát střední věk mu prej jenom co si vyběh nahoru na záchod a najíst se, rozebral celý kolo a nechal ho tam na díly ležet. Tak si vemte, že tohle někdo dělá 50 let. My bydleli nad nim a měli věšák na prádlo vyloženej z balkonu... on na nás posílal na byťák stížnosti, že se to prádlo třepetá a taky že mu ruší výhled na nebe...
Psal jsem mu do schránky, že se nechová moc sousedsky a že by to chtělo s tím něco dělat... mluvil sem s ním v hospodě a hučel mu do hlavy, že se nemůže chovat jako imbecil a ničit lidem věci.
Jednou sem přišel z hospody celkem nacamranej a měl sem na dveřích vzkaz, že tam máme dva dny prádlo a máme si ho sundat... tak sem se ani nezouval a letěl na dědka, měl sem toho dost. On mi otevřel a rovnou ať prej du dál, což bylo to jediný co moh říct a nedostat pěstí a von to trefil. v celym bytě měl tmu jenom v kuchyni nad stolem svítila taková ta stahovací lampa a když sem se zadíval, tak tužka, papír a muj dopis... nic víc... prostě ten člověk nad tim v 11 večer seděl v prázdným tichým bytě. On mi tahal do obejváku a vyndaval vodku ať prej si dám... poslal sem ho do hajzlu a chtěl vědět o co mu jako de. On že prej ať du s nim na balkon, mě zajímalo co jako, tak sem šel a on tam má křeslo, ať prej si sednu. Pak prej ať se podívám nahoru, že je hezkej úplněk... a tam viselo to naše prádlo a zakrejvalo mu půl měsíce. Tak sem mu řek aby si to křeslo posunul a on že NE. Sebral sem se a šel do prdele. Sem se rozepsal sorry, mě tohle dycky dostane.
Lukino12

#51 Příspěvek od Lukino12 »

vidis to a takovych je v tehle republice po k....,kvuli pitomemu pradlu jsou ti schopni udelat skodu za 10ti tisice,je to tu dano jen tim ze tenhle pitomej stat na ne nema zvlast udelany zakon a tak jim to bude porad prochazet,ja to rikam vzdycky,dokud se ti lidi nebudou bat o zivot tak to budou delat nadale,kokoti jsou po celem svete,ale v CR jich je abnormalne moc.Priklad z praxe,v praci mi chlapi rikali ze kdosi byl v rakousku a na dalnici stalo auto na krajnici,odstavene asi nejaka porucha,ten chlap se tam sel podivat co se deje ze tu tak stoji osamele auto a nikde nikdo,ve finale zjistil ze je odemcene a dokonce ze jsou v nem i klice,vidite to jakou tam maji lidi duveru,protoze vedi ze se jim tam s ni nic nestane,asi ti lidi jsou tam jinak vedeni a jiste maj i jine zakony.Dokazete si predstavit kdyby takhle stalo auto u nas?
roman320
Klubové ID: 2840

#52 Příspěvek od roman320 »

Kdyz sem jeste bydlel v brne a koupil sem si tenkrat primeru z roku 94 (auto za 35000, uznavam pred barakem vypadalo skoro nejlip ze vsech) tak sem mel kazdej druhej den vysroubovany ventilky polozeny u steracu, vzdycky aspon 2. Nasi si v te dobe koupily 7 let stary mondeo s plastama z ST220, v kuzi, s peknym lakem, fakt tehdy vypadalo uplne paradne a nikdy nic.. Pak me jednoho dne dosla trpelivost a cekal sem u okna do 11 do vecera a cekal ktera kunda to dela. a najednou vydim typka kolem 45 z vedlejsiho vchodu jak me vypousti kolo. Tak sem na neho zacal rvat a odesel, bouzel pro neho sem ho poznal :twisted: kazdopadne rano byly vypusteny kola vsechny, jedno z boku probodly a mel sem urvanej sterac. Rikam si ok, seru na to, vsak na tebe taky dojde.. zacal sem parkovat jinde a byl klid. Ten borec jezdil v kombikove lantre ktera byla kazdou chvilu nekde nabourana nebo odrena, na to aby ju zaparkoval potreboval 2, nekdy 3 parkovaci mista.. pak kdyz uz sem ja bydlel jinde tak sem jednou jel k nasim dodavkou a vidim tu jeho lantru pekne blbe zaparkovanou v silnici vedle stromu, tak sem sundal znacky a posunul sem mu ten krap az do toho stromu:D jenom me sere ze sem nevidel vyraz toho zmrda kdyz to videl.. z druhe stranky bmw sem parkoval pres rok v ivanovicich na hane kde je to plny ciganu a fetaku a nikdy sem na nem nemel ani skrabanecek.. parkovani v brne uz nastesti nezazilo :)
Lukke
Klubové ID: 1930

#53 Příspěvek od Lukke »

Já si nějak nedovedu představit, kdybych někoho naživo viděl, že mi dělá něco s autem...
Filozof
Klubové ID: 1044

#54 Příspěvek od Filozof »

Když si představím že plno lidí škudlí a dře aby si koupilo pěkné auto a pak někdo jde a vyloženě jim ho poškodí jen protože závidí či má nějaké komplexi že celej život jezdí ve favoritu a borec dře přesčasy od rána do noci aby tu svoji vysněnou E36-E39..... měl a ten jen přijde propíchá pneu za 8tisic to bych ho zabil.
Nebo ojel lak za 10-20tisic oprava no není to jako krádež přímo těch 8 či 20tisic ?

Vždyť to vyjde uplně stejně pokud to auto není pojištěné je to prostě škoda a defakto znehodnocení majetku o řády tisíce až desetitisíce korun které někdo někde musel tvrdě měsíce třeba vydělávat a šetřit.

To je pak na vraždu či ublížení na zdraví za takové jednání. Mám starou E34 ale asi by mě to nenechalo chladným kdyby tomu autu někdo něco udělal.

Co s takovejma lidma ? Jak je to odnaučit ?

Většinou je to jeden ZMRD na 100ku slušných lidí co žijí kolem na sídlišti či ulici. A ten dělá tyto svinstva.

Stačí že si vyhlídne zrovna vaše auto. :?
Lukino12

#55 Příspěvek od Lukino12 »

jak rikas,clovek dre jak kokot at ma aspon nejakych 10-13 tisic mesicne,protoze v tomhle state mu poradne ani vic nedaj a kdyz uz si chce neco koupit tak musi zase makat jak kokot at ma nejaky prescas,ve finale zjistis ze jsi neco malo na prescasech ziskal,odchazis vratnici domu jedes na postu vyzvednout si balicek z aukra a behem trech az peti minut co jsi stal u prepazky prijdes k autu a zjisits ze vsecka tvoje prace je v prdeli a to jen kvuli blbeckovi nebo blbeckum,kteri nemaj co odpoledne delat.Tos nejeblo by vas?
Jirka36

#56 Příspěvek od Jirka36 »

Jojo chlapci, je to vše jen závist a někdy bezohlednost. Lidi jsou závistivý ale nějak nechápu jejich myšlenkový pochody. Když si člověk uvědomí že průměrně jetý BMW se s cenou pohybuje dejme tomu 100 až 200 k a v tý samý cenový relaci se dá koupit řada jiných značek tak fakt nechápu blba kterej jen z plezíru že je to BMW ho klíčem odře. Já jezdím hodně do Prahy, parkuju proti Hlavnímu nádraží, je to kousek na Václavák, ale těch ťukanců od vedle stojících blbů....prostě cokoli co je dtažší než to vedle čeho zaparkují musí odřít-asi pro dobrý pocit..

Bydlím na menší obci, takže přejících je dost, závistivců víc, k BMW si chci koupit ještě Jaguar S-type, ale fakt to zvažuju dlouho...
Kindl0sch
Klubové ID: 2788

#57 Příspěvek od Kindl0sch »

Nemusíte ani parkovat na ulici,aby vám zkurvili auto.Máme za barákem vlastní parkoviště,který je oplocený...Stálo mi tam auto bez motoru,s kompletně odstrojeným interiérem,z jedné strany obouchané od omítky a stejně jsem měl vypáčené zámky..
hurvajs77
Klubové ID: 2855

#58 Příspěvek od hurvajs77 »

Hlupáci, kteří jsou podobných činů schopni, je všude jako máku. A je úplně jedno, jestli je to velké město nebo zapadlá prdelka. Spíše si myslím, že ve velkém městě má člověk relativně větší šanci se starším autem maskovat. Třeba tady v Praze budí "respekt" tak max. funglovky nebo neobvyklá auta, ale káry starší 5 let nikoho nezajímají. Pokud ale pojede člověk na vesnici, tak lidé valí bulby, protože sami mají většinou plečky za 20tis a člověk je s autem za 500tis king. Nicméně si myslím, že orvat klíčem může kdokoliv a kdykoliv. Smutný na tom je to, že je někdo schopen to udělat, resp. o tom vůbec přemýšlet. Špatné na tom je to, že není žádné obrany a vzít zákon do vlastních rukou nelze... :)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Keviiin »

Mě to sjeli u nás v Bruntáli :D soustružnickým nožem-slinutým karbidem, týpka jsem viděl jak děla bordel z noční z okna..a na druhej den jsem shaněl policejní záznamy a Ti čuráci arogantní mi nic neposkytli, tak jsem zašel za tím typkem domů na haluz ze mam zaznam z měštáků z kamery a že chcu náhradu nebo jdu na policajty..a on furt ze neví nic tak jsem se nasral a rekl ze jdu rovnou na stanici..a uz to z něho lezlo:D víš lidi kdyz jsou ozralí tak udělají nekdy věci..blabla..D: a za poškrabaní předního blatníku jsem od něj vyfásl jednou tolik :D nez byla skoda..a co nezjistím na druhy den vecer ? bratrankovi kterej stal vedle mě s S klassou tak mu sjel taky kufr ale daleko víc :D tak splácí dodnes..:D::D
Odpovědět