Originál zaslal Bombarder co? naucis se zachazet se sapíkem a jinou vojenskou technikou jako v mem pripade. taky podstatne - jak zabit cas, kdyz neni co delat. treba neco priucit mlade, atd.
Hmmm to muselo bejt super.
Teď mě fakt sere, že jsem tam taky nebyl .
Originál zaslal Baxon A co s tím má obvoďák společnýho :dunno: ? Ten ti píše tak maximálně doporučení. Těžko by ti dělal asi fibroskopii a podobný odborný zákroky :fuckoff: . A u odvodový komise taky nedřepí. A dokonce jsem ho už i vyměnil a kupodivu mi modrou nikdo nesebral. To je záhada.
Že mám modrou mě nesere, tak proč se stydět? Fuckt nevím.
Pokud máš názor, že kluci s modrou knížkou jsou něco míň jak ty, tak sorry asi se ti někde zazelenalo a už ti věřím, že ti to něco dalo. To nebylo vezlim, o.k.
mam taky modrou, a sem na to hrdej, že sem si ji poctivě vysimuloval a že sem nikoho nemusel uplacet.:bigok:
Originál zaslal T.o.m. Se snad podle vás ti co na vojně byli maj za to stydět, né? Myslím, že je to úplně naopak. Já mít modrou tak to ze sebe nikde nevylejvám a modlím se, a? mi navymění obvoďáka. Jsem rád, že jsem tam byl a dalo mi to hodně.
Kdo tam nebyl tak nepochopí. Ten rok jsem dohnal v klidu.
To bych fakticky rad vedel co ti to dalo a co bys nemohl ziskat v civilu kdybys chtel. Takova vec podle me neexistuje ale ...kdyz myslis. Ja nejsem zadnej obrance vlasti nebo neco podobnyho .. kdyby se cokoli stalo, mizim pryc nez staci nase armada znovu .. v podstate jako VZDY ve svy historii kapitulovat. That´s all .. vic se k tomu radeji vyjadrovat nebudu.
Originál zaslal LOPOLO To bych fakticky rad vedel co ti to dalo a co bys nemohl ziskat v civilu kdybys chtel. Takova vec podle me neexistuje ale ...kdyz myslis. Ja nejsem zadnej obrance vlasti nebo neco podobnyho .. kdyby se cokoli stalo, mizim pryc nez staci nase armada znovu .. v podstate jako VZDY ve svy historii kapitulovat. That´s all .. vic se k tomu radeji vyjadrovat nebudu.
jj, vojna je fakt zabijeni casu, na druhou stranu muzu bezpecne rict, kdo z mojich znamych/ktery znam delsi dobu/ byl/nebyl na vojne... nicmene netvrdim, ze se bez toho clovek nevy+ere )) A nase armada? ))))))
Originál zaslal Hanz jj, vojna je fakt zabijeni casu, na druhou stranu muzu bezpecne rict, kdo z mojich znamych/ktery znam delsi dobu/ byl/nebyl na vojne... nicmene netvrdim, ze se bez toho clovek nevy+ere )) A nase armada? ))))))
Originál zaslal afterburner LOPOLO a abdul:
řikejte si co chcete, ale já bych se modrou vůbec nechlubil. Takový mam nejradši, v hospodě jsou to největší ranaři a na vojně by se jim první den stejskalo po mamince, tak tam radši nejdou.
tak ted si mne odhalil, normalne se u toho compu stydim... a jeste k tomu se mi zacalo styskat po mamince... zacinam pofnukavat...
Originál zaslal Unregistered tak ted si mne odhalil, normalne se u toho compu stydim... a jeste k tomu se mi zacalo styskat po mamince... zacinam pofnukavat...
Originál zaslal T.o.m. Se snad podle vás ti co na vojně byli maj za to stydět, né? Myslím, že je to úplně naopak. Já mít modrou tak to ze sebe nikde nevylejvám a modlím se, a? mi navymění obvoďáka. Jsem rád, že jsem tam byl a dalo mi to hodně.
Kdo tam nebyl tak nepochopí. Ten rok jsem dohnal v klidu.
ses trosku mimo s tim obvodakem... u odvodu si muzes s papirem od obvodaka tak utri zadek... moc ti preju to stesti, ze ti to tam hodne dalo...
Originál zaslal abdul ses trosku mimo s tim obvodakem... u odvodu si muzes s papirem od obvodaka tak utri zadek... moc ti preju to stesti, ze ti to tam hodne dalo...
Já mám takové štestí jako asi nikdo tady odtud.
Protože mě v životě žádné papíry k odvodu nepřišly.
A doufám, že už nikdy nepříjdou.
Setkal jsem se stím pouze jednou kdy mi jeden kámoš řekl to samé že mu taky nic nepřišlo už dlouhé roky.Asi na některé zapoměli.
LOPOLO: Souhlasím s tebou, vojna je ztráta času.A nechat
na sebe křičet od nějakého debila se zeleným mozkem kterej si léčí komplexy na to nemám nervy.
Ale na druhou stranu jsou lidi co ji potřebujou.....
Originál zaslal Filozof Já mám takové štestí jako asi nikdo tady odtud.
Protože mě v životě žádné papíry k odvodu nepřišly.
A doufám, že už nikdy nepříjdou.
Setkal jsem se stím pouze jednou kdy mi jeden kámoš řekl to samé že mu taky nic nepřišlo už dlouhé roky.Asi na některé zapoměli.
LOPOLO: Souhlasím s tebou, vojna je ztráta času.A nechat
na sebe křičet od nějakého debila se zeleným mozkem kterej si léčí komplexy na to nemám nervy.
Ale na druhou stranu jsou lidi co ji potřebujou.....
Hhe tak to se mi stalo neco podobnyho, prisly mi ty papiry fotr se na to podival a rika ty debilove nevi jak se menujes a vyhodil je :bigok: do ty doby nic.. tak sem zvedav uz to bude pres rok:)
odeslanej a stejně to pan Klíma zmáknul:fuckoff: Byl jste někdo u tohoto internisty????????Byl to machr ,ale je to už cca13let.:ucta: teď možná vykonává nějaký trest:mad: .Ale byl to machr co mladejm klukum pomohl vod tý pakárny:gobeer: .