Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
chip
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal ebalaz
tuto mi spravia chip aky chcem aj na benz. sa da aj 30% lenze motor ide rychlejsie a moc do riti. takze mi radili ze to je MAX (tych 15-20%)aby sa motor neznicil. takze orig. to malo 90Hp potom ????
325i + čip, sání z M3 nebo podobné, hříbek, ostré vačky Schrick, vyvážená klika, odlehčené písty, svody, vysokoprůtokový kat a zbytek cokoliv, co klade minimální odpor a máš 325i + 20%.
Za 100.000,- Kč ovšem. :cigo:
TAK STE SA DO MNA P U S T I L Y.....????
KUA ja netvrdim predsa ze nexia spravi 325tds ja som hovoril o audi 2.5 tdi A6 tam bol predsa aj rozdiel hmotnosti..... A na MARGO:::: chiptuning dokaze ovela viac ako si myslite. neviem, co tam mate za amaterskych chiptuningarov ale chip spravi velmi vela ale jasne ze motor sa tym LIKVIDUJE!!!! ved som to pisal. tyto chlapici upravuju pretekarske auta vsetko testovane na mot. brzde a cez kompiky...!!!! takze tu NETREPTE ze za 100 000 das tomu len 20%!!!!!!!
Napr. upravovali 2.0l neviem presne aka zn. a na brde a v kompe to nesedelo... malo to ist viac,---- zisili ze neni dost benzinu tak sa prehodil vstrek z 3,0l motora a potom vsetko sedelo ako v kompe-simulacia!!! samozrejme ze tu sa hraju uz aj s motorom nielem chipom...
ked sa ale obyc. motor bez turba vyzenie viac ako +20% je vyrazne znizena zivotnost + zvonkohra ventilov atd.....
tyto ludia robia AUTA na ZELANIE> cize vedia zvysit/znizit vykon mot. prizelanych otackach+zony: teda ak mam teoret. 5l mot. a nemas na benzin /CHA CHA CHAAA-/ povedzme,, tak vedia napr do 4000rpm znizit vykon a privod benalu a mas z toho ako keby 1.5l zraca ale ked podradis a das tomu 4000+ tak vtej zone mozu naopak zvysit vykon a tym padom mas auto podla svojej potreby a priania…
napr. robia feldy pre zachr. sluzby atd. 1.3 myslim ze idu az cez 90hp ale ak to vydrzi 40-50t km tak si mozu gratulovat.
robia s taktami predzapalu s vstrekmi ... firma je to EBchiptuning sidlo v KE. a maju aj dobre ceny
KUA ja netvrdim predsa ze nexia spravi 325tds ja som hovoril o audi 2.5 tdi A6 tam bol predsa aj rozdiel hmotnosti..... A na MARGO:::: chiptuning dokaze ovela viac ako si myslite. neviem, co tam mate za amaterskych chiptuningarov ale chip spravi velmi vela ale jasne ze motor sa tym LIKVIDUJE!!!! ved som to pisal. tyto chlapici upravuju pretekarske auta vsetko testovane na mot. brzde a cez kompiky...!!!! takze tu NETREPTE ze za 100 000 das tomu len 20%!!!!!!!
Napr. upravovali 2.0l neviem presne aka zn. a na brde a v kompe to nesedelo... malo to ist viac,---- zisili ze neni dost benzinu tak sa prehodil vstrek z 3,0l motora a potom vsetko sedelo ako v kompe-simulacia!!! samozrejme ze tu sa hraju uz aj s motorom nielem chipom...
ked sa ale obyc. motor bez turba vyzenie viac ako +20% je vyrazne znizena zivotnost + zvonkohra ventilov atd.....
tyto ludia robia AUTA na ZELANIE> cize vedia zvysit/znizit vykon mot. prizelanych otackach+zony: teda ak mam teoret. 5l mot. a nemas na benzin /CHA CHA CHAAA-/ povedzme,, tak vedia napr do 4000rpm znizit vykon a privod benalu a mas z toho ako keby 1.5l zraca ale ked podradis a das tomu 4000+ tak vtej zone mozu naopak zvysit vykon a tym padom mas auto podla svojej potreby a priania…
napr. robia feldy pre zachr. sluzby atd. 1.3 myslim ze idu az cez 90hp ale ak to vydrzi 40-50t km tak si mozu gratulovat.
robia s taktami predzapalu s vstrekmi ... firma je to EBchiptuning sidlo v KE. a maju aj dobre ceny
mne tam robil mozno este aj robi spoluziak takze tak,- lebo bezne robia benal/ hladky diesel +(10-12)% a turbo +(25-30)%.
http://www.hk2trading.sk/ebchiptuning
ja som si na tej nexii sam na kompe upravoval krivku vykonu a krutaku- pekne sme to vyhladili a fakt to bolo CITIT. predtym mot do 3500 isiel na prd a potom velky skok takze toto bolo citit ze je to vyhladene zrychlovalo to rovnomerne a tahalo az po 7500ot. upravuju aj obmedzovac
ALEEEE samozrejme ze ked si das posunut obmedzovac a tiez pridat viac ako 12%+ tak nedavaju ziadnu zaruku ze motor to vydrzi mne to nejak vyratali ze by to malo vydrzat tych 15-20% tak som to dal (na daewoo) a uz som to sice predal ale odjazdil som s tym chipom asi 45t km a furt OK. do bawa som to nedal este spravit lebo to ma stejne super tah ale uvazujem o tom
http://www.hk2trading.sk/ebchiptuning
ja som si na tej nexii sam na kompe upravoval krivku vykonu a krutaku- pekne sme to vyhladili a fakt to bolo CITIT. predtym mot do 3500 isiel na prd a potom velky skok takze toto bolo citit ze je to vyhladene zrychlovalo to rovnomerne a tahalo az po 7500ot. upravuju aj obmedzovac
ALEEEE samozrejme ze ked si das posunut obmedzovac a tiez pridat viac ako 12%+ tak nedavaju ziadnu zaruku ze motor to vydrzi mne to nejak vyratali ze by to malo vydrzat tych 15-20% tak som to dal (na daewoo) a uz som to sice predal ale odjazdil som s tym chipom asi 45t km a furt OK. do bawa som to nedal este spravit lebo to ma stejne super tah ale uvazujem o tom
-
- Klubové ID: 1028
Nevím, chlape, co si mám o tobě myslet. Tady do nás vrtáš, co že to u nás máme za amatérskej chiptuning, jak to u vás dělají lépe a levněji, hraješ odborníka a rýpeš do našich znalostí a zkušeností a pak se nás "amatérů" ptáš, cože jsou to vlastně svody na motoru, nevíš, co je kat ani IC.
Co seš zač? Máš doma vůbec BáWo, nebo angličáka a jezdíš s ním v pokojíku po koberci?
Kdybys místo toho plácání radši přijel na sraz. Můžeš nás pak přesvědčovat o čemkoli. Paul-c a LOPOLO to s tebou rádi v noci proberou u panáka Jima Beama
A my se samozřejmě ochotně přidáme.
:kytara: :bubenik:
:boobs:
Co seš zač? Máš doma vůbec BáWo, nebo angličáka a jezdíš s ním v pokojíku po koberci?
Kdybys místo toho plácání radši přijel na sraz. Můžeš nás pak přesvědčovat o čemkoli. Paul-c a LOPOLO to s tebou rádi v noci proberou u panáka Jima Beama

:kytara: :bubenik:

Originál zaslal d.aemon
Nevím, chlape, co si mám o tobě myslet. Tady do nás vrtáš, co že to u nás máme za amatérskej chiptuning, jak to u vás dělají lépe a levněji, hraješ odborníka a rýpeš do našich znalostí a zkušeností a pak se nás "amatérů" ptáš, cože jsou to vlastně svody na motoru, nevíš, co je kat ani IC.
Kdybys místo toho plácání radši přijel na sraz. Můžeš nás pak přesvědčovat o čemkoli. Paul-c a LOPOLO to s tebou rádi v noci proberou u panáka Jima BeamaA my se samozřejmě ochotně přidáme.
:kytara: :bubenik::boobs:
nerypem len ma sere ked tu dakto napise ze za 100 000 das motoru len 20% to je potom vol co da za to 100 000. a co som pisa tak to su vlastne skusenosti ale s bawom som to este nerobil. a KUA keby ste boli blizsie iste by som dosiel:(

a s tym rypanim som NEZACAL ...
-
Originál zaslal ebalaz
nerypem len ma sere ked tu dakto napise ze za 100 000 das motoru len 20% to je potom vol co da za to 100 000. a co som pisa tak to su vlastne skusenosti ale s bawom som to este nerobil. a KUA keby ste boli blizsie iste by som dosiel:(![]()
![]()
![]()
a s tym rypanim som NEZACAL ...
Hm, OK. Každopádně jsem se díval na ty stránky a na něco takového bych se mohl zvysoka vys*at. Tuning turbokamen za 6000 :mhihi: už to vidím. K tomu sice ještě 1600 za "implantaci" SW do ŘJ (doufám, že tomu rozumíš

Originál zaslal Paul-c
No zase tak vyjeknutej jsem nebyl,jen bych rekl,ze trochu udivenej.Nehodlam tady opet rozvijet diskuzi na tema spotreba.
Muj benal nezere vic,protoze mam naftu a ja bych s 2,5 a vyse za 500 Kc odjel 200 km jen malokdy. A rad bych videl,jak odjedes 200 km za 500 Kc pri prumerne rychlosti 160-190 km/h.Ja ale ano.A jezdim takhle takrka porad (myslim dalnici).
hele, neni ti jedno jestli odjedes za 500,- 180 nebo 220 km?:))))))))))) a kdyz chci, tak ujedu po praze za 500,-kc 270 km s 320i vanos, bez uprav motoru
kamna musis upravovat (jinak nejrychlejsi z hlemizdu:)), a stejne ... spousta kravalu a bordelu pro nic:)
Originál zaslal mcfil
Nevím jakej zázrak ta tvoje 325i je, ale kdyby jsi četl všechny fóra tak bys věděl, že nám dá na prdel při rozjezdu ne na maximálku. Možná, že té tvojí néé, ale co kdyby jsi někdy přijel na sraz a ukázal nám jak mi to s našima 325i neumime a ta tvoje jak jede?!?:alien2: :alien2:
pri rozjezdu da 325i (a ostatnim 3-kam zakonite taky:))na prdel kde kdo:)(takovej wartas ma silnou jednicku jako prase:))))))), to je taky o noze. otazka je jestli mas na mysli rozjezd na 5 metru a nebo jedna, dva, tri a zed:))))))))),
Originál zaslal d.aemon
No jo, protoře hiptůnit motorek na stěrače je zhowadilostAle jinak pokud jde o diskuse u Jima Beama nebo co to bylo - na to mám živý vzpomínky ještě z Křižan
:mhihi:
mnoooooooo, ono chipovat kaminka s napovedou neni taky koscher:australan :australan :australan :allright: :allright: :allright: pro mcfila: jakoze na nic:))))))
-
Originál zaslal JFK
mnoooooooo, ono chipovat kaminka s napovedou neni taky koscher:australan :australan :australan :allright: :allright: :allright: pro mcfila: jakoze na nic:))))))
No nevím, nechci se hádat. Ale chiptuning u motoru s turbem jakože má smysl, zatímco bez turba... nevim, nevim, nestojí to za to. A? už jsou to kamna nebo benál.
Originál zaslal d.aemon
No nevím, nechci se hádat. Ale chiptuning u motoru s turbem jakože má smysl, zatímco bez turba... nevim, nevim, nestojí to za to. A? už jsou to kamna nebo benál.
mam namysli tou napovedou ten automat:)))))))))))))))) na zavodeni to nikdy nebude, leda cip na nizsi spotrebu a jeste klidnejsi jizdu nez mas ted:)))))))))))))
LEN pre INFO!!!!!!!! mali ovela vyssie ceny (EBchiptuning) ale teraz je tam akcia takze sa to teraz oplati. napr. za octaviu 1.9tdi mali pred tym cenu 16000,.... atd.. na bawa este o moc viac,- takze neviem co sa im stalo ale teraz su tam SUPER ceny - nerozlisuju AUTA len obsah a turbo/bez turba. napr na 325i by to bolo (4000+1600)+23%=5600*1.23=6888+cesta samozrejme.
Originál zaslal d.aemon
hraješ odborníka a rýpeš do našich znalostí a zkušeností a pak se nás "amatérů" ptáš, cože jsou to vlastně svody na motoru, nevíš, co je kat ani IC.
no tak s TYMTO si ma nasral. ZE CI MAM BAWO!!! a dalej: ja vobec nehram odbornika, netvrdim to o sebe. a neviem s kade mam vediet co to je ked cech napise v katu,- v SJ sa to uplne inak sklonuje a z ceskeho katu som nemal sancu zistit ci to je skr. alebo slang pre "NIECO" . KAT som u nas v zivote nepocul. ic to som sa nikdy nepytal. svody tak isto!!! to mozu byt zvody vzduchove atd..... takze nerob zo mna BLBCA. ale nic v zlom..

a ked tu vzniknu ine nazory tak to neberte SMRTELNE ved je to len disusia a nie vojnaaaaaa....

ale FAKT vazne by som to s vami rad prebral (raz ked sa mi podari prist) inak :::: a to takto:::::gobeer: :gobeer: :gobeer: :gobeer: :gobeer:
Originál zaslal d.aemon
No jo, protoře hiptůnit motorek na stěrače je zhowadilost![]()
Bah .. tsssssss... na tebe mam vzdycky.