Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Co byste si vybrali, mezi: Audi S8 X Audi A8 6,0

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
DOEMIXXX

#41 Příspěvek od DOEMIXXX »

M3maniac píše:chlapci uvědomte si, že kompromisy musí dělat 90% lidí dnes a denně :wink: jako proč si nekoupit pětku? ano je to kompromis,proč si nekoupit S8 ,když jsem bohatej člověk a mám rád krásnej zvuk a svižnou jízdu. S8 je exkluzivita pro lidi co maji hodně peněz a neřeší náklady a výměnu brzd za téměř půl mega. Nevím jestli jsou někteří slepí, ale S8 je nádherný auto s nádherným zvukem a to ,že má své mouchy je prostě normál...tak jako téměř každé auto má jiné mouchy.Třeba RS6 ka má sice skoro 600 koní ,ale podvozek a brzdy na to né,předpoklad S8 je ,že se v ní budou jezdit dálkové štreky a byla vyvinuta pro lidi co cestují Berlín Zurich, nebo Praha Bratislava 2x týdně a proto nevadí,že ji na okresce pojede M3,to není soupeř pro S8 přesněji řečeno to není konkurent pro S8. A zopakuji všem co maji v hlavě vsugerováno jak se audi sere, já měnil za dva roky jeden napínak za 3000 kč !!! jinak jen olej,brzdy. :wink:

draku naprosto s tebou souhlasim, jen pokud je clovek fakt bohatej, tak neresi a koupi S8. Pokud ale kolega ze zacatku ma na vyber z techto ojetin, tak mozna bude (ne)myle prekvapen co servis stoji, coz by asi mela bejt pro nej priorita c.1 :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#42 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Doemi toto jsem mu napsal o dvě strany na zpět :wink:

cituji:

Jsou to hodně pěkné auta a sám jsem nad nima kdysi slintal....a S8 by u mě asi vyhrála,ten zvuk je prostě krása. Ovšem musí počítat s tím,že není etalonem v kvalitě a že když udělá pápá tak to je za 700litrů novej motor a když bude mít keramiku tak komplet nové brzdy jsou taky za cca lehce pod půl mega a spotřeba kolem 20litrů je standard. A tyto věci u mě rozhodly....
DOEMIXXX

#43 Příspěvek od DOEMIXXX »

M3maniac píše:Doemi toto jsem mu napsal o dvě strany na zpět :wink:

cituji:

Jsou to hodně pěkné auta a sám jsem nad nima kdysi slintal....a S8 by u mě asi vyhrála,ten zvuk je prostě krása. Ovšem musí počítat s tím,že není etalonem v kvalitě a že když udělá pápá tak to je za 700litrů novej motor a když bude mít keramiku tak komplet nové brzdy jsou taky za cca lehce pod půl mega a spotřeba kolem 20litrů je standard. A tyto věci u mě rozhodly....

Naprosta pravda (btw. necetl jsem celej topic..)
Odpovědět