A jdu se dělit o poznatky: V OKAY Elektro jsem si nechal já debil poradit a nechal tam za "čistící CD" skoro 200,-. Bohužel ho changer nechtěl absolutně brát a až doma jsem zjistil že mi ty hovada prodaly DVD. Zpět ho vzít něchtěli bo jevilo známky opotřebení. Čistící CD mi zapůjčil kamarád, projeli jsme to 2x, a čistící track byl č.9. Changer začal perfektně poslouchat, bere 4 druhy medií vypalované 16x. Plnná spokojenost
Já mám jiný problém, mě v mojí sedmě sežral change všechny CD a nechce mi je vydat podobrém a ani pozlém, už jsm měl chuť ho vysekat sekerou z palubky ven nevíte někdo jako ho vyndat?
Proč zrovna nejpomaleji? Já někde viděl test ze kterého vyplynulo, že nejhlubší stopu udělá vypalovačka přibližně poloviční možnou rychlostí..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ale vážne..... rýchlosť napaľovania nejdem riešiť, lebo do toho až tak nevidím, aj keď všetci odporúčajú čo najmenšiu..... podstatné je nájsť značku média, ktorú bude papkať mechanika.....