Na obou bocích vpředu jsou takový zášupy, do kterých se vsadí kovový kraje př. nárazníku. Jakoby vodící trny, do kterých se vsadí vodící dráhy na krajích nárazníku a po těch se nárazník zašoupne dozadu, tak jak je potřeba, tedy, až je nárazník slícovaný s okolím a zároveň sedí na dvou dírách v držácích nárazníku, vsadí se šrouby a hotovec. Ty vodící trny by měly být vejškově seřiditelný, esli si dobře vzpomínám.Teď řeším podobnou věc na svý E38, kdy mám oba ty vodící moduly z plastu rozlámaný a je to zatím zdrátovaný.Michelin píše:Tak sem se do toho konecne pustil a ostrik svetel uz beha, ale mam mensi problem - tryska(resp. ten cernej bazmek s dvema vystupama) na levym svetle je praskla a proto to nebeha tak jak ma, nemate ji nekdo?
A pak mi prijde ze mam divne na krajich naraznik, jak se to vyskove steluje? Mel sem ho 3xdole a porad je na stejne blbym miste...
Diky Michelin
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zrada v ostřikovačích e32
elektromagnet odisel.to je vada!pod kapotou,vedou do nej 2x kable..novej v bmw 1000kacek..Coxik píše:Ahojda,
potřebuju poradit chlapí. Objevila se mi zrada v ostřikovačích prostě neostřikují. Motorek vrní hadičky čisté a prostě to nestříká. Netušíte někdo kde je zrada?
Btw. nehlásíto žádnou chybku na BC