za prumerkutil píše:a bylo to za zajimavou cenu nebo za prúměr nechci vyzvidat cifru.S těma fotkama jsem si už taky občas tak pomahal je těžké si po měsíci vzpomenout odkud jsi to vytáhl a když to jede bez toho tak to schovám možná si někdy vzpomenu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
850
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
http://search.ebay.de/bmw-v12-motor_W0Q ... ageZsearch
ja kolem ni taky chodil. jinak odkaz na motor co sem daval javak nemusi byt spatnej ten je rozhodne novejsi, lepsi a jeho paramtry jsou asi tytokoudi píše:Jo jo. Koupeno za prumer ale kdyz je clovek urputak a musi to(JI) mit tak to muze dopadnout treba takhle. Pravda osmpade nestoji v kazdem bazaru....
daval se do 850Ci 326 hp V12, 5.4l vyroba 02/1994 - 05/1999
-
voko21
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
Nevíš podrbnosti o tom povlaku, který používají v USA? Zeptal bych se u nás ve Výzkumáku.koudi píše:Prave ze ten typ stejnen neni, mezi M70 a M73 je rozdil. Mimochodem motor uz se vlozkuje. to bude sranda...kutil píše:No pokud je stenej typ tak ho oškubej a dej tam ty svoje kabely včetně RJ u 4-5ti litrú jsou většinou RJ spárované s imobilizerem RJ automatu a bez origo servisu ho neroschodiš.
To jak si psal to s tím LPG, tak souhlasim, že je to kreténismus, ale na druhou stranu LPG není tak agresivní a ten povlak v motoru nesežere.
-
koudi
- Klubové ID: 146
Tak jsem to vzal z gruntu...
Motor se porad jeste dela. Dnes jsem mel jet do Hradce srovnat blok ale tri vlozky se mu tam sprajcly takze zitra vrta znovu
Mezitim jsem odstrojil a vylkoval motorovy prostor a ted uz to nastrojuju. Dam sem fotky ale jsou uz starsi. Je to jen v plnici. Ted uze je to nalakovane a z vetsi casti nastrojene. Teda krome motoru
Hlavy sem nechal udelat u jednoho typka v PL a musim rict fakt borec. ""Rozumne ceny"" (na tohle auto) a hlavne fakt profik. Nic krome hlav nedela. Taky jsem obednal spoustu haraburdi(dilu v BMW CarTec, ochotni ale primerene drazi). Dalsi fotky tady dam co nejdriv, musim to nafotit. Na sezonu uz to ale nevidim
Trpelivost ruze prinasi...
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
No hezký
kam se šplhaj cifry za upgrade?:roll:

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!