No myslim ze tady to o tom stekani a nekousani az tak pravda nebude. Ono fagan uvidi, kdyz mu pred barakem zastavi 5-6 aut, dostane do drzky a k tomu jeste zacvaka dluh plus beno a ochotu vsech zucastnenychBanurek píše:hoši se vám divím takove tupé a ubohé výhružky. Říká se že pes co štěká nekouše (těch co deto týká) A to že nemáš přepsané auto je jen Tvoje chyba,psal si že jej máš rok,tak chyba bude asi na Tvé straně. Já přepsal SXsko z KO motorem a ještě s spz v depozitu a bez STK.
Většina lidiček vČR vše nechává na poslední chvíli.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pozor na člena "standa2002"
7er. True definition of luxury. Yours.
Bohuzel, takovych zkusenosti mam taky par..
Clovek je naivni, chce tomu verit..
Spalil jsme se jednou, dvakrat.... a jednoznacne jsem vydedukoval, ze slusnych lidi neni moc, tak je lepsi nikomu neverit, vsechno dukladne proverit a jeste se na dotycneho informovat vsude mozne..
A vsechno potom resit pres par overenych lidi, ktery mam vyzkouseny a jsem spokojenej jak s praci co pro me delaj, tak s dilama atd.....
Clovek je naivni, chce tomu verit..
Spalil jsme se jednou, dvakrat.... a jednoznacne jsem vydedukoval, ze slusnych lidi neni moc, tak je lepsi nikomu neverit, vsechno dukladne proverit a jeste se na dotycneho informovat vsude mozne..
A vsechno potom resit pres par overenych lidi, ktery mam vyzkouseny a jsem spokojenej jak s praci co pro me delaj, tak s dilama atd.....
-
Dresic
Tak to seš frajer no žes to tak stihl všechno...Banurek píše:hoši se vám divím takove tupé a ubohé výhružky. Říká se že pes co štěká nekouše (těch co deto týká) A to že nemáš přepsané auto je jen Tvoje chyba,psal si že jej máš rok,tak chyba bude asi na Tvé straně. Já přepsal SXsko z KO motorem a ještě s spz v depozitu a bez STK.
Víš ono jeto jen o domluvě,stačí jen otevřít pusu a zeptat se slušně, i technikové na STK jsou jen lidi.Já jsem si technika dovezl domú k autu a evidenčka byla takto vyřízená,pak stačil jen ten přepis.Dresic píše:Tak to seš frajer no žes to tak stihl všechno...Banurek píše:hoši se vám divím takove tupé a ubohé výhružky. Říká se že pes co štěká nekouše (těch co deto týká) A to že nemáš přepsané auto je jen Tvoje chyba,psal si že jej máš rok,tak chyba bude asi na Tvé straně. Já přepsal SXsko z KO motorem a ještě s spz v depozitu a bez STK.
klobouk dolů
pro 100RN Tvúj příspěvek se fakt komentovat nedá
-
BMWX5power
- Klubové ID: 1795
-
Dresic
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=58207
jinak adresu mám, číslo mám taky..takl uvažuju , že mu udělám nějakou kurvárnu jen tak ať není nuda! Nějakej nápad? 
Takže přesně jak jsem psal. Potřeboval bankovky na svátky a víc se na to vysral. Výzva adminům! Lze nějak ošéfovat jeho IP adresu? Aby se ten šmejd znova nezalogoval pod jiným nickem.
Bylo by příjemné, kdyby se mu někdo z Ostravy z BMWáků prošel po zádech.
Jinak bych to v poho nahlásil na Policii Č.R. s tím, že šlo z jeho strany o záměr přivézt tě v omyl a tím ti způsobil škodu cca ve výši... Přijde mu obsílka k podání vysvětlení a ty máš myslím důkazů dost na to, aby ti ty prachy vrátil..
A dej sem jeho jméno, telefon a adresu. Kdo bude mít čas, nechť si ho vygoogluje a pohraje si s ním. Určitě neojebával jen tady na serveru. Bude toho mít víc.
Podat si ho, hajzla..
Bylo by příjemné, kdyby se mu někdo z Ostravy z BMWáků prošel po zádech.
Jinak bych to v poho nahlásil na Policii Č.R. s tím, že šlo z jeho strany o záměr přivézt tě v omyl a tím ti způsobil škodu cca ve výši... Přijde mu obsílka k podání vysvětlení a ty máš myslím důkazů dost na to, aby ti ty prachy vrátil..
A dej sem jeho jméno, telefon a adresu. Kdo bude mít čas, nechť si ho vygoogluje a pohraje si s ním. Určitě neojebával jen tady na serveru. Bude toho mít víc.
Podat si ho, hajzla..
- globusman
- Klubové ID: 1641
- Kontaktovat uživatele:
IP většinou ošéfovat nejde, protože málokdy je z jedné IP jen jeden uživatel...Maxiczech píše:Takže přesně jak jsem psal. Potřeboval bankovky na svátky a víc se na to vysral. Výzva adminům! Lze nějak ošéfovat jeho IP adresu? Aby se ten šmejd znova nezalogoval pod jiným nickem.![]()
Bylo by příjemné, kdyby se mu někdo z Ostravy z BMWáků prošel po zádech.![]()
Jinak bych to v poho nahlásil na Policii Č.R. s tím, že šlo z jeho strany o záměr přivézt tě v omyl a tím ti způsobil škodu cca ve výši... Přijde mu obsílka k podání vysvětlení a ty máš myslím důkazů dost na to, aby ti ty prachy vrátil..![]()
Podat si ho, hajzla..
Jinak jsou tu i lidi, kteří nepotřebují být z Ostravy, aby se mu prošli po zádech