Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....
-
- Kontaktovat uživatele:
Martinéz píše:moc diky za info.. kurva,... jak muze jezdit nekdo bez znacek? dement?
jen se modli aby to byla nějaká dementní vyhulená smažka,co se v tom jen projíždí a třeba ho v tom čerti chytí

Horší varianta je,že to někdo šlohl na díly a auto už je někde v garáži rozřezané na čtvrtky

martin33 píše:jestli můžeš hod sem fotku s té pumpy?? u které to bylo?? docela se začínám obávat toho že sem ty svině chodí a vybírají si auta podle fotek. ale u Tebe to vypadá že šli na jisto a jak říkal maniak aby to nebyl někdo z tvých přátel.
UUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ja ztratil i pas.. a rano jsem mel letet do egypta se zenou..

-
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se ted vrátil z noční objížďky. S FXem jsme projížděli kde to šlo, hlavně jsme šli po vytipovaných místech a dílnách kde se kdysi čorky schovávali, koukali přes ploty, vymrzlý oba až na kost a prdlačka
cestou si nás ještě dovolili zastavit nudící cajti a prudit za věci který ani neviděli, takže vymýšleli kravinu, už mě tyhle jejich přístupy serou, takže si odemě vyslechli svý, že tady celou noc dělám v podstatě práci za ně a přestože jsem teda neměl u sebe řidičák
, nechali mě nakonec jet, hovada.
po příjezdu domu jsem vzal služebáka a jel hledat ještě tady v okolí. Projížděl parkoviště, sklady ..... marný
cestou domů jsem 3x zaklimbal za volantem že to málem auto schytalo.. naštěstí teda dobrý ale už je na mě moc pozdě...
Je mi to strašně líto, tohle auto, přestože neni moje mam strašně moc rád. Je mi z toho do breku, vážně

cestou si nás ještě dovolili zastavit nudící cajti a prudit za věci který ani neviděli, takže vymýšleli kravinu, už mě tyhle jejich přístupy serou, takže si odemě vyslechli svý, že tady celou noc dělám v podstatě práci za ně a přestože jsem teda neměl u sebe řidičák

po příjezdu domu jsem vzal služebáka a jel hledat ještě tady v okolí. Projížděl parkoviště, sklady ..... marný

Je mi to strašně líto, tohle auto, přestože neni moje mam strašně moc rád. Je mi z toho do breku, vážně

Baxon píše:JaraX píše:Martinezi vyhlas nějakou odměnu, musíme ty zmrdy chytnout a i myslím že když bude vyhlášená odměna, dáme letáky na TF apod a snad to něco pohne.
Klidně bych se na ní složil, každej co dá kilo, pětikilo a nějakou tu pětku to hodí.
pokud bude odmena a budeme se na ni skladat - dám 500,-
-
- Kontaktovat uživatele:
tak to je mi líto, že to sebrali...když jsem sem začal chodit, prohlížel jsem fotky a tak...a byl to mazel...moc asi nemůžu pomoct, bo su asi 300km od Prahy...ale kdyby se tu náhodou něco takového objevilo, okamžitě volám, píšu, bo cokoliv...
jinak trošku OT...to, co tady předvádíte - ježdění po nocích prahou, skládání se na odměnu - smekám před Váma chlapi...tohle se moc často nevidí
jinak trošku OT...to, co tady předvádíte - ježdění po nocích prahou, skládání se na odměnu - smekám před Váma chlapi...tohle se moc často nevidí

Ahoj,jenom dotaz prosim tě,měl jsi na autě nějakou značku nebo znamení podle kterého by jsme to auto poznali,myslím kromě kol atd..třeba nějakej škrábanec nebo tak něco,protože je možné,že tam ti zasranci třeba dali kradené spz a kdyby jsme tu káru někde viděli,aby jsme jí poznali.....
Jo a všichni nezapomente,že ten zmrd kterej ty auta krade si to tu může klidně taky pročítat!!!!!!!!!!!
Jo a všichni nezapomente,že ten zmrd kterej ty auta krade si to tu může klidně taky pročítat!!!!!!!!!!!