Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Martinéz

#41 Příspěvek od Martinéz »

moc diky za info.. kurva,... jak muze jezdit nekdo bez znacek? dement?
ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od ilegaltuner »

Martinéz píše:moc diky za info.. kurva,... jak muze jezdit nekdo bez znacek? dement?

jen se modli aby to byla nějaká dementní vyhulená smažka,co se v tom jen projíždí a třeba ho v tom čerti chytí :wink:

Horší varianta je,že to někdo šlohl na díly a auto už je někde v garáži rozřezané na čtvrtky :cry: obejdi i kovošroty :roll:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#43 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Martinéz píše:moc diky za info.. kurva,... jak muze jezdit nekdo bez znacek? dement?

to bude njakej kokot.. pokud tankuje na pumpe kde jsou kamery.... :roll:

bydlet v Praze tak uz ji projizdim krizem krazem....... takhle muzu jen doufat ze ji nekde potkam po ceste .
Martinéz

#44 Příspěvek od Martinéz »

jezdil bych, ale mam tu k dispozici jen tezkou kravu na letnakach bez papiru, coz mozna nestoji za pruser.. castro pry jel s Fx sem nekam k nam, maj tipa.. nejhorsi je, ze rano odlitam.. to je k vzteku cely..akorat se podivam jak vypada zmrd, kterej si honi v my kare po praze ptaka.. :cry:
martin33
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od martin33 »

jestli můžeš hod sem fotku s té pumpy?? u které to bylo?? docela se začínám obávat toho že sem ty svině chodí a vybírají si auta podle fotek. ale u Tebe to vypadá že šli na jisto a jak říkal maniak aby to nebyl někdo z tvých přátel.
Martinéz

#46 Příspěvek od Martinéz »

martin33 píše:jestli můžeš hod sem fotku s té pumpy?? u které to bylo?? docela se začínám obávat toho že sem ty svině chodí a vybírají si auta podle fotek. ale u Tebe to vypadá že šli na jisto a jak říkal maniak aby to nebyl někdo z tvých přátel.

UUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ja ztratil i pas.. a rano jsem mel letet do egypta se zenou.. :nervous: najdete ho, ja ho zabiju...
fafejta

#47 Příspěvek od fafejta »

Jestli teda tomu dobře rozumim,tak teda si tam žádný tajný vypínač neměl,což docela nechápu,když tu káru si tak vymazloval.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Leveler »

Martinéz píše:UUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ja ztratil i pas.. a rano jsem mel letet do egypta se zenou.. :nervous: najdete ho, ja ho zabiju...

To je totálně v prdeli:(Doufám že ten hajzl bude umírat v těch nejhorších možnejch podmínkách!!
Rendis

#49 Příspěvek od Rendis »

kurva,kurva,kurva!!!
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Hyri »

tak dufam ze sa najde ...je to humus kurva ...a ten pas to len korunoval ... ale aspon si doma a mozes to resit..... [/i]
castro
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od castro »

tak jsem se ted vrátil z noční objížďky. S FXem jsme projížděli kde to šlo, hlavně jsme šli po vytipovaných místech a dílnách kde se kdysi čorky schovávali, koukali přes ploty, vymrzlý oba až na kost a prdlačka :(

cestou si nás ještě dovolili zastavit nudící cajti a prudit za věci který ani neviděli, takže vymýšleli kravinu, už mě tyhle jejich přístupy serou, takže si odemě vyslechli svý, že tady celou noc dělám v podstatě práci za ně a přestože jsem teda neměl u sebe řidičák :oops: , nechali mě nakonec jet, hovada. :roll:

po příjezdu domu jsem vzal služebáka a jel hledat ještě tady v okolí. Projížděl parkoviště, sklady ..... marný :-( cestou domů jsem 3x zaklimbal za volantem že to málem auto schytalo.. naštěstí teda dobrý ale už je na mě moc pozdě...

Je mi to strašně líto, tohle auto, přestože neni moje mam strašně moc rád. Je mi z toho do breku, vážně :cry: :cry: :cry:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od JaraX »

Martinezi vyhlas nějakou odměnu, musíme ty zmrdy chytnout a i myslím že když bude vyhlášená odměna, dáme letáky na TF apod a snad to něco pohne.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Baxon »

JaraX píše:Martinezi vyhlas nějakou odměnu, musíme ty zmrdy chytnout a i myslím že když bude vyhlášená odměna, dáme letáky na TF apod a snad to něco pohne.

Klidně bych se na ní složil, každej co dá kilo, pětikilo a nějakou tu pětku to hodí.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#54 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Baxon píše:
JaraX píše:Martinezi vyhlas nějakou odměnu, musíme ty zmrdy chytnout a i myslím že když bude vyhlášená odměna, dáme letáky na TF apod a snad to něco pohne.

Klidně bych se na ní složil, každej co dá kilo, pětikilo a nějakou tu pětku to hodí.

pokud bude odmena a budeme se na ni skladat - dám 500,-
Rendis

#55 Příspěvek od Rendis »

mám strach,že to auto rozebírají na díly.Tak že vrakoviště a tak.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Rendis

#56 Příspěvek od Rendis »

hodím do sebe snídani,zajedu natankovat a podívám se po Praze.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
pazda
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od pazda »

taky bych prispel nejakou castkou. to auto se musi najit :!: :roll:
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Pazdi »

tak to je mi líto, že to sebrali...když jsem sem začal chodit, prohlížel jsem fotky a tak...a byl to mazel...moc asi nemůžu pomoct, bo su asi 300km od Prahy...ale kdyby se tu náhodou něco takového objevilo, okamžitě volám, píšu, bo cokoliv...
jinak trošku OT...to, co tady předvádíte - ježdění po nocích prahou, skládání se na odměnu - smekám před Váma chlapi...tohle se moc často nevidí :respect:
Slid

#59 Příspěvek od Slid »

Také je mě to moc líto :cry: tvoje kára je fakt libová, kdyby se tady u nás něco objevilo určitě dám vědět :cry: :cry: :cry:
Giome

#60 Příspěvek od Giome »

Ahoj,jenom dotaz prosim tě,měl jsi na autě nějakou značku nebo znamení podle kterého by jsme to auto poznali,myslím kromě kol atd..třeba nějakej škrábanec nebo tak něco,protože je možné,že tam ti zasranci třeba dali kradené spz a kdyby jsme tu káru někde viděli,aby jsme jí poznali.....

Jo a všichni nezapomente,že ten zmrd kterej ty auta krade si to tu může klidně taky pročítat!!!!!!!!!!!
Odpovědět