Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nejde odpovídat do topiců Ostatní srazy a akce

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
globusman
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od globusman »

100RM píše:tyjoo, ked uz neni o com sa hadat, tak sa podme hadat o zrazoch. A navrhujem celu VR za toto vyhadzat a zvolat mimoriadnu VH !

Já bych VR zatím nechal, ale pro svolání mimořádné VH zvedám ruku... :lol: :D
100RM

#42 Příspěvek od 100RM »

Ok, uz sme dvaja, kto sa este prida ? Ked nas bude 19, tak sa to zvola :-)
7er. True definition of luxury. Yours.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#43 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

100RM píše:Ok, uz sme dvaja, kto sa este prida ? Ked nas bude 19, tak sa to zvola :-)

Jak jsi přišel na 19?
100RM

#44 Příspěvek od 100RM »

No z toho predchadzajuceho hlasovania, alebo to bolo viac ? No urcite nie viac jak 50, a to snad dokopy dame :-)
KAMIL740

#45 Příspěvek od KAMIL740 »

sem pro zaloz hlasovani kdo chce mVH
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#46 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

KAMIL740 píše:sem pro zaloz hlasovani kdo chce mVH

Přečtěte si stanovy, tam je jasně napsáno, za jakých podmínek se vyhlašuje VH :D
100RM

#47 Příspěvek od 100RM »

stanovy nestanovy, ked 50 stacilo predtym, tak musi aj teraz :-)
Killca

#48 Příspěvek od Killca »

50 jich nebylo, to bylo 40 neklubaku + tak 10 klubaku :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
jurasis

#49 Příspěvek od jurasis »

Mimořádnou VH nesvolalo několik lidí podle hlasování na fóru (ani by to nešlo), ale JÁ, na základě NĚKTERÝCH argumentů v diskusi, které mě přesvědčily o mých chybách v pohledu na věc. Které to byly je velmi jednoduché dohledat v mém návrhu koncepce fóra (která se de facto nejvíc blíží tomu, co bylo na VH schváleno). Rada mě v tom podpořila, asi proto, že se jí argumenty zdály oprávněné... Nebo, že by kvůli tomu hlasování? :roll:

A proto tady budeme dokola všechno zpochybňovat a vymýšlet "co kdyby" místo konstruktivních návrhů... :roll:
Bod na další VH není žádný, ale už byste ji svolávali... :roll:

G_D: kde bereš jistotu, že Váš pohled na tuto věc (s LOPOLem) je nejlepší pro většinu? Která si mimochodem odhlasovala opak?
Jarda se neptal, vysvětlil své postoje. Svoje argumenty musíte směrovat na většinu, která to na VH schválila, ne na předkladatele návrhu. Ta většina to rozhodla... :wink:

A já Ti definuji čistě klubový sraz: To je tehdy, když zařízením všeho potřebného pověří lidi Výkonná Rada (třeba za určitou odměnu) a veškeré účto jde transparentně přes klubový účet. Jinak je to VŽDY něčí soukromá akce, na které klub jen participuje... Taky potom klub nese riziko...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od George_D »

Jurasis: Kde vidíš že se do debaty nějak zapojuji a nebo že mi vadí že se srazy sloučili. Ja hlasoval pro sloučení, tedy Leni za mě, nemam s tim problem, ale neměl jsem nikdy problem ani v předchozim rozdělení. Kde je psáno co je nejlepší?? Já jen napsal, že to na co se jarda ptá, na to už mu Lopolo odpověděl 2x, nevim co jiného mě spojuje s tim, že bych chtěl sekce rozdělit, ale Lopolovo návrh a argumenty mi přijdou jednoduše rozumný, nepotřebuju se kvuli tomu dohadovat, ani moc nechapu, proč o tomhle musela hlasovat VH, klidně by to mohla odhlasovat VR sama za sebe, sloučení sekcí mi nepřijde jako veleduležitý bod, stejně jako případné zpětné rozhodnutí, když v tom bude bordel 8)

Jinak hezky jsi to napsal o tom klubovim srazu :wink: A napadlo tě třebas taky někdy, že třebas někdo udělá i sraz a nebude chtít po klubu nic, žadny přízpěvěk= žadny vyučtování a i tak ho bude chtít udělat pro klub, pro lidi, to neni možny vid, to bys nevymyslel ty, tak to neni možny :lol: :wink: Prober se nebo nech svoje misto v radě někomu kdo přemyšlí jako fanda značky :wink:

Takže lidi, vy kteří jezdíte na klubové srazy, regionály a na všechny akce, které měli v názvu BMWklub a byly prezentovány jako klubové, byli jste oklamáni. Ještě nikdy jste nebyli na klubovém srazu*, měli by jste si stěžovat u soukromých pořadatelů, že vás oklamali. A BMWklub ČR by měl vznést nějaké trestní oznámení za zneužití ochrané známky.

*kromě Mostu a Jincu
Komu se to nelíbí napište jurasisovi SZ, on vám to vysvětlí :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

George_D píše:Takže lidi, vy kteří jezdíte na klubové srazy, regionály a na všechny akce, které měli v názvu BMWklub a byly prezentovány jako klubové, byli jste oklamáni. Ještě nikdy jste nebyli na klubovém srazu*, měli by jste si stěžovat u soukromých pořadatelů, že vás oklamali. A BMWklub ČR by měl vznést nějaké trestní oznámení za používání ochrané známky.

*kromě Mostu a Jincu

Jirko, nechápu, že vždy musíš přehánět a dělat s komára velblouda... Či snad nejsi proto, aby byly klubové srazy?a hlavně, aby byly transparentní? trochu se mi tvá odpověď bije s racionálním názorem. Mě jako bazzimu = členovi klubu :roll: :wink:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od George_D »

bazzi píše:
George_D píše:Takže lidi, vy kteří jezdíte na klubové srazy, regionály a na všechny akce, které měli v názvu BMWklub a byly prezentovány jako klubové, byli jste oklamáni. Ještě nikdy jste nebyli na klubovém srazu*, měli by jste si stěžovat u soukromých pořadatelů, že vás oklamali. A BMWklub ČR by měl vznést nějaké trestní oznámení za používání ochrané známky.

*kromě Mostu a Jincu

Jirko, nechápu, že vždy musíš přehánět a dělat s komára velblouda... Či snad nejsi proto, aby byly klubové srazy?a hlavně, aby byly transparentní? trochu se mi tvá odpověď bije s racionálním názorem. Mě jako bazzimu = členovi klubu :roll: :wink:

Bazzi: a ano jsem i pro srazy, které uspořádá klub, nebo VR, ale neberu to tak, že jen tyhle jsou klubovy :wink:

....nic nepřekrucuju, dle jurasise je klubovy sraz jen ten, ktery je vyučtovan klubem. Podle mě je to blbost a podle tebe je to tvoje věc a já tio to neberu. Jako klubovej sraz budu brát srazy takm jak chci já a ne tak jak mi nařídí VR třebas. Jestli jedu na BIG nebo na Zimni sraz, je to pro mě furt klubovej sraz a proč, protože to tak citim a ne proto že to tak nechcete :wink: A třebas Tuning párty neberu jako sraz BMWklubu a nemusel bych ho mít ve srazech klubu, je to věc názoru a mě osobně nevadi ani jedna cesta, tady jsem pro kompromis, ale nemyslim si prostě že klubový sraz je jen ten, ktery uspořádá samotná VR, nebo to někomu zadá, tohle podle mě neni správná cesta. Když někdo dělá sraz pro tyhle lidi a chce ho udělat pro klub je pro mě klubovy a řikejte si co chcete :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
jarda

#53 Příspěvek od jarda »

Děkuji všem kteří sem napsali své (různé) definice Klubového srazu a tím potvrdili že rozdělení do dvou sekcí je v tomto okamžiku nesmyslné :thumbsup:
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
George_D
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od George_D »

jarda: Nesmyslné ve smyslu, že v klubových srazech bude jen ten zimní, jinak mi to smysl dává :wink:

jurasis: Ty jsi psal definici klubového srazu jako stanovisko své nebo VR?? Rád bych v tom měl zcela jasno 8)
Obrázek
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

GD: 8) já přese nikde a ani Jurasis nehlásáme, že klubovej sraz je ten co upsořádá VR... To je to v čem se asi nechápem... :wink:
Jde oto, že klubový sraz by měl proběhnout za podpory Klubu a pokud možno tak, aby jeho financování bylo co nejtransparetnější, tím je myšleno to, že pokud někdo bude chtít přízpěvěk, tak se obrátí na O.S. a to mu jej poskytne na základě nějakého předběžného kalkulu o počtšch účastnících se klubáků a po ukončení srazu předloží kolik se klubáků zůčastnilo a vyúčtuje předchozí zálohu, nic víca nic míň.
O tom, že VR pořádá zimní sraz je známo, jak co na koho bude ohledněno a že z kapacitních důvodů měli přednost klubáci..
Nevidím v tom jediný problém, co se týká rozlišování klubový neklubový, napal jsi to dobře, každej pokládá definici dle sebe jinak. V podstatě jde jen o to, že i BIG se snažíme nějak podpořit, ať už zde na stránkách nebo jinak. Jen jeden příklad za všechny.
A myslím, že to, že klub přispěje na klubáka je naprosto normální, pokud pořadatelé o to stojí... :wink:
To, že potom chceme jen transparentnost je snad v pořádku, protože kdyý tomu tak nebylo, tak vznikaly různé dohady a fámy 8)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od George_D »

Bazzi já to chápu víc než dobře, tomu věř, já si kolečkem prošel :wink:

Jurasis napsal:

A já Ti definuji čistě klubový sraz: To je tehdy, když zařízením všeho potřebného pověří lidi Výkonná Rada (třeba za určitou odměnu) a veškeré účto jde transparentně přes klubový účet. Jinak je to VŽDY něčí soukromá akce, na které klub jen participuje... Taky potom klub nese riziko...

....jestli je to stanovisko VR nebo jen jeho by jste se měli domluvit :wink:

Já toto beru jako jednu verzi klubového srazu, když ji pořádá čistě klub, tak to i chápu.

To jak píšeš aby se zpětně vyučtovalo za členy, to nemyslíš vážně ne. Jak chceš řešit to, když sraz bude v prodělu, klub doplatí proděl, nebo bude požadovat po pořadateli, že nepřijeli klubáci vrať prachy, to je blbost a myslim že to moc dobře víš, prostě dotěd to fungovalo, lidi měli chut dělat srazy, klubové srazy, ale podle předchozí VR to klubové srazy nebyly. Nehledě na to, že někdo dělá klubovej sraz a nic po klubu nechce, zakážeš mu tedy, aby sraz prohlásil za klubový, jak to ošetříš. Asi proto že je nevymysleli a neuspořádala VR a nejde jen o Mord, nevztahuji to, jde prakticky o všechny, dle slov jurasise. Pro mě to klubové srazy jsou a vždy budou, protože klubový sraz je pro mě ten, kde jsou klubáci, ne ten, kterej dělá jen BMWklub, nebo ho tim někdo pověří. Akorát se snažíte cpát klín tam kde neni potřeba :?

Hele i já po Mordu jsem řikal, že mam kompletní vyučtování za sraz, včetně toho, co tu píšeš že by bylo potřeba, ale nikoho to nezajímalo, lidi ve VR zajímala jen to, že to klubovy sraz neni, i když jsem mohl a stále mohu splnit všechny jejich podmínky a tady použiji klidně LOPOLOvo slova................že Je to jen o lidech 8)

Končim s timhle zasiranim tohodle topiku, nemaá smysl jít proti větrným mlýnum a opakovat něco, co se tu už řešilo mnohokrát :idea:
Obrázek
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

JirkoGD: nevidím důvod proč by to tak nemohlo být. Vyúčtovat podle skutečného počtu klubáků.
Pokud mám potvrzenou účast, eliminuji počet těch co opravdu nepřijedou na docela malé procento, takže o ztrátách jako takových se samozřejmě dá posléze diskutovat. Ale jako pravidlo se mi to docela líbí a doufám, že snad i většině.
Pokud bude na sraz mět přijet 100 klubáků, dostane pořadatel od klubu 10000,-Kč a pokud požádá třeba o větší částku na nějakou zálohu(třeba 30000,-Kč) tak po sraze sčotne počet klubáku jenž se zúčastnili, bude dejme tomu 95, tak to znamená že klubu vrátí 20500,-Kč

Osobně se mi tento model líbí 8)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od George_D »

Osobně si myslim, že za takových podmínek se to každy bude snažit ošetřit za vlastní náklady 8) A i tak prohlásí sraz za klubový, protože to prostě dělá pro lidi :wink:

Myslim že by jsme tímto neměli zasírat tento topic, sam viš že to ej na delší diskuzi, ale než to co navrhuješ ty, tak radši zainvestuju jako klub do okruhu a každy at si udělá sraz jak mu stačí finance a jak chce, bez podpory klubu, ale klidně klubový 8)

Když to zas vstáhnu na Mord, tak i my jsme přesně řekli na co bude sleva použita, mohl jsem ji doložit, vše mam zaarchivované, ale nikoho to nezajímalo takže to by měla určit VR, co zadotovat a co ne, proto snad VR volíme, aby jednali za většinu a uměli si svoje rozhodnutí obhájit. Pokud by si svoje neobhájili, dal bych to zaplatit radě 8) ale to je taky špatně že 8) :?: :idea: Nemyslim si, e je třeba do toho vzazovat byrokracii a nějak toto tema řešit. Tolikrat se zas dotace a sraz neřeší, nechal bych to na VR, prostě individualni rozhodnut, ale tvé stanovisko co se ti líbí si nech fakt jako svoje, nebo uspořádej sraz a pak mluv :wink: (uspořádej ale svuj sraz mimo klub jako klubovy) 8)
Obrázek
surfis
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od surfis »

George_D píše:To jak píšeš aby se zpětně vyučtovalo za členy, to nemyslíš vážně ne.

Ano to myslí vážně. Je to tak schváleno a klub příspívá na sraz 100Kč na klubáka. Dopředu se vyplatí pouze záloha a po skončení srazu se to vyúčtuje. Pokud soukromá osoba pořádá sraz, je pouze na jeho bedrech, jestli bude v mínusu, nebo ne.

Už jsem to řekl několikrát v bývalé radě. Mě nezajímalo kolik kdo na srazu vyvaří. Mě zajímalo, kam a na co jdou klubové peníze! Rada je odpovědná za jejich správu. Jsou to svěřené prostředky nás všech! Znovu napíšu: "Důvěřuj, ale prověřuj"

EDIT: Bazzi ani nevíš pro co si zvedl ruku. Rada toto odhlasovala jednomyslně. Jediný kdo nebyl přítomen byl matal.
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

Píšu to jen proto, že né každý má možnosti, aby dal třeba 20tis na měsíc dva někam do luftu... :wink: samo že pokud bude stát jen o příspěvek tak je to na každém, aby si řekl proč toho třeba nevyužít :wink:
Odpovědět