Bazzi já to chápu víc než dobře, tomu věř, já si kolečkem prošel
Jurasis napsal:
A já Ti definuji čistě klubový sraz:
To je tehdy, když zařízením všeho potřebného pověří lidi Výkonná Rada (třeba za určitou odměnu) a veškeré účto jde transparentně přes klubový účet. Jinak je to VŽDY něčí soukromá akce, na které klub jen participuje... Taky potom klub nese riziko...
....jestli je to stanovisko VR nebo jen jeho by jste se měli domluvit
Já toto beru jako jednu verzi klubového srazu, když ji pořádá čistě klub, tak to i chápu.
To jak píšeš aby se zpětně vyučtovalo za členy, to nemyslíš vážně ne. Jak chceš řešit to, když sraz bude v prodělu, klub doplatí proděl, nebo bude požadovat po pořadateli, že nepřijeli klubáci vrať prachy, to je blbost a myslim že to moc dobře víš, prostě dotěd to fungovalo, lidi měli chut dělat srazy, klubové srazy, ale podle předchozí VR to klubové srazy nebyly. Nehledě na to, že někdo dělá klubovej sraz a nic po klubu nechce, zakážeš mu tedy, aby sraz prohlásil za klubový, jak to ošetříš. Asi proto že je nevymysleli a neuspořádala VR a nejde jen o Mord, nevztahuji to, jde prakticky o všechny, dle slov jurasise. Pro mě to klubové srazy jsou a vždy budou, protože klubový sraz je pro mě ten, kde jsou klubáci, ne ten, kterej dělá jen BMWklub, nebo ho tim někdo pověří. Akorát se snažíte cpát klín tam kde neni potřeba
Hele i já po Mordu jsem řikal, že mam kompletní vyučtování za sraz, včetně toho, co tu píšeš že by bylo potřeba, ale nikoho to nezajímalo, lidi ve VR zajímala jen to, že to klubovy sraz neni, i když jsem mohl a stále mohu splnit všechny jejich podmínky a tady použiji klidně LOPOLOvo slova................že Je to jen o lidech
Končim s timhle zasiranim tohodle topiku, nemaá smysl jít proti větrným mlýnum a opakovat něco, co se tu už řešilo mnohokrát