100RM píše:tyjoo, ked uz neni o com sa hadat, tak sa podme hadat o zrazoch. A navrhujem celu VR za toto vyhadzat a zvolat mimoriadnu VH !
Já bych VR zatím nechal, ale pro svolání mimořádné VH zvedám ruku...

George_D píše:Takže lidi, vy kteří jezdíte na klubové srazy, regionály a na všechny akce, které měli v názvu BMWklub a byly prezentovány jako klubové, byli jste oklamáni. Ještě nikdy jste nebyli na klubovém srazu*, měli by jste si stěžovat u soukromých pořadatelů, že vás oklamali. A BMWklub ČR by měl vznést nějaké trestní oznámení za používání ochrané známky.
*kromě Mostu a Jincu
bazzi píše:George_D píše:Takže lidi, vy kteří jezdíte na klubové srazy, regionály a na všechny akce, které měli v názvu BMWklub a byly prezentovány jako klubové, byli jste oklamáni. Ještě nikdy jste nebyli na klubovém srazu*, měli by jste si stěžovat u soukromých pořadatelů, že vás oklamali. A BMWklub ČR by měl vznést nějaké trestní oznámení za používání ochrané známky.
*kromě Mostu a Jincu
Jirko, nechápu, že vždy musíš přehánět a dělat s komára velblouda... Či snad nejsi proto, aby byly klubové srazy?a hlavně, aby byly transparentní? trochu se mi tvá odpověď bije s racionálním názorem. Mě jako bazzimu = členovi klubu![]()
George_D píše:To jak píšeš aby se zpětně vyučtovalo za členy, to nemyslíš vážně ne.