Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Technicka sekce?

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

Bratn píše:podle mě není potřeba, aby "radní" sekci klubu viděli všichni členové o.s. ale členové, kteří se o klub zajímají a na VH jezdí by se do této sekce podle mě a mého selského rozumu dostat měli, mělo by to být jedno z těch zvýhodnění co mají "aktivní" členové klubu mít,

myslím, že nebude problém tento návrh na VH podat a bezproblémů o něm hlasovat :)

Tohle jsem navrhoval... :wink:

EDIT: zbytek no coment :lol:
100RM

#42 Příspěvek od 100RM »

Mne je v podstate jedno kto do rady vidi ci nevidi. Neriesia sa tam ziadne kradeze penazi, ani ziadne spojenectva a podobne. Co si ale myslim ze je problem - ked do rady uvidi kazdy, tak v priebehu jednania o nejakej veci sa budu zakladat temy od clenov, kde sa bude rozoberat preco toto, preco tamto a podobne. Okrem toho, niektore veci (napriklad to bol renocar, teraz bmw ag) proste nieje dobre zverejnovat predtym ako su dokoncene. Takze nasledkom bude, ze kopec veci sa bude riesit inou cestou (telefonicky, mailami, icq...) a do rady sa budu pisat v podstate uz len strohe rozhodnutia.
7er. True definition of luxury. Yours.
surfis
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od surfis »

100RM píše:Mne je v podstate jedno kto do rady vidi ci nevidi. Neriesia sa tam ziadne kradeze penazi, ani ziadne spojenectva a podobne. Co si ale myslim ze je problem - ked do rady uvidi kazdy, tak v priebehu jednania o nejakej veci sa budu zakladat temy od clenov, kde sa bude rozoberat preco toto, preco tamto a podobne. Okrem toho, niektore veci (napriklad to bol renocar, teraz bmw ag) proste nieje dobre zverejnovat predtym ako su dokoncene. Takze nasledkom bude, ze kopec veci sa bude riesit inou cestou (telefonicky, mailami, icq...) a do rady sa budu pisat v podstate uz len strohe rozhodnutia.

Takže se z rady stane duplicitní sekce "Činnost VR" :idea:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od George_D »

Bratn píše:
George_D píše:Já bych transparentnost rady navrhl ted, jenže nebudu navrhovat bod, když si ho nemužu osobně obhajovat a na další VH už třebas nebudu ani člen, ale věřim, že hodně lidí už ty techlemechtle ve VR lezou na nervy a procpou to časem 8)

já to mám v plánu navrhnout :wink: viz. můj příspěvek výše

No já měl v plánu plně otevřít sekce rady pro všechny členy OS, mají na to právo všichni, ne žadny členení na aktivní a neaktivní, všichni si zaplatili stejný přízpěvek, všichni mají stejné právo, jestli tu má bejt trošku volně a má se dát dýchat, maj se věci zjednodušit, ne najít cestu jak věci zjednodušit a tu zas rozvětvit :?
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
George_D
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od George_D »

100RM píše:Mne je v podstate jedno kto do rady vidi ci nevidi. Neriesia sa tam ziadne kradeze penazi, ani ziadne spojenectva a podobne. Co si ale myslim ze je problem - ked do rady uvidi kazdy, tak v priebehu jednania o nejakej veci sa budu zakladat temy od clenov, kde sa bude rozoberat preco toto, preco tamto a podobne. Okrem toho, niektore veci (napriklad to bol renocar, teraz bmw ag) proste nieje dobre zverejnovat predtym ako su dokoncene. Takze nasledkom bude, ze kopec veci sa bude riesit inou cestou (telefonicky, mailami, icq...) a do rady sa budu pisat v podstate uz len strohe rozhodnutia.

Nebo třeba budou v radě lidi, ktery s tim nemaji problem :wink: Už se jedná konečně s BMW ag?? No paráda :wink: Pokud VR jedná v zájmu členů a má čisté svědomí a nevadí jí být otevřená členům, neměla by s tím mít problem. To že jsou v radě lidi, který píšou jak jim to nevadí ale bojujou za to aby se to neotevřelo, je k smíchu :wink: Takže ty píšeš nejspíš jak bys to dělal ty, že bys to obcházel, nebo ty a ostatní z rady, no tak tim pádem tam nemusíš bejt, tedy aspon pro mě 8)
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
100RM

#46 Příspěvek od 100RM »

Ale georgi, to neni ziadny boj (teda aspon za mna), to je o tom, ze uz teraz sa kopec veci riesi telefonicky a podobne a pokial bude rada otvorena, tak mi nehovor ze ludia budu len citat a budu radi ze su informovani. Nie, je to klasika, budu zakladat temy, kde budu polemizovat nad jednanim. A preto sa to posunie na iny kanal, tot vse.
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

Bohužel v tomhle souhlasím se 100RMem, bylo by to sice hezké, ale tenhle nápad se mi nelíbil z principu. 8)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od RuDoSh »

100RM píše:Co si ale myslim ze je problem - ked do rady uvidi kazdy, tak v priebehu jednania o nejakej veci sa budu zakladat temy od clenov, kde sa bude rozoberat preco toto, preco tamto a podobne. Okrem toho, niektore veci (napriklad to bol renocar, teraz bmw ag) proste nieje dobre zverejnovat predtym ako su dokoncene. Takze nasledkom bude, ze kopec veci sa bude riesit inou cestou (telefonicky, mailami, icq...) a do rady sa budu pisat v podstate uz len strohe rozhodnutia.

A v cem je problem, ze se zalozi to tema? Muze tam padnout neco co vas nenapadlo a dava to vetsi smysl. Co je tajne na jednani s Renocarem nebo AG? Nechapu...
100RM

#49 Příspěvek od 100RM »

Pretoze obe boli zjednavane niekym znamym z BMW a ten dotycny by v pripade neuspechu bol blbym jednanim tiez poskodeny... Ale to je jedno. Vsetci sme proste kokoti, vsetci pojdeme doprdele, takze uz to dalej riesit nehodlam.
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

100RM píše:Pretoze obe boli zjednavane niekym znamym z BMW a ten dotycny by v pripade neuspechu bol blbym jednanim tiez poskodeny... Ale to je jedno. Vsetci sme proste kokoti, vsetci pojdeme doprdele, takze uz to dalej riesit nehodlam.

Všechno se zavčasu vyjasní, třeba mít chladnou hlavu :wink:
100RM

#51 Příspěvek od 100RM »

bazzi píše:
100RM píše:Pretoze obe boli zjednavane niekym znamym z BMW a ten dotycny by v pripade neuspechu bol blbym jednanim tiez poskodeny... Ale to je jedno. Vsetci sme proste kokoti, vsetci pojdeme doprdele, takze uz to dalej riesit nehodlam.

Všechno se zavčasu vyjasní, třeba mít chladnou hlavu :wink:

Jj, uz len tyzden a nieco :-)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od RuDoSh »

100RM píše:Vsetci sme proste kokoti, vsetci pojdeme doprdele, takze uz to dalej riesit nehodlam.

mas dobry pristup... takze se clovek nesmi ani na nic zeptat, aby se Vas to nedotklo? Kdyz neco pojebu tak urcite nebudu reagovat jak male decko. Nicmene jsem nikoho konkretne neobvinil, protoze nevim kdo jak mel v cem prsty..... co vim tak jen surfis jebal do tech srazu (most a mord, proto uz asi most nebude), o pozadi ostatniho vim prd....
100RM

#53 Příspěvek od 100RM »

RuDoSh píše:
100RM píše:Vsetci sme proste kokoti, vsetci pojdeme doprdele, takze uz to dalej riesit nehodlam.

mas dobry pristup... takze se clovek nesmi ani na nic zeptat, aby se Vas to nedotklo? Kdyz neco pojebu tak urcite nebudu reagovat jak male decko. Nicmene jsem nikoho konkretne neobvinil, protoze nevim kdo jak mel v cem prsty..... co vim tak jen surfis jebal do tech srazu (most a mord, proto uz asi most nebude), o pozadi ostatniho vim prd....

Ne Rudo, opytat sa samozrejme kazdy moze. Ale toto sa za posledny mesiac zvrhlo uz na cielene hladanie kazdej kraviny a obvinovanie. A v tom je trosku rozdiel. Zamysli sa nad tym takto - tebe by nezobralo chut do prace, keby v praci stale nad tebou niekto stal a stale ta upozornoval - tuto klavesu takto nemackaj, to mackaj inak, jeeee, toto nerob takto, to si kokot, to musis inak ...

Btw, Surfis vs. srazy - tak to je uplne inak, rozpisovat sa mi to tu nechce, pretoze niektori Gjedinci by si z toho zase vycucli nejake picoviny a obratili by to, tak ked bude trosku casu, tak ti to vysvetlim osobne a zmenis nazor ;-)

Edit: Gjedincami sa nemysli rezen :-)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od George_D »

Jasny 100pojebanyRMe :wink: VR je nejvyšší buh a hlavně nejchytřejší, nikdo nemá právo jim něco poradit, navrhnout a nedej bože aby měl někdo vlastní nápad. To G jedinci bylo na AC nebo na mě, musíš psát srozumitelně, ne jako málé děcko :wink: Za všechno špatny na klubu mohu tedy ja a nejspíš G AC, to je dobré, když někdo něco vysere, muže za to ten komu něco vadí, běž do hajzlu, nic lepšího tě nenapadne 8) :roll:
Obrázek
100RM

#55 Příspěvek od 100RM »

George_D píše:Jasny 100pojebanyRMe :wink: VR je nejvyšší buh a hlavně nejchytřejší, nikdo nemá právo jim něco poradit, navrhnout a nedej bože aby měl někdo vlastní nápad. To G jedinci bylo na AC nebo na mě, musíš psát srozumitelně, ne jako málé děcko :wink: Za všechno špatny na klubu mohu tedy ja a nejspíš G AC, to je dobré, když někdo něco vysere, muže za to ten komu něco vadí, běž do hajzlu, nic lepšího tě nenapadne 8) :roll:

Taak, vo vsetkom mas pravdu, ó najvyssi a najmudrejsi, budiz vule tva
George_D
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od George_D »

S tym děckem jsem se trefil že :wink: 8)

edit: 100pojebanyRM je opravdu myšlen 100RM Obrázek
Obrázek
100RM

#57 Příspěvek od 100RM »

George_D píše:S tym děckem jsem se trefil že :wink: 8)

Aňooo, aňooo najmudrejsi, presne tak
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#58 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

¨Treba temi Gjedincema myslel GAY komunitu.. tzn. asi 1500 clenu tohoto spolku....
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od RuDoSh »

100RM píše:Zamysli sa nad tym takto - tebe by nezobralo chut do prace, keby v praci stale nad tebou niekto stal a stale ta upozornoval - tuto klavesu takto nemackaj, to mackaj inak, jeeee, toto nerob takto, to si kokot, to musis inak ...

podrazdenyma reakcema tomu nepomuzes..... spis naopak.... nemel jsem letos cas cist klubove sekce, ale urcite vam nekdo rikal co jak mate delat? Vetsina tech co maji pripominky pise slusne..... nez je zacnete jebat :-)
100RM

#60 Příspěvek od 100RM »

RuDoSh píše:
100RM píše:Zamysli sa nad tym takto - tebe by nezobralo chut do prace, keby v praci stale nad tebou niekto stal a stale ta upozornoval - tuto klavesu takto nemackaj, to mackaj inak, jeeee, toto nerob takto, to si kokot, to musis inak ...

podrazdenyma reakcema tomu nepomuzes..... spis naopak.... nemel jsem letos cas cist klubove sekce, ale urcite vam nekdo rikal co jak mate delat? Vetsina tech co maji pripominky pise slusne..... nez je zacnete jebat :-)

Nemyslim ze by moje reakcie boli nejak neadekvatne podrazdene ;-) Btw, nez je zacnete jebat ? Kto tu uz tri mesiace koho jebe ? Nemas to trosku otocene ?
Odpovědět