omlouvám se pokud jsi s tím měl problém,dnes jsem poslal peníze,když jsem si to objednával,tak jsem si nepřečetl jakým stylem objednávky fungují,myslel jsem si,že se platí až při dodání,pak jsem se stěhoval ale to je vše jedno,je to moje chyba a omlouvám se,díky
130maxi píše:Prosim ta a ko to je s objednanim na Slovensko ??? Kolko je postovne a prevod (postup). Dik moc
S posíláním na SVK nemám zkušenosti,ale neměl by to být problém,jen to bude dražší.. k převodu peněz potřebuseš znat IBAN a SFIFTkod,kterýnajdeš v "KONTAKTY".. Až si budeš objednávat,tak mě upozorni,nějak to vyřešíme.
Ahoj chtel bych se zeptat jak to vypada z moji objednavkou.
Penize jsem posilal 24.3. a zaroven jsem platil i clenstvi v klubu.Nevim jak dlouho to poste trvalo nez to odeslali k vam na ucet, ale clen uz jsem a veci z e shopu jeste nedosli. Mozna uz jsou na ceste, ale pro jistotu se ptam diky.
Spud píše:Ahoj chtel bych se zeptat jak to vypada z moji objednavkou. Penize jsem posilal 24.3. a zaroven jsem platil i clenstvi v klubu.Nevim jak dlouho to poste trvalo nez to odeslali k vam na ucet, ale clen uz jsem a veci z e shopu jeste nedosli. Mozna uz jsou na ceste, ale pro jistotu se ptam diky.
Tvoji platbu na účtě nevidím ani podle jména David T. ani podle Variabilního symbolu,a ani není připsána částka,která by se podobala platbě za eshop,takže jsem objednané věci neposílal..
Spud píše:Ahoj chtel bych se zeptat jak to vypada z moji objednavkou. Penize jsem posilal 24.3. a zaroven jsem platil i clenstvi v klubu.Nevim jak dlouho to poste trvalo nez to odeslali k vam na ucet, ale clen uz jsem a veci z e shopu jeste nedosli. Mozna uz jsou na ceste, ale pro jistotu se ptam diky.
Tvoji platbu na účtě nevidím ani podle jména David T. ani podle Variabilního symbolu,a ani není připsána částka,která by se podobala platbě za eshop,takže jsem objednané věci neposílal..
Tak to je divne Co s tim mam delat zajit na postu a zdrbat je? Utrzky od slozenky mam a jak se tak divam na ten ucet tak tam neni zaplaceno ani za clenstvi. To me asi zapl LukasH pote co jsem mu poslal nafocene utrzky ze slozenek
Tak to je divne Co s tim mam delat zajit na postu a zdrbat je? Utrzky od slozenky mam a jak se tak divam na ten ucet tak tam neni zaplaceno ani za clenstvi. To me asi zapl LukasH pote co jsem mu poslal nafocene utrzky ze slozenek
Platba přes poštu je problematická. Pošli matalovi ty kopie také na mail.