Nechapem preco tu za kazdu cenu vzdy chces diskutovat o veciach ktore su neaktualne a out. Bavi ta delat stale rozbroje ? Pretoze pokial ano, delej si ich prosim na inych forach a ne tady.globusman píše:No když už to tu někdo po dvou letech otevřel, tak proč ne? Aspoň je tu trošku živo... Jinak tady zdechl pes...100RM píše:Nechapem o com tu stale tocite. Ziadna zmena designu ani webu sa nechysta, tak naco to rozoberat ?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Design nového webu
7er. True definition of luxury. Yours.
- globusman
- Klubové ID: 1641
- Kontaktovat uživatele:
Di do pr...., já jsem to tu neotevřel... Jestli tě baví pořád do mě rýt, tak si nech zajít chuť100RM píše:Nechapem preco tu za kazdu cenu vzdy chces diskutovat o veciach ktore su neaktualne a out. Bavi ta delat stale rozbroje ? Pretoze pokial ano, delej si ich prosim na inych forach a ne tady.globusman píše:No když už to tu někdo po dvou letech otevřel, tak proč ne? Aspoň je tu trošku živo... Jinak tady zdechl pes...100RM píše:Nechapem o com tu stale tocite. Ziadna zmena designu ani webu sa nechysta, tak naco to rozoberat ?
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
Všiml sis, že já jsem to tu neotevřel? První letošní příspěvek - mathias22, druhý GeorgosAc, třetí matal, čtvrtý Speedy a až potom já... Máš mě za takovýho kreténa, že bych vytahoval takovou pičovinu???100RM píše:Ne nebavi, ale bude ma to bavit dovtedy, dokedy teba bude bavit ryt stale do ostatnich.
- Killca
- Klubové ID: 1648
storme neprud nebo te unesu na chatu, vozeru a budu se na tobe vozit po zamrzlym rybniku
proste velice inteligentne se to tu otevrelo (m22), i presto, ze je kazdymu jedno, jak web vypada
(krom m22) ale kdyz se to zacalo resit, tak proc si neprihodit nejakej ten nazor
posledni prispevky jsou stejne jen o oponovani surfisovi
stejne nikdo novej web nechce 

proste velice inteligentne se to tu otevrelo (m22), i presto, ze je kazdymu jedno, jak web vypada

vlevo je matal
a vpravo Killca 

- globusman
- Kontaktovat uživatele:
děkuji. tys to pochopil... zřejmě patříš mezi tu menší polovinu členů....Killca píše:storme neprud nebo te unesu na chatu, vozeru a budu se na tobe vozit po zamrzlym rybniku![]()
proste velice inteligentne se to tu otevrelo (m22), i presto, ze je kazdymu jedno, jak web vypada(krom m22) ale kdyz se to zacalo resit, tak proc si neprihodit nejakej ten nazor
posledni prispevky jsou stejne jen o oponovani surfisovi
stejne nikdo novej web nechce

Neotevrel, ale neni toho boha ked sa do niekoho jebe, aby si si neprisadil ...globusman píše:Všiml sis, že já jsem to tu neotevřel? První letošní příspěvek - mathias22, druhý GeorgosAc, třetí matal, čtvrtý Speedy a až potom já... Máš mě za takovýho kreténa, že bych vytahoval takovou pičovinu???100RM píše:Ne nebavi, ale bude ma to bavit dovtedy, dokedy teba bude bavit ryt stale do ostatnich.
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
To jsem se naučil od tebe. Kdekoliv se cokoliv semele, jsi u toho100RM píše:Neotevrel, ale neni toho boha ked sa do niekoho jebe, aby si si neprisadil ...globusman píše:Všiml sis, že já jsem to tu neotevřel? První letošní příspěvek - mathias22, druhý GeorgosAc, třetí matal, čtvrtý Speedy a až potom já... Máš mě za takovýho kreténa, že bych vytahoval takovou pičovinu???100RM píše:Ne nebavi, ale bude ma to bavit dovtedy, dokedy teba bude bavit ryt stale do ostatnich.

-
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
Jenže ty to exponenciálně stupňuješ...globusman píše:To jsem se naučil od tebe. Kdekoliv se cokoliv semele, jsi u toho100RM píše:Neotevrel, ale neni toho boha ked sa do niekoho jebe, aby si si neprisadil ...globusman píše: Všiml sis, že já jsem to tu neotevřel? První letošní příspěvek - mathias22, druhý GeorgosAc, třetí matal, čtvrtý Speedy a až potom já... Máš mě za takovýho kreténa, že bych vytahoval takovou pičovinu???

Globusman: tohle si pls precti, pisou tam o tobe.
http://www.mladazena.cz/scripts/detail.php?id=390624
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s tebou. Četl jsi to až do konce? Nebo jsi přečetl první dvě věty a vyčetl jsi z toho, že si uděláš dobře a urazíš mě tím? Ostatně řekl bych, že je to stejnětak i o tobě100RM píše:Globusman: tohle si pls precti, pisou tam o tobe.

Nestačilo by to už?
myslíš, že to bude čitelný? Zkus nadhodit barvu ve photoshopu a hoď to sem, můžem o tom třeba hlasovat, ne?BMWPower píše:Já bych asi jako první změnil barvu pozadí...
Ta šedá je jako komunistické sídliště. Když už má bmw ve znaku bílomodrou vrtuli tak co odstíny šedé vyměnit za odstíny modré barvy...