V běžným provozu není absolutně žádný rozdíl. Ale pokud bych kupoval něco OEM, byli by to brzdový destičky, oni ty levný se rychleji sjíždějí a máš na kolech plno prachu, a kromě toho se mi už stalo že skřípali.diwisek píše:Je velký rozdíl mezi odvětrávanýma a obyčejnými kotouči?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e90 320d výměna brzdových třmenů
- TurboShnek
Re: e90 320d výměna brzdových třmenů
Tyhle se mi na e90 320d 2005 pasovat budou ?kalasnikov471 píše:V běžným provozu není absolutně žádný rozdíl. Ale pokud bych kupoval něco OEM, byli by to brzdový destičky, oni ty levný se rychleji sjíždějí a máš na kolech plno prachu, a kromě toho se mi už stalo že skřípali.diwisek píše:Je velký rozdíl mezi odvětrávanýma a obyčejnými kotouči?
https://auto.bazos.cz/inzerat/110633317 ... 91-e92.php
někdy se fakt stydím za to že mám BMW
To chceš jako vážně kupovat nějaké staré kurvy na svoje auto???diwisek píše:Tyhle se mi na e90 320d 2005 pasovat budou ?kalasnikov471 píše:V běžným provozu není absolutně žádný rozdíl. Ale pokud bych kupoval něco OEM, byli by to brzdový destičky, oni ty levný se rychleji sjíždějí a máš na kolech plno prachu, a kromě toho se mi už stalo že skřípali.diwisek píše:Je velký rozdíl mezi odvětrávanýma a obyčejnými kotouči?
https://auto.bazos.cz/inzerat/110633317 ... 91-e92.php

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
někdy do 14 ti dnů budu mít na prodej 8,5L oleje 5w40 s nájezdem kolem 10tkm, je ještě krásnej, vůbec není černej, spíš hněděj.
cena 50kč litr. v případě odběru celé náplně přidám i lehce jetý filtr.
cena 50kč litr. v případě odběru celé náplně přidám i lehce jetý filtr.
Já si ho vezmu, ale potřebuji udělat větší servis, tak kdyby si našel i vzduchac, pylovej filtr, svíčky a gumičky stěračů, tak se stavím.
Auto je na prodej tak nebudu investovat do stare rachotiny. Ty disky tam pasovat budou ne? Nevim jestli vite ze nove kotouce a desky Ate prijdou na odhaduji 6500,-. Za litr koupim komplet starsi Ate co jeste dlouho poslouzi. Ale jasne nekdo rad cpe nove soucastky do starych rachotin
- TurboShnek
e90 není stará rachotina, aspoň na český poměry.diwisek píše:Auto je na prodej tak nebudu investovat do stare rachotiny. Ty disky tam pasovat budou ne? Nevim jestli vite ze nove kotouce a desky Ate prijdou na odhaduji 6500,-. Za litr koupim komplet starsi Ate co jeste dlouho poslouzi. Ale jasne nekdo rad cpe nove soucastky do starych rachotin

A i kdyby jsi za 3000 koupil nový brzdy, a zvednul cenu za 130,000 na 133,000 nikoho to neodradí. Nějak to celý nechápu.

Naposledy upravil(a) TurboShnek dne úte 22.10.2019 23:42, celkem upraveno 1 x.
- TurboShnek
Double post
ups...

né BMW z česka fakt nechceš.
a představ si že kdbych tu E90 měl já, a koupil bych ji třeba za 90k, tak bych si tam ani žádná ATéčka nedal,dal bych tam jenom origo, na moje auto už totiž nic jinýho nesmí.
a víš kolik by mě to stálo? asi tak 30 tisíc!
ale věděl bych že za moje vlastnění auta už slovo brzdy vůbec nemusím řešit, nikdy, to origo vydrží strašně moc, nezrezne, nezkroutí se to apod.
a představ si že kdbych tu E90 měl já, a koupil bych ji třeba za 90k, tak bych si tam ani žádná ATéčka nedal,dal bych tam jenom origo, na moje auto už totiž nic jinýho nesmí.
a víš kolik by mě to stálo? asi tak 30 tisíc!
ale věděl bych že za moje vlastnění auta už slovo brzdy vůbec nemusím řešit, nikdy, to origo vydrží strašně moc, nezrezne, nezkroutí se to apod.
Diwisku, od tebe bude radost koupit auto.. fakt hnus
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Přesně proto bych si auto z ČR nikdy nekoupil..
Dojebané na oko, aby nějak drželo pohromadě, většinou předražené kvůli "domácímu produktu" a navíc podvozek po 100 tisících km po českých cestách na odpis...
Dojebané na oko, aby nějak drželo pohromadě, většinou předražené kvůli "domácímu produktu" a navíc podvozek po 100 tisících km po českých cestách na odpis...

Fully individualized BMW 3 Coupe (E92) 2008, 335xi ~ 280kW (380HP), ~ 530Nm, full equipment
Plno reci a jste na foru bmw e90 320d. jestli chcete na nekoho udelat dojem kupte novou karu za dva mega a nepiste tady jako decka chytracke komenty u starych rachotin.kawaman píše:Diwisku, od tebe bude radost koupit auto.. fakt hnus
Ty dekle ty lidi tu jsou, protože ti chtěli poradit. Takhle si poraď sám. Matláku! Prodej to a kup Sparka.
V realu te nikdo neposloucha tak rozdavas rady na netu jo? 

Bohužel E9x E6x nebo místní sedmičky už prostě jsou 15let starý kurvy a první efka už jsou taky 10let starý, i když to prostě jezdí pořád líp než novější koncerty.kalasnikov471 píše:e90 není stará rachotina, aspoň na český poměry.diwisek píše:Auto je na prodej tak nebudu investovat do stare rachotiny. Ty disky tam pasovat budou ne? Nevim jestli vite ze nove kotouce a desky Ate prijdou na odhaduji 6500,-. Za litr koupim komplet starsi Ate co jeste dlouho poslouzi. Ale jasne nekdo rad cpe nove soucastky do starych rachotina prodávat někomu auto s takovýma brzdama je sprostota, to tam radši nech původní.
![]()
A i kdyby jsi za 3000 koupil nový brzdy, a zvednul cenu za 130,000 na 133,000 nikoho to neodradí. Nějak to celý nechápu.Nejsi ty překupník?
Filozof by ti tu e90 ohodnotil

Jsem překupník, koupím ojeté kotouče a vydělám jměníkalasnikov471 píše:e90 není stará rachotina, aspoň na český poměry.diwisek píše:Auto je na prodej tak nebudu investovat do stare rachotiny. Ty disky tam pasovat budou ne? Nevim jestli vite ze nove kotouce a desky Ate prijdou na odhaduji 6500,-. Za litr koupim komplet starsi Ate co jeste dlouho poslouzi. Ale jasne nekdo rad cpe nove soucastky do starych rachotina prodávat někomu auto s takovýma brzdama je sprostota, to tam radši nech původní.
![]()
A i kdyby jsi za 3000 koupil nový brzdy, a zvednul cenu za 130,000 na 133,000 nikoho to neodradí. Nějak to celý nechápu.Nejsi ty překupník?

Strejdo ty jsi nejen levej, ale i blbej.
Tak to ukončíme a budeme se těšit na další tvou otázku. Třeba jak dolít vodu do ostřikovačů a kolik za to chtějí v autorizaku.
No jméno už tu máš, tak se ptej.
A ano. Jsem v reálu opuštěný, tak se realizuji na netu.
Tak to ukončíme a budeme se těšit na další tvou otázku. Třeba jak dolít vodu do ostřikovačů a kolik za to chtějí v autorizaku.
No jméno už tu máš, tak se ptej.

A ano. Jsem v reálu opuštěný, tak se realizuji na netu.
Zdar, od blbecku jako ty radu nestojim. Jdi rozdavat rady nekam jinam a na me otazky radeji nereaguj:D
Naposledy upravil(a) diwisek dne stř 23.10.2019 15:01, celkem upraveno 1 x.
takových "blbečků" jako je horan je tu naštěstí valná většina. jeté brzdy si na auto dá jen blázen co si neváží ani auta ani života.