Takze logicator zreinkarnovany, nasazeny, prozkouseny na cca 200km, hraje tak ze mam hubu od ucha k uchu, jsem spokojeny v ramci moznosti, problemy samozrejme byly, ale podarilo se to vyresit. Nekdy se mozna rozepisu jaky porod to cele bylo, no ted se mne nechce -))) Kazdopadne dneska byl krest ohnem, dostal nalozeno co proto a prvotni nadseni pomalu opadava a rikam si ze jsem kokot, ze jsem se do toho mel pustit vic, Asi k tomu dojde v nejake dohledne dobe. Abych to shrnul, hraje to fajn, opravdu prijemne, byl jsem se s tim pochlubit, zasadni nedostatky nebyly shledany. Jenze je tu male jenze. Ja mel muziku drive lepsi, mnohem lepsi nez dokaze E65 zprostredkovat, radove. Ve vsem. Chybi mi moc. V mem zivote mam dva vetsi konicky, audio a auta. Obcas ma vetsi prioritu audio a obcas zase ty vraky. No a jelikoz s jidlem roste chut a venoval jsem tomu pomerne dost, jelikoz jsem trosku onemocnel a zalehnul, tak jsem mel nejaky ten cas venovat se tomu co by tam relativne rozumne slo zastavet. No a dospel jsem k zaveru ze to co jsem s tim provedl asi zase vyhazu ven. Ne ze by to bylo spatne, ale proto ze chci vic. Nejvetsi problem jsou basy, to co tam je je tak nejak slusne receno nic moc. Mam milion chuti udelat maly upgrade, narvat do te krabice 2x300W pro suby pri zkresleni do 1%. Neni to nerealne, jen to stoji nejakou tu kacku. No spis nekolik vic kacek. Ten reprak nejake pretizeni lehce snese, zvlaste pokud to pretizeni bude bez limitace. Kdo se vyzna trochu v audio a vi co je limitace, tak pro ty co nevi, je to stav kdy zesilovac nenichopny dat vetsi vykon, sinusovka se orizne do obdelniku a je to stav ktery reproduktoru mooooc vadi. Neni problem kratkodobe pustit do 100w repraku 300W ktere jsou ciste, mnohem vetsi problem je do nej trvale poustet 100W ale v limitaci. Tim jsem si zduvodnil ze tim vykonem ten reprak nezabiju. Minimalne ne hned. Takze mam obrovske dilema zda do toho jit... Na jednu stranu to hraje pomerne slusne, na svoji dobu primo excelentne, ale chci jeste o spis vetsi kousek vic... Bang&Olufsen ma 7x80W + 2x300W. Triska to solidne

Ja bych mel skromnejsich 7x60W + 2x400W pri zhruba podobnem zkresleni... 60W versus 80W je na hranici rozpoznatelnosti pro cvicene ucho. Bylo by to velmi impozantni, hralo by to na basech s vetsim durazem a tlakem a bez zkresleni, nebylo by to o predelani celeho auta, jen o mensich dilcich castech... Kdo to docetl az sem, mam do toho jit ??? Uplne levne to nebude ale na posrani zase taky ne.