Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

reinkarnace logica...

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

Re: reinkarnace logica...

#41 Příspěvek od matiz »

No, netrvalo dlouho a muzu ask zase rozebirat... To ze ho budu rozebirat jsem vedel, protoze jsem ho smontoval na prasaka bez teplovodive pasty, nemel jsem ji, rikal jsem si chvili to vydrzi. Noooo, chvili to vydrzelo, ale vcera byl krest ohnem, co to da, no, a nevydrzel -)))) Tim ze jsem pouzil jsem modernejsi obvody ktere maji vetsi vykon a zcela urcite i vic topi, nedal jsem pod ne teplovodivou pastu pro zlepseni odvodu tepla dokazal jsem ten obvod v ASK solidne prehrat, jeden kanal KO, po aktivaci tepelne ochrany uz nenabehl. Bohuzel nejake skody k vyvoji patri, takze si z toho velkou hlavu nedelam. Logic na tom bude lip, tam je ventilator v zakladu, ale ASK je male a plne, tak doufam ze tam bude na to misto... Tak mi drzte palce at tam ten centimetr na ten pripadny ventilator najdu, protoze je to nejjednoduchsi. A docela by mne mrzelo kdybych mu musel kvuli teploty snizit vykon protoze to je na tom to prijemne. A jelikoz to tady evidentne sleduji i lidi kteri vi wo co go, tak muzu zodpovedne prohlasit ze je to fajn to navyseni, centr ktery ma puvodni obvod z logicu a jedny zadni dvere co mne hrajou byly uz v limitaci, chcrclaly jako kdyby mely tuberu a ten novy v ASK hral porad hezky a ciste. Odpravil jsem ho kdyz jsem dojel, musel byt rozpaleny fakt statecne a ja si rekl ukaz co umis. Volume na max, po chvilce aktivace tepelne ochrany a po zchladnuti jeden kanal polomrtvola. No nic, udelame to lepe a radostneji, ze jo -) Bohuzel par dni to potrva, protoze nemam integrac. Mam, ale je uz zapajeny v tom plosnaku, vytahovat ho nebudu a prepajovat cely plosnak se mne nechce, moc prace.... Az mne dojde tak ho jen prehodim a doufam ze budu mit i nejaky ten fukar jako je v CCC a dalsich...

A jedna fotecka z te reinkarnace. jeste mne chybi dopajet vstupy a jeden kablik na operate a hotovo, muze jit do krabice.
Obrázek
Don
Klubové ID: 1990

#42 Příspěvek od Don »

Ty kjavo... ty prouzkovane vodice pouzivane pred dvaceti lety :D
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
matiz
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od matiz »

Nebudes tomu verit, ale ony se pouzivaji dodnes v multikabelech kde je mnoho linek a neni tolik barev. Na druhou stranu, je to pak pro mne velmi prehledne kdy seda je + out 4 kanalu a seda s prouzkem - out 4 kanalu, taktez ruzova je + tretiho, ruzova s prouzkem je - tretiho... Muzu dat vsechny cerne, ale namrdam se a to ja nerad -)
Don
Klubové ID: 1990

#44 Příspěvek od Don »

Ja vim, take je pouzivam, ale ted uz vetsinou lanka a ta barevna nebyvaji. Tyhle byly naprosto super, kdyz jsem delal svazky k testovacim kufrum
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
horan
Klubové ID: 4040

#45 Příspěvek od horan »

Právě tu mám 4 roky starou Toyotu GT86 a má je taky. ;)
matiz
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od matiz »

Nic neni nemozne... Toyota :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Psychicky jsem to nevydrzel a prepajel ten svab, takze uz hrajou zase vsechny. Krom logicatora, k tomu jsem se nedostal... Tentokrat i s pastou ale obavy z toho teda mam... Ty 2 ohmy co maji ty reprone je fest, oproti 4 ohmum to je dvojnasobny vykon a neni prdel to uchladit. Jelikoz jsem hluchy jak poleno potrebuju i trochu ten tlak-))) Dneska nebyl cas, pred chvili jsem skoncil, ale urcite na to sasi kde je ten svab prisroubovany dam teplotni senzor a budu monitorovat teplotu, protoze po velmi kratke chvili na max co to da je to ropalene jako ze fest. A to jsem to v takovem to tepelnem pretizeni osolil co to da, klidne chrchlej, ja to neslysim. No, taky nechrchlal dlouho, ze -))) Neni se moc co divit, tech 60W na kanal to zcela jiste da pri 10% THD, krat ctyri kanaly - je treba chladit na male plose hodne hoooooodne moc. Lehke nakouknuti do utrob odhalilo ze malinky ventilatorek by tam asi i vlezl. Malinky by ale vlezl i do toho ASK, takze ted je treba zjistit co bude efektivnejsi. ASK ma ale stavbu na pikacu, inzenyri se ale do budoucna poucili a super chlazeni ma treba NBT... Kdo vi jak ta turbina vypada mne da jiste za pravdu.

A nebo se na to vykaslat a netahat z toho maximum. Nemusel bych resit nic ohledne toho chlazeni. Akustickym tlakem vy to bylo jako puvodni original, akorat zkreslenim o rad niz a s prijemnejsim projevem. V tuto chvili jsem se rozhodl ze nebudu montovat ten dreveny dekor, to vymyslel fakt picus, posral jsem se strachy kdyz jsem ho sundaval a nebudu delat pikacoviny co jsem udelal kdyz jsem dojel a rozpalene to vysolil na totalni maximum. Budu hrat normalne nejaky cas a asi udelam nejake to mereni teploty. Pak se uvidi kolik tomu pomuze fukar a pokud to nebude dostatecne tak pujdem s vykonem asi dolu.

A snad se dokopu k dodelani logicatora... Co shori, to nezhnije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od matiz »

Takze logicator zreinkarnovany, nasazeny, prozkouseny na cca 200km, hraje tak ze mam hubu od ucha k uchu, jsem spokojeny v ramci moznosti, problemy samozrejme byly, ale podarilo se to vyresit. Nekdy se mozna rozepisu jaky porod to cele bylo, no ted se mne nechce -))) Kazdopadne dneska byl krest ohnem, dostal nalozeno co proto a prvotni nadseni pomalu opadava a rikam si ze jsem kokot, ze jsem se do toho mel pustit vic, Asi k tomu dojde v nejake dohledne dobe. Abych to shrnul, hraje to fajn, opravdu prijemne, byl jsem se s tim pochlubit, zasadni nedostatky nebyly shledany. Jenze je tu male jenze. Ja mel muziku drive lepsi, mnohem lepsi nez dokaze E65 zprostredkovat, radove. Ve vsem. Chybi mi moc. V mem zivote mam dva vetsi konicky, audio a auta. Obcas ma vetsi prioritu audio a obcas zase ty vraky. No a jelikoz s jidlem roste chut a venoval jsem tomu pomerne dost, jelikoz jsem trosku onemocnel a zalehnul, tak jsem mel nejaky ten cas venovat se tomu co by tam relativne rozumne slo zastavet. No a dospel jsem k zaveru ze to co jsem s tim provedl asi zase vyhazu ven. Ne ze by to bylo spatne, ale proto ze chci vic. Nejvetsi problem jsou basy, to co tam je je tak nejak slusne receno nic moc. Mam milion chuti udelat maly upgrade, narvat do te krabice 2x300W pro suby pri zkresleni do 1%. Neni to nerealne, jen to stoji nejakou tu kacku. No spis nekolik vic kacek. Ten reprak nejake pretizeni lehce snese, zvlaste pokud to pretizeni bude bez limitace. Kdo se vyzna trochu v audio a vi co je limitace, tak pro ty co nevi, je to stav kdy zesilovac nenichopny dat vetsi vykon, sinusovka se orizne do obdelniku a je to stav ktery reproduktoru mooooc vadi. Neni problem kratkodobe pustit do 100w repraku 300W ktere jsou ciste, mnohem vetsi problem je do nej trvale poustet 100W ale v limitaci. Tim jsem si zduvodnil ze tim vykonem ten reprak nezabiju. Minimalne ne hned. Takze mam obrovske dilema zda do toho jit... Na jednu stranu to hraje pomerne slusne, na svoji dobu primo excelentne, ale chci jeste o spis vetsi kousek vic... Bang&Olufsen ma 7x80W + 2x300W. Triska to solidne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja bych mel skromnejsich 7x60W + 2x400W pri zhruba podobnem zkresleni... 60W versus 80W je na hranici rozpoznatelnosti pro cvicene ucho. Bylo by to velmi impozantni, hralo by to na basech s vetsim durazem a tlakem a bez zkresleni, nebylo by to o predelani celeho auta, jen o mensich dilcich castech... Kdo to docetl az sem, mam do toho jit ??? Uplne levne to nebude ale na posrani zase taky ne.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3773

#48 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Tvl Matiz udelej az to bude funkcni, ze bych se stavil z E70 :)
Výměna repro by tomu taky pomohla ne ?
Pár kaček, čemu říkáš pár kaček, doufám, že to není reklama na Sazku !
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
Filozof
Klubové ID: 1044

#49 Příspěvek od Filozof »

Censored by Filozof :D
Naposledy upravil(a) Filozof dne stř 20.03.2019 07:33, celkem upraveno 1 x.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od matiz »

Hodinu jsem se sral s prispevkem kde jsem rozebiral pomerne obsahle co, jak a proc takhle a ne tak, co a jaky ma vyznam, hlavni rozdily mezi logicem v e65 novejsima logicama z eckovych rad a novejsich bang&olufsen co jsou v efku, dam to odeslat a precetl si co tady ten mamlas tady zase vyblil. A znechutilo mne to natolik, ze nemam dal potrebu to ventilovat.
Filozof
Klubové ID: 1044

#51 Příspěvek od Filozof »

matiz nechovej se jak mánička co někdo šlápl na bábovičku...

Neumíš se zasmát či přejít příspěvek když někdo dá link na upravené audio v 7er a místo toho tady děláš uraženého ... no ty se urážiš někdy i bezdůvodně a je to škoda jsi docela chytrej v oboru a rád si čtu i to co píšeš ale občas tvé reakce jsou přehnané a neúměrné ... ;)

Škoda mohli jsme se dozvědět kolik jsi dostal z toho upgrade logic 7 a jaké jsi použil repro místo originálních a mě si vůbec všímat nemusíš pokud se tě dotkne příspěvěk ;)
Sám vidíš že jsem jej smazal když jsi tak přecitlivělej. :lol:
Odpovědět