Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Kdyz je kolem nuly, tak behem 1 km uz fouka vlazny vzduch. Vyjedu kopec a uz je v aute znat, ze se neco deje. Po 3 km uz sundavam bundu a je v aute prijemne. Vyhrivane sedacky hrejou okamzite a volant taky.
-
- Člen Klubu
Jaris330D....mám to stejně větrák na 1max2 

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

To pomocné čerpadlo "auxiliary water pump" pomáhá vodní pumpě na volnoběh, aby to topilo.
Když umře, tak auto netopí na volnoběh nebo jen minimálně.
e66 750Li
- soukupadam
Mělo by to nefunkční třetí brzdový světlo hlásit chybu? Protože to moje auto si na to vůbec nestěžuje.soukupadam píše:Čau, kupoval jste někdo blinkry? Jakou značku? Díky
Akurát som to chcel napísať. Akonáhle stojím alebo som v kolóne auto prestáva topiť a ide studený vzduch. Auto nereaguje na akékoľvek pokyny knoflikov. Akonáhle sa len trochu pohnem auto okamžite topí.HyndaDan píše:To pomocné čerpadlo "auxiliary water pump" pomáhá vodní pumpě na volnoběh, aby to topilo.
Takže asi to čerpadlo je v rici. Treba kúpiť nové alebo použite?
Malo bysoukupadam píše:Mělo by to nefunkční třetí brzdový světlo hlásit chybu? Protože to moje auto si na to vůbec nestěžuje.soukupadam píše:Čau, kupoval jste někdo blinkry? Jakou značku? Díky
Nejspíš máš v jednotce vyplou hlášku. Signalizovat to má.soukupadam píše:Mělo by to nefunkční třetí brzdový světlo hlásit chybu? Protože to moje auto si na to vůbec nestěžuje.soukupadam píše:Čau, kupoval jste někdo blinkry? Jakou značku? Díky
KALTUEBERWACHUNG_BL_M_1 COLD MONITORING - BRAKE LIGHTS - THIRD 1
Určitě nové.Nadzi píše:Akurát som to chcel napísať. Akonáhle stojím alebo som v kolóne auto prestáva topiť a ide studený vzduch. Auto nereaguje na akékoľvek pokyny knoflikov. Akonáhle sa len trochu pohnem auto okamžite topí.HyndaDan píše:To pomocné čerpadlo "auxiliary water pump" pomáhá vodní pumpě na volnoběh, aby to topilo.
Takže asi to čerpadlo je v rici. Treba kúpiť nové alebo použite?
e66 750Li
- soukupadam
Je to tak.Pajk85 píše:Nejspíš máš v jednotce vyplou hlášku. Signalizovat to má.soukupadam píše:Mělo by to nefunkční třetí brzdový světlo hlásit chybu? Protože to moje auto si na to vůbec nestěžuje.soukupadam píše:Čau, kupoval jste někdo blinkry? Jakou značku? Díky
Pajk85 píše:Nejspíš máš v jednotce vyplou hlášku. Signalizovat to má.soukupadam píše:Mělo by to nefunkční třetí brzdový světlo hlásit chybu? Protože to moje auto si na to vůbec nestěžuje.soukupadam píše:Čau, kupoval jste někdo blinkry? Jakou značku? Díky
Pajk85 - koukám, že ty už máš o E65/E66 docela načteno

Furt málo. Učení je hodně, času už tolik ne. Ale snažím se.
Hosi chcel by som si aktualizovať prevodovku alebo ideálne celého vozu. Nemám však žiadnu diag. Jediná cesta je teda origo servis?
Doporučil bych ti spíše někoho kdo to umí. Při té práci musí mít auto dost stabilní napětí, kabel z číny ti nemusí fungovat dobře. Já se toho nebojím a dělám si všechno sám a celkem neúspěšně. Pokud něco pokazíš tak ti to bude muset předělat odborník a některý jednotky bys mohl i poškodit.
-
- Kontaktovat uživatele:
Bezne to delam. Na jedno auto se to neoplati, potrebujes i opticky icom. Akorat je nutne dojet do opavy, na parkovisti pred teskem ani omylem.
Přesně tak. Málokterou jednotku můžeš udělat tenkým kabelem. Celkově se to nedoporučuje.
By mě zajímalo co získám aktualizaci převodovky. Bude to snad řadit jinak?
Mám také dotaz pri parkování si občas jedno kolo žvýkne jako by přejelo přes mirny hrbol, trvá to vzdy pikosekundu takže nedokáži určit, které to je. Je to ložiskem nebo něčím jiným? Jak to zjistím?
Macek: u mě byl rozdíl po aktualizaci v tom, že zmizel kopanec při zastavování. Údajně to při zastavování přestane řadit 2>1.
Mne presne toto robí ale nieje to kopanec je to skôr také pribrzdenie ale tiež len pri u rati plynu. Keď začnem brzdiť až na nulu tak to Nerobí. Robí mi to zo 4 na 3 a z 2 na 1horan píše:Macek: u mě byl rozdíl po aktualizaci v tom, že zmizel kopanec při zastavování. Údajně to při zastavování přestane řadit 2>1.