Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E65 vs. F01 vs. W221
Re: E65 vs. F01 vs. W221
Tak mě napadlo. Mě se moc líbí 7er í ty novější. A četl sem ze 3.0i twinturbo či jak se to jmenuje tak je spolehlivý. Mě se třeba f02 líbí víc než nějakej mergl. Navíc f02 740li má solidní spotřebu í bez lpg.
Co třeba tohle?
https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-74 ... ml?ref=srp
Ano . Je to cenový skok. Ale vybral se nejrychleji najity vybavený kousek. Myslíte že by to mohl nástupce za e65 750i? Dynamikou je srovnatelný. Je o dost lehčí takže zatáčky budou lepší. Alespoň dle mých úvah. V mém případě naslwdovnik za mnoho let. Ale tohle bych představoval víc jak mergl. I když je to r6
Co třeba tohle?
Ano . Je to cenový skok. Ale vybral se nejrychleji najity vybavený kousek. Myslíte že by to mohl nástupce za e65 750i? Dynamikou je srovnatelný. Je o dost lehčí takže zatáčky budou lepší. Alespoň dle mých úvah. V mém případě naslwdovnik za mnoho let. Ale tohle bych představoval víc jak mergl. I když je to r6
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
750i e65 furt jede mnohem líp, má pohodlnější sedačky a celkový větší komfort, todle má zas víc funkcí.
no a samozřejmě servisně je to podstatně nákladnější.
ten šestiválec je fajn, ale prostě to není zdaleka V8, už tam není ta radost při každém sešlápnutí plynu, ale jede to dobře.
když se podíváš na fishmakera tak to je furt cenově jinde než u V8 s LPG, ale tomu to žere nějak moc
https://www.spritmonitor.de/de/detailan ... 54132.html
535i maji pruměr 10,67
https://www.spritmonitor.de/de/uebersic ... powerunit=
počítal bych s tvým ježděním s dlouhodobou spotřebou 10 litrů, a pokud ted jezdíš za 15L Lpg, tak to máš
3,40 kč km vs 1,93kč km. takže furt v tom LPG jedeš o 1,47 kč km levněji,
no a samozřejmě servisně je to podstatně nákladnější.
ten šestiválec je fajn, ale prostě to není zdaleka V8, už tam není ta radost při každém sešlápnutí plynu, ale jede to dobře.
když se podíváš na fishmakera tak to je furt cenově jinde než u V8 s LPG, ale tomu to žere nějak moc
https://www.spritmonitor.de/de/detailan ... 54132.html
535i maji pruměr 10,67
https://www.spritmonitor.de/de/uebersic ... powerunit=
počítal bych s tvým ježděním s dlouhodobou spotřebou 10 litrů, a pokud ted jezdíš za 15L Lpg, tak to máš
3,40 kč km vs 1,93kč km. takže furt v tom LPG jedeš o 1,47 kč km levněji,
No já teď jezdím za 15 kvůli té ponorce . Já to nemyslel jako ted. Já to myslel nástupce za 5+ let. Tak jako třeba 7let zpět e38 vs e65. Tenkrát frčeli e38 a e65 bylo pro mnoho lidí scifi . Na e 65 se sem tam něco vysere. Na f01 taky. A třeba za 5 6 7 let budou zas ceny jinde. A jestli je 740i spolehlivá tak to za několik let může být dostupný jak na pořízení tak servisne. Jako to bylo u e38 vs e65. Nebo to těžko říct
-
- Kontaktovat uživatele:
to si nemyslím,
taky byli věcí co stáli na e38 litr, na E65 stojí 3 litry a na F01 budou stát 20 litrů.
a prostě osmikvalty odchází, a pak dáš prostě 80, nekoupíš si druhej osmikvalt co odejde za 5 tisíc znova. vzhledem k tomu že ted nemáš peníze LPG vstřiky abys vyřešil ponorku, tak si myslím že nějaký Fko bys prostě ani za 5 let rozumně neuživil. neber to zle,
taky byli věcí co stáli na e38 litr, na E65 stojí 3 litry a na F01 budou stát 20 litrů.
a prostě osmikvalty odchází, a pak dáš prostě 80, nekoupíš si druhej osmikvalt co odejde za 5 tisíc znova. vzhledem k tomu že ted nemáš peníze LPG vstřiky abys vyřešil ponorku, tak si myslím že nějaký Fko bys prostě ani za 5 let rozumně neuživil. neber to zle,
Teď řeším hlavně bydlení vstriku a nádrž půjdou v létě. Hlavně mě e65 stála za 16 měsíců 120k na provoz celkové bez paliva
No ale predfl má 6q ne ?
-
- Kontaktovat uživatele:
no jo, ale u takové E65 jakous koupil jsem ti říkal že musíš zkousnout hodně věcí, prostě se nějak spokojit s tím co to auto dělá a má za vady, to auto už ztrápilo tannera, a ty tam ještě začněš dodělávat výbavu, to je všecko uplně špatně. to sis měl připlatit za sedmu v lepším stavu a výbavě, už ted bys na tom byl levněji.
a tys dal odkaz na facelift
a tys dal odkaz na facelift
Sak říkám že to byl první vybavený kus co sem našel tak sem to tam dal. Ještě sem viděl predfl ve stejně výbavě o 10k € levnější. Já dodělal jen roletky š tím že sem myslel že do 10k a nakonec to bylo 15k. Na tom autě sou jen 2 problémy. Ty vstriky lpg. To se může stát každému. A teď sme zjistili že zřejmě vibruje ta převodovka. To se taky může stát každému . A pak teda pořešit ty tlumiče. Jinak sem spokojenej . Tohle je je první moje 7er . Jen třeba za 6 nebo 7 let bych chtěl koupit spíš něco novejsiho než to stejný jen víc vybavený a v longu a individual. To už bude veterán. No uvidíme .
Naposledy upravil(a) Zugy dne stř 13.06.2018 08:06, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
jenže je rozdíl s tím to s těma závadama koupit a nebo že se objeví během provozu a nějakých km.
a ty celokožené tapeci jsi měl zadarmo?
pak si nemužeš stěžovat kolik to stálo. já jsem do své za 100tkm skoro nic nedal, samozřejmě krom alcantary, DVD changeru a pár blbostí. a takových aut sem jezdí hodně, ale prostě za ty prachy co jsi kupoval v česku top stav face nekoupíš, to musíš dál, člověk by byl hloupej kdyby tady prodával za 200k topstav face, ale v zahraničí jsou. poslední dovezené E65 jsou toho důkazem, ted jen během pul roku tu byli 4ks 750i s nájezdem od 100-150tkm v naprosto super stavu a všechny stály od 6-11k eur.
a ty celokožené tapeci jsi měl zadarmo?

No s těma právě to mělo být do 10k. Ale pak šrouby najednou sem zjistil že nemám tak to bylo + 1500 pak jedná lišta od tebe byla zklamaná tj dalších 1500 pak to dojebane nalakovani za 2000 od atimena co se loupe pak se to muselo nakodovat. Tak se mi to prodrazilo a nakonec mám oloupané tapecy
dobře. Bez roletek 105k. To ti tak odejde sahara, udeláš cviky. Olej v matu. Napravnice . Ramena. A za další my sme věděli o 2 závadach. Lpg a vibrace. Jen sme to neodhadli na převodovku. Tak teď tam zkusíme dát tu tvoji erar a uvidíme jak se to bude chovat. Ale tj jedno. To už sem nepatří. Jen mě napadlo . Když by mi nevadil r6 . Jestli by to mohl být třeba za 7 let nástupce ta 740li. Samozřejmě podle peněz. Uvidíme až se mi usadí hypo až vše nacerpam a postavím a začnu bydlet . Tak třeba zjistím že budu muset koupit filcku
Jo a ještě changeru vepředu odešel. Tj dalších 5k
Jinak vím že to nebyl top. To ani neříkám . Ale až na ty 2 chyby ten stav byl celkem fajn. Bylo uděláno spoustu zásadních věcí o které už se nemusím starat. Což je velké plus. Intros hezký až na ty tapety teď. A venkovní kosmetika normál kaminky a nějaké ty oderky. Ale já zas nejedu okolo 35k km ročně. Tak tohle mi tak nevadí. Tlumiče sme odhalili až ted. Při koupi na tom byli líp. Ale já už na tom najel 50k km

Jo a ještě changeru vepředu odešel. Tj dalších 5k
Jinak vím že to nebyl top. To ani neříkám . Ale až na ty 2 chyby ten stav byl celkem fajn. Bylo uděláno spoustu zásadních věcí o které už se nemusím starat. Což je velké plus. Intros hezký až na ty tapety teď. A venkovní kosmetika normál kaminky a nějaké ty oderky. Ale já zas nejedu okolo 35k km ročně. Tak tohle mi tak nevadí. Tlumiče sme odhalili až ted. Při koupi na tom byli líp. Ale já už na tom najel 50k km
nemusi stat hned 30tis, nasiel som taketo nieco co sa uz cenovo priblizuje k e65...len mne stale f01 pripomina a je blizsie k f10 jak k e65....aj ked 20tis by som skor uz dal za f01 ako za e65....
https://www.autobazar.eu/bmw-rad-7-740l ... 99322.html
https://www.autobazar.eu/bmw-rad-7-740l ... 99322.html
-
- Kontaktovat uživatele:
michal zkus se projet takovou F01 a pěknou E66 750li, zajimalo by mě co bys volil pak
ja nespochybnujem ze je e66 lepsie auto aj ked starsie, len hovorim ze 20tis eur by som skor dal do f01...na f01 mi vadi ze mi to pride minimalne interier ako som mal f10 ze tam nevidim moc rozdiel, to je trend novych bmw ze pomlay nevidis rozdiel v trojke patke sedmicke...par detailov inych par cm naviac..mne sa viac picla stara politika bmw ze bolo jasne co je trojka co patka co sedmicka, co je x3 a x5...teraz je to tak vsetko nejako zliate ze sa pomaly musis susetredit ze co to je...
Tak třeba tady je predfl za 22k €
Ale já to nemyslím ted. Finančně sem o třídu pozadu. Když tu začínali s e65 já měl e39 . Když teď řeší co dál tak mám teprv e65. Tak to myslím třeba za 7 let. To bude třeba okolo 10k € Jako nynější e66. A pokud by to mělo být přijatelné tak bych se spokojil í š r6. A věřím že bych jezdil pod 10l
Ale vše ukážou finance. Teď začínám stavět a nabiha hypo.. Tak třeba to bude nereálné a budu pak rád že mám vbc e65
Ale já to nemyslím ted. Finančně sem o třídu pozadu. Když tu začínali s e65 já měl e39 . Když teď řeší co dál tak mám teprv e65. Tak to myslím třeba za 7 let. To bude třeba okolo 10k € Jako nynější e66. A pokud by to mělo být přijatelné tak bych se spokojil í š r6. A věřím že bych jezdil pod 10l

Ale vše ukážou finance. Teď začínám stavět a nabiha hypo.. Tak třeba to bude nereálné a budu pak rád že mám vbc e65
Jardo. To jako máš na mysli že ta stříbrná za těch 19.900 € není hezká? Me se líbí
Podotýkám že je řeč o f02 - long. Pokud nebudu mít na longa tak si nechávám e65 a nebo něco úplně jiného
Podotýkám že je řeč o f02 - long. Pokud nebudu mít na longa tak si nechávám e65 a nebo něco úplně jiného
-
- Kontaktovat uživatele:
první se tím svezte než budete hodnotit
Taky se přidávám - nejdříve se běžte projet. Měl jsem f01 740i na dva dny, ještě nežli jsem kupoval e65 750i a f01 740i sice na dálnici jede rychle, ale to je tak všechno. Emoce nula, impozantní zátah osmiválce se také nekoná. V zatáčkách se f01 moc nechtělo (ale nepamatuji se, jestli to nebylo třeba nějakým základním podvozkem).
No. Ale zas na druhou stranu ž podvozku a odezvy w221 taky nikdo tady není nadšený. Až budu mít možnost tak se určitě rád nechám svézt. To mě hodně zajímá. Zase když auto sice jede ale nelíbí se mi tak ty emoce taky asi nebudou nic extra.
Ja bych to hlavne resil, az na to prijde cas. Zbytečně tim ted zabijis cas
Za tu dobu se ty auta vic poznaj a treba se ledacos vyresi. Ty spis nevis, co chces. Ted si napsal, ze kdyz se ti auto nelibi, ale jede, tak je bez emoce
. To jako, ze sis koupil E66predfacelift, ktery se ti nelibi, ale jede 
A to kolik si do toho naeval, res s nadhledem. Hodne majitelu to do toho tajy nasypali a ani o tom nevedi. Ja si taky rikam, ze jsem do toho tolik nenasypal, ale kdyz si sectu servisku, tak
.
Vymena kapalin, gumy, litaky, napravy, lpg, sahara na klime atd.. Jen to skace a to si pomalu vse delam sam a mam pomalu vse za nakupku. A nejake veci mam nakouoene a ani jsem je jeste nenamontoval, protoze to doma nedam. Pred rokem jsem kupoval oba silentbloky motoru, ktere jsem si chtel vymenit, jako u E46tky, ale bohuzel musi dolu napravnice a to nedam.

A to kolik si do toho naeval, res s nadhledem. Hodne majitelu to do toho tajy nasypali a ani o tom nevedi. Ja si taky rikam, ze jsem do toho tolik nenasypal, ale kdyz si sectu servisku, tak

Vymena kapalin, gumy, litaky, napravy, lpg, sahara na klime atd.. Jen to skace a to si pomalu vse delam sam a mam pomalu vse za nakupku. A nejake veci mam nakouoene a ani jsem je jeste nenamontoval, protoze to doma nedam. Pred rokem jsem kupoval oba silentbloky motoru, ktere jsem si chtel vymenit, jako u E46tky, ale bohuzel musi dolu napravnice a to nedam.
Neee. To vyznělo blve. Předface se mi nelíbí ale mám e65 750i . Ta se mi líbí a vždy se těším když někam jedu. Protože ž venku je to hezký á uvnitř se cítím dobře . A právě f02 se mi jako líbí. A zkousnul bych tam aj tu r6 než jít di mercedesu . Vím že je čas a nemusim to resit. Ale tak . Obecně mě ta problematika zajímá tak postupně sonduju co a jak je a jak se vyvíjí. Pamatuju když vyšel fl e39 š krouzkama tak sem honil brko nad casakem . A nakonec pořídil až před 6ti lety . Jako já si s tím teď hlavu nelamu . Jen se tak průběžně zajímám. A nebo to jistí přechod ž e65 na e66 . A k tomu pak proidim mustanga 5.0 gt.. tam sem měl emoce jako krava