Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Moje nova 760li
jenom takovej možna blbej dotaz: při výměně baterie v klíčku, msí se něco programovat či nastavovat jako u autobaterie?
Protože po druhém startu mi auto při zařazení P houpe otáčkama a to tak že si samo přidá na cca 1200ot.
po té výměně mi nešlo po tretim startu nastartovat, psalo mi to ENGINE FAULT! REDUCED POWER. a tlač.startovani mrtvi, po několika zandani a vyndani klicku se to rezjelo, stalo se mi to uz dvakrát .
a při podřazování a spomalování je cítit jak ten motor ma vysoke otáčky.
Zvuk motoru při staní není takový jaký byl, je takovej hadavej,jak kdyby nejel na všechny valce, při jizde a le vše ok
díky
P.
Protože po druhém startu mi auto při zařazení P houpe otáčkama a to tak že si samo přidá na cca 1200ot.
po té výměně mi nešlo po tretim startu nastartovat, psalo mi to ENGINE FAULT! REDUCED POWER. a tlač.startovani mrtvi, po několika zandani a vyndani klicku se to rezjelo, stalo se mi to uz dvakrát .
a při podřazování a spomalování je cítit jak ten motor ma vysoke otáčky.
Zvuk motoru při staní není takový jaký byl, je takovej hadavej,jak kdyby nejel na všechny valce, při jizde a le vše ok
díky
P.
Tak to trochu oživím, ikdyž z jiného soudku ... Začíná sezóna, takže 8.5. Praha a 9.5. Kroměříž. Jsem domluvený, že kdo přijde a u stolku řekne že je z BMWklubu, případně se odvolá na mě (Tomáš) bude se moct projet bez voucheru za sníženou cenu. Přesnou cenu ještě upřesním, ale určitě bude minimálně o 300 - 500 míň než to mají přes vouchery na slevomatech. Takže takové Porsche které vyjde i s benzinem na litr, tak bude za 700Filozof píše:TOMASIS: Můžeš určitě bychom to uvítali dost lidí, ale osobně bych rád aby to bylo na okruhu někde, protože na rovinu ta chvilka v provozu, ikdyž je to na dálnici prostě nedá člověku tolik jako když to může auto rozpálit naplno někde na okruhu a vychutnat si to bez provozu, je to bezpečnější a zážitek bude větší. Mohla by tam bejt taky M3 nějaká verze případně M5 e60 apod.
Ideální Brněnský okruh zamluvit a nějakej pěknej den na suché silnici.
Jistě se tady najde pár desítek lidí co by se ráno povozilo za pěknou cenu.
Co všechno máte za auta ? nějakej popis by jsi k modelům měl přednosti nebo zda jsou si hodně podobné či každé má nějaké přednosti?
Mě osobně se líbilo to červené ferrari co jste měli v kroměříži ale byl jsem pouze jako fotograf ten den, tak jsem si nic neužil.

Jinak auta na svezení: Lamborghini Huracan, Ferrari 458 Italia Speciale, Porsche 911 Carrera 4S a možná i Corvette 7 ... V dalších termínech pak GTR, Audi R8 ....

Dám to radši do srazů, kde bude i přesně místo