Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
- Don
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Jeste tomu chybi ty noze co se toci naopak
a poradne snizit

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
"SUPER VÝBAVA A KM. MÁ KLASICKÉ BEZPROBLÉMOVÉ PÉROVÁNÍ Z VÝROBY."
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
Asi to kvuli te super vybave vymenim za svoji e60
peeerovani z vyroby bude uz jen bonus pak 
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
Asi to kvuli te super vybave vymenim za svoji e60

- Don
vycteny vin pro zajemce teto voll voll... DL93107
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Jo tak pěšky by nás chodilo víc ale 45-50minut do práce tam a zpět to samé cca 4km se mi fakt nechce.
Takže kolo nebo BMW 7 to jistí..
Akorát spotřeba 16-18L v létě ve městě je masakr....počítám v zimě si veme 20L jak nic tady je 5 křižovatek a kopec do firmy.
Pamatuji jak 525i 141kw si vzala v zimě kolem 22-23L když jsem jel 2km v mrazu do fitka a zpět ... prostě v zimě to žralo 2x tolik a ještě ve městě krátké trasy ...takže asi stejně jako dnešní 750-760ka.
Ikdyž tam to 20ku po městě vezme normálně. pokud vezmu samé semafory a rozjíždění atd.
Pěšky do práce jo ale max 1km ideálně 2 ale ne 4km... tam by bylo nejlepší nějaké mikroBMW... nějakej model pro jednoho max dva a 400kg váha ...0,5l motor jen prostě do práce jeden člověk a taška s batohem na notes a jídlo.
Takže kolo nebo BMW 7 to jistí..

Akorát spotřeba 16-18L v létě ve městě je masakr....počítám v zimě si veme 20L jak nic tady je 5 křižovatek a kopec do firmy.
Pamatuji jak 525i 141kw si vzala v zimě kolem 22-23L když jsem jel 2km v mrazu do fitka a zpět ... prostě v zimě to žralo 2x tolik a ještě ve městě krátké trasy ...takže asi stejně jako dnešní 750-760ka.
Ikdyž tam to 20ku po městě vezme normálně. pokud vezmu samé semafory a rozjíždění atd.
Pěšky do práce jo ale max 1km ideálně 2 ale ne 4km... tam by bylo nejlepší nějaké mikroBMW... nějakej model pro jednoho max dva a 400kg váha ...0,5l motor jen prostě do práce jeden člověk a taška s batohem na notes a jídlo.

Filozof píše:když jsem jel 2km v mrazu do fitka a zpět

Dneska mi truhlar povida, udelal sem si radost, koupil jsem si Range. Tak natesenej rikam co v tom kurva mas? 2.2 naftu vod Forda woe, to mi vopravi kazdej Pepa ze vsi a tahne vocpodu!! Tak nevim 

...a pro Filosofa Isettu 

range s 2,2i to je jak mustang se čtyřválcem, svět se v prdel obrací.
jojo ... manželka chce abych děti vozil na koloběžce do školky a pak se strhal cestou přes kopec do práce ... fakt svět se v prdel obrací ... Tam by se mi i vrátnej chlámal ... to prostě nejde
Manželce bych nejraději ...... raději nic...
No a kolega v práci říkal že mám přeci BMW 7er tak proč chci jezdit na koloběžce nebo na kole do práce a když jsem mu řekl že přijde zima a co pak ? BMW si prostě veme krutou daň a tím je spotřeba kolem 20L / 100km ... no on řekl že by autem vubec po městě nejezdil pokud by to mělo takto žrát raději pěšky nebo na kole ...
Ale chci vidět toho blázna co v mínus 5 nebo 20ti bude jezdit na kole či jinak než autem víc jak 4km ...
Bud přetrpím číslovku větší jak 20L na budíku nebo prostě pojedu ještě 10km kolem města at se auto zahřeje ...
Jo kdo má bufík tomu je hej ...hezky vyhřát a pak jet na pohodu kamkoliv autem.
Naštěstí víkendy vždy vylepší skore ve spotřebě a klesne k 12-13 litrům ...díky delší trase po okreskách a dálnicích ...
V zimě vubec nevím co budu dělat ... přemýšlím o zimním autě --- ale jaké ?
Co nežere nic nechce a bude za 20 čento.

Manželce bych nejraději ...... raději nic...

No a kolega v práci říkal že mám přeci BMW 7er tak proč chci jezdit na koloběžce nebo na kole do práce a když jsem mu řekl že přijde zima a co pak ? BMW si prostě veme krutou daň a tím je spotřeba kolem 20L / 100km ... no on řekl že by autem vubec po městě nejezdil pokud by to mělo takto žrát raději pěšky nebo na kole ...
Ale chci vidět toho blázna co v mínus 5 nebo 20ti bude jezdit na kole či jinak než autem víc jak 4km ...
Bud přetrpím číslovku větší jak 20L na budíku nebo prostě pojedu ještě 10km kolem města at se auto zahřeje ...
Jo kdo má bufík tomu je hej ...hezky vyhřát a pak jet na pohodu kamkoliv autem.
Naštěstí víkendy vždy vylepší skore ve spotřebě a klesne k 12-13 litrům ...díky delší trase po okreskách a dálnicích ...

V zimě vubec nevím co budu dělat ... přemýšlím o zimním autě --- ale jaké ?

Vem to do Chorvatska a zpatky a dostanes se na 7Filozof píše:Bud přetrpím číslovku větší jak 20L na budíku nebo prostě pojedu ještě 10km kolem města

i3 za 400 čento ? drahá sranda
to spíš 318i e46 s LPG. Ale zase to nejede je to jen na přežití...
Nebo přetrpět spotřebu...
V zimě běžky pokud by se nesolilo.

to spíš 318i e46 s LPG. Ale zase to nejede je to jen na přežití...
Nebo přetrpět spotřebu...
V zimě běžky pokud by se nesolilo.

Ty seš taky krutá daňFilozof píše: No a kolega v práci říkal že mám přeci BMW 7er tak proč chci jezdit na koloběžce nebo na kole do práce a když jsem mu řekl že přijde zima a co pak ? BMW si prostě veme krutou daň a tím je spotřeba kolem 20L / 100km ... no on řekl že by autem vubec po městě nejezdil pokud by to mělo takto žrát raději pěšky nebo na kole ...

Možná se tomu budeš divit, ale když pojedeš do práce oklikou kolem města, tak ti sice průměrná spotřeba klesne, ale kupodivu projedeš víc peněz

Filozof: co by jsi rekl tomu, že dojíždím do práce každý den 230km, ale teď X5 4,8i mám ti spočítat kolik za týden projedu
? Taky můžu jezdit autobusem sice ta cesta potrvá tak 3H , ale proč neušetřit, takže zimní provoz a o tom vůbec uvažovat je teda absolutní blbost 

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Arnie ale vzhledem k tvým příjmům a vezmu-li v potaz auto X5 4,8is což je krutej žrout ... tak pak je to třeba v pořádku.
Určitě nemáš 40k abys 20 projezdil autem.
Já pokud budu mít statisícové příjmy tak to tady opravdu řešit nebudu a klidně si koupím 760Li na ježdění do práce to mi pak vadit nebude...
Jinak nebyla by zde nuda házet jen odkazy 750-760i dokola a mumlat něco o výbavě ? Občas je potřeba menší OT aby to tady žilo i jinak ...
ARNIE: Pokud jezdíš na benzín v X5 takovou dálku víš kolik projedeš za 5-10let peněz ?
Počítám krásnej byt tady na moravě určitě jen prohýříš v palivu...
Kdybys pracoval HOMEOFFICE jak je dnes moderní 3x týdně ušetříš spousty peněz. Já bych si dokázal jen služebákem představit cesty nad 60-80km...
Nebo máš takové příjmy že to neřešíš. A pak je vše v pořádku patříš mezi ty spokojenější.
Já jsem jezdil 55km tam a 55km zpět přes pul roku a to byla katastrofa ....sice spotřeba kolem 11-12L LPG dle nohy ale i tak to bylo spousty peněz protože víkendy ktomu 100-200 a byla to pro mě raketa když vemu i 3x vyšší servis ...
Jako do města ta i3 je fakt dobrá ale za 100-150k max ... ty 4kila je fakt moc( takže reálně za pár let až spadnou ceny elektro aut). Pak si dokážu představit ELEKTROMOBIL ve městě a okolí 50km přes týden a přes víkend v 7er dálky - proč ne. Tam to má význam. Případně u těch kde uspora za pár let přesáhne cenu vozu.
JARAX: Každý rok mají sraz nadšenci - elektromobilní fanatici v Brně a tam si ukazují své přestavby aut. Od golfa III - IV a Formana či Fabie až po nové elektrovozy. Rozebírají dojezd a lepší baterie a snaží se o vyšší dojezd a stále posouvají hranice. Věřím že za deset let možná 15 těch elektroaut bude spousty pokud nepřijde nějaká větší finanční krize o které se špekuluje tak tady budou často vidět jako druhé auta v rodině. Celá EU tam spěje a ikdyž se to lidem často nelíbí protože je to sporadické ta uspora ( výroba ELEKTRO AUT) by se našla i v LPG/CNG a hlavně vodík kterej by byl TOP mezi vším...

Určitě nemáš 40k abys 20 projezdil autem.

Já pokud budu mít statisícové příjmy tak to tady opravdu řešit nebudu a klidně si koupím 760Li na ježdění do práce to mi pak vadit nebude...

Jinak nebyla by zde nuda házet jen odkazy 750-760i dokola a mumlat něco o výbavě ? Občas je potřeba menší OT aby to tady žilo i jinak ...

ARNIE: Pokud jezdíš na benzín v X5 takovou dálku víš kolik projedeš za 5-10let peněz ?

Kdybys pracoval HOMEOFFICE jak je dnes moderní 3x týdně ušetříš spousty peněz. Já bych si dokázal jen služebákem představit cesty nad 60-80km...
Nebo máš takové příjmy že to neřešíš. A pak je vše v pořádku patříš mezi ty spokojenější.
Já jsem jezdil 55km tam a 55km zpět přes pul roku a to byla katastrofa ....sice spotřeba kolem 11-12L LPG dle nohy ale i tak to bylo spousty peněz protože víkendy ktomu 100-200 a byla to pro mě raketa když vemu i 3x vyšší servis ...

Jako do města ta i3 je fakt dobrá ale za 100-150k max ... ty 4kila je fakt moc( takže reálně za pár let až spadnou ceny elektro aut). Pak si dokážu představit ELEKTROMOBIL ve městě a okolí 50km přes týden a přes víkend v 7er dálky - proč ne. Tam to má význam. Případně u těch kde uspora za pár let přesáhne cenu vozu.
JARAX: Každý rok mají sraz nadšenci - elektromobilní fanatici v Brně a tam si ukazují své přestavby aut. Od golfa III - IV a Formana či Fabie až po nové elektrovozy. Rozebírají dojezd a lepší baterie a snaží se o vyšší dojezd a stále posouvají hranice. Věřím že za deset let možná 15 těch elektroaut bude spousty pokud nepřijde nějaká větší finanční krize o které se špekuluje tak tady budou často vidět jako druhé auta v rodině. Celá EU tam spěje a ikdyž se to lidem často nelíbí protože je to sporadické ta uspora ( výroba ELEKTRO AUT) by se našla i v LPG/CNG a hlavně vodík kterej by byl TOP mezi vším...

Filozofe nějak nechápu ty tvoje breky,8km denně se spotřebou kolem 20L je kolem 53Kč x21dní je 1108Kč. Opravdu si myslíš že má smysl to řešit koupí jiného auta? Pokud koupíš jiné auto,ušetříš ročně sotva 6000Kč ale budeš platit provoz dvou aut.Navíc auto na LPG se ti v zimně ani na ten plyn nepřepne
Když se ti to trápení auta nelíbí,tak choď pěšky.Svižnou chůzí budeš v práci za 40 minut,uděláš něco pro svoje zdraví a nebudeš muset platit za fitko
Jako bonus se trochu zabavíš/unavíš a už nebudeš mít chuť a čas řešit kraviny

Když se ti to trápení auta nelíbí,tak choď pěšky.Svižnou chůzí budeš v práci za 40 minut,uděláš něco pro svoje zdraví a nebudeš muset platit za fitko

Filozofe, to melo byt na reakci ze nechces jet 6km s autem zime kvuli zahrati. Jak se psalo nademnou neresil bych to vube a jezdil. Tata kdyz si usetrili na 1000vku tak jak byl nadsenej kdyz byl mladej i pro cigara jezdil do trafiky asi 500m protoze radost.
Rozebirat prijmy nema smysl vzdy ma nekdo min a nekdo vic a jak rekl Gates: Smirte se s tim, ze svet je nespravedlivej a zaridte se podle toho.
Nu coz tak se smiruju s tim ze sem socan co nejezdi s v12. Vidis i takovy pohled muze byt i kdyz si s tou myslwnkou sakra pohravam tu 760 koupit.
Jinak ad vybava dejte sem uz nekdo lednicku za par slupek at si udelam radost kdyby to dalsi e66 nemela
Rozebirat prijmy nema smysl vzdy ma nekdo min a nekdo vic a jak rekl Gates: Smirte se s tim, ze svet je nespravedlivej a zaridte se podle toho.
Nu coz tak se smiruju s tim ze sem socan co nejezdi s v12. Vidis i takovy pohled muze byt i kdyz si s tou myslwnkou sakra pohravam tu 760 koupit.
Jinak ad vybava dejte sem uz nekdo lednicku za par slupek at si udelam radost kdyby to dalsi e66 nemela

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44