Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Hele kdy už sem napíšeš, že jsi i něco opravil? Přece jsi se někam s něcím musel posunout…
Vytříbené technologické postupy dojížděčů v praxi na youtube
. Xaler nikdy nic na svém autě neopravil. To co na svém autě provádí je jeho neřízená destrukce 

-
- Člen Klubu
zabilhoran píše:Předem upozorňuji, že mě to nikoho nepřipomíná.
https://youtu.be/OMDXG2hzLb8?t=826
ettore píše:Vytříbené technologické postupy dojížděčů v praxi na youtube![]()

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Bohužel jsem nic neopravil, auto už nejde diagnostikovat, bez toho se už nehnu. Ale jede tak nějak.
Tenhle pán (wazzup) měl e39, kterou uopravoval až do bezvědomí. Potom koupil E60 530i, která taky dostala zabrat. Pak za podobnou cenu jako nejmenovaný mechanik koupil umřetou e65 s klepajicim motorem, prodrenou sedačkou až na molitan......., Kterou opravoval nám již známým způsobem a k tomu přikoupil ještě e60 550i, na které taky zkouší své dovednosti vypilované až k dokonalosti. Takže ano, tento krám pořízený za 1-2 výplaty si opravdu nic jiného nezaslouží.
Nám ty naše pekáče, které stály víc, než týden ubytování v Aquapalace tak nějak fungují.
Nám ty naše pekáče, které stály víc, než týden ubytování v Aquapalace tak nějak fungují.
Ty kravo to byl kus debilamartin440 píše:zabilhoran píše:Předem upozorňuji, že mě to nikoho nepřipomíná.
https://youtu.be/OMDXG2hzLb8?t=826
ettore píše:Vytříbené technologické postupy dojížděčů v praxi na youtube![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- soukupadam
Cau. Rano me nesly zavrit dvere u ridice. Pak jsem s nima jebnul a chytlo se to. Prej klasika u e65?
Mam schanet zamek nebo se to da resit jeste nejak?
Diky
Mam schanet zamek nebo se to da resit jeste nejak?
Diky
Ak mas dotah, treba novy zamok
Zkusil bych nejdřív vyčistit.
Zamrza bovden, ktery je soucasti zamku, takze vymena
-
Řešil jsem to před týdnem.mam SC a vyčištění nepomohlo,musel jsem měnit zámek. Jinak v inpě se dá aktivovat SC motorek,můžeš to zkusit rozhýbat.
- soukupadam
Je to softclose. Ted to slape, ale nechci aby me to vysralo nekde na ceste v zime.
Speedspider: novej nebo jetej jsi daval?
Hele stačí pohnout klikou, pak se dveře zavřou. To Tě nikde nenechá si myslím.
-
- Člen Klubu
mě taky blbla ..že třeba cvakala 5 sec na ´prázdno a pak aby přitahla tak si musel znova otevřít zavřít , když si s tim nechtěl bouchnout ..tak sem koupil jinou do rezervy a vynadal jí do píč, že pujde do šmelce a od tý doby cajksoukupadam píše:Je to softclose. Ted to slape, ale nechci aby me to vysralo nekde na ceste v zime.

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

-
Dával jsem použitej, ale musí to Snejk ještě lehce doladit, místo SC zlobí CA
.
Mě to nešlo zavřít vůbec, měl jsem to 3 dny otevřený, nebyl čas se v tom hrabat (nezavřel jsem dveře ráno, když jsem vyrážel pro ženu a dcerku do porodnice...).
Nakonec po vyndání kliky, protahání všech táhel, prostříkání zámku a asi 15 minutovém cvičení s INPou jsem to dostal do stavu kdy to šlo zabouchnout.
Snejk mě od nového zámku zrazoval, že mu jich pár nových prý během roku od instalace zdechlo.

Mě to nešlo zavřít vůbec, měl jsem to 3 dny otevřený, nebyl čas se v tom hrabat (nezavřel jsem dveře ráno, když jsem vyrážel pro ženu a dcerku do porodnice...).
Nakonec po vyndání kliky, protahání všech táhel, prostříkání zámku a asi 15 minutovém cvičení s INPou jsem to dostal do stavu kdy to šlo zabouchnout.
Snejk mě od nového zámku zrazoval, že mu jich pár nových prý během roku od instalace zdechlo.
Zdar priatelia.
Som novym hrdym majitelom e66 745Li pred face a urcite budem mat kopec dotazov.
Teraz ma zaujima hudba Logic7. Ked som auto kupil bolo tam nejake nastavenie od majitela ktore mi vyhovovalo... respektive som si povedal ze ty vole to hraje bezvadne. Basy, hutnost proste obycajne radio Europa 2 basovalo pri 130km jako prase a mal som pocit ze som v inom svete. Po vybiti baterie a naslednom startovani atd sa resetol cely Logic7 a teraz to hraje tak nejak nemastno neslano... proste mi tam chyba ta gracia Logic7. Jako ano nastavil som Logic na 10 a basy zvysil ale stale sa mi to zda ze to hraje inak...
Je to len zdanie alebo tam skutocne je este nejake ine nastavenie??? Alebo to proste hraje rovnako len som si uz zvykol po 2 tisic km?
Auto mam 10 dni tak sa snim prave hrajem a stotoznujem.
Som novym hrdym majitelom e66 745Li pred face a urcite budem mat kopec dotazov.
Teraz ma zaujima hudba Logic7. Ked som auto kupil bolo tam nejake nastavenie od majitela ktore mi vyhovovalo... respektive som si povedal ze ty vole to hraje bezvadne. Basy, hutnost proste obycajne radio Europa 2 basovalo pri 130km jako prase a mal som pocit ze som v inom svete. Po vybiti baterie a naslednom startovani atd sa resetol cely Logic7 a teraz to hraje tak nejak nemastno neslano... proste mi tam chyba ta gracia Logic7. Jako ano nastavil som Logic na 10 a basy zvysil ale stale sa mi to zda ze to hraje inak...

Auto mam 10 dni tak sa snim prave hrajem a stotoznujem.
Třeba Ti na uvítanou odešel L7 

Tak ono tam ten akvalizer logickovy kde nastavujes jednotlive pasma a s tym sa skus pohrat to si pamatam ze vedelo spravit hodne velke rozdiela jak sa nastavilo…nestacilo dat bay vysky na max:))
Alebo jak hovori pajk mozno L7 vypovedal aj ked to by si asi pocul..
Alebo jak hovori pajk mozno L7 vypovedal aj ked to by si asi pocul..
A nevzal sis druhý klíč?
pokud nastavil Logic na 10 tak nemůže být logic v hajzlu, to by nebyl vidět v iDrive...