Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
já myslim že má pár fotek na fb ve skupině..
no ono je rozdíl opravdu koupit pěkné auto ve výbavě za 150-200k nebo se super interiérem za 450-500k...
Nezačínalo to tak že jarax doporučuje 7er e65-e66 stím že nejlepší poměr výbava / cena ?
Většina lidí by byla spokojená s autem za 2kila ale protože si tu někdo vymyslel boj o nejlepší a nejvybavenější popelnici tak se tady lidi přehánějí že je lepší nějakou petelici za 4-5kil ...
To už mi přijde spíše auto pro radost a ne pro užitek a ježdění.
Kdo počítá prachy a přemýšlí a chce auto na denní ježdění nebude kvůli interiéru a pár věcem připlácet 200-300k za auto. To už mi přijde velkej úlet pro pár lidí tady ... jinak většina by to prostě nekoupila ani zde u lidí co mají plnou peněženku
at si každej koupí co se mu líbí ...někomu stačí auto za 2kila jinej chce mít top tak si holt připlatí 2x tolik...
Nezačínalo to tak že jarax doporučuje 7er e65-e66 stím že nejlepší poměr výbava / cena ?
Většina lidí by byla spokojená s autem za 2kila ale protože si tu někdo vymyslel boj o nejlepší a nejvybavenější popelnici tak se tady lidi přehánějí že je lepší nějakou petelici za 4-5kil ...
To už mi přijde spíše auto pro radost a ne pro užitek a ježdění.
Kdo počítá prachy a přemýšlí a chce auto na denní ježdění nebude kvůli interiéru a pár věcem připlácet 200-300k za auto. To už mi přijde velkej úlet pro pár lidí tady ... jinak většina by to prostě nekoupila ani zde u lidí co mají plnou peněženku

at si každej koupí co se mu líbí ...někomu stačí auto za 2kila jinej chce mít top tak si holt připlatí 2x tolik...
jde o to co po tom autě chceš, jeslti pracovní E65 za kilo, nebo vonavku v Individualu za 300-400,
No Filozof chce přece voňavku v individuálu jako daily za stopade. 

Se musím filozofa zastat. Takovou bych chtěl i á 

Filozof píše:Musím se smát... pak tu nebrecte ze hledáte auto rok a půl a přitom si ještě připlatíte. předělávání interiéru je u 7er nadšenců mezinárodní sport... alespoň u některých.
Ať si každý koupi co chce...
Nikdo takovej tady neni kdo by cekal tak dlouho. Po par mesicich si kazdej lehoulince rozumnej nebo strizlivej clovek rekne, oukej, asi musim prihodit par Kc navic jinak budu cekat do duchodu a pak stejne koupim mercedes a cervenou ksiltovku k tomu tak se prihodi prachy a ono to proste jde. Kdo chce hleda zpusoby, kdo nechce hleda duvody. Dlouhe cekani je kvuli tomu, ze clovek si da financni strop a pak hleda a ceka - a rika si, pockam si, vyplati se mi to, protoze sezenu neco levne. Kdyz to nejde tak to nejde tak je potreba z rozpoctu treba 220 tisic udelat 300 tisic a najednou to proste pujde. Bud chces nebo nechces, bud vo tom budes furt jen kecat a spekulovat nebo si to koupis. Jak ze to rikal Mark Twain o tom ceho bude clovek litovat za 20 let?

Ja teda do Individualu za 300. Takovyhle auto musi delat radost a ne ze clovek musi furt resit "hm tohle mi jeste chybi ve vybave, ale jednou to fakt dodelam. Fakt, jeste teda spojka a brzdy a pak mozna pretesnit a pumpa, pak baterka a mozna novy gumy a novy zrcatko, ale pak uz fakt dodelam ten interier, fakt". Bud na to mam, penize i koule, to koupit (a treba za mesic prodat) a zkusit si to, nebo si pojedu prizdisracstvi a budu furt spekulovat nad kazdou korunkou a pak budu jezdit v chciply hnusny sedmicce, ktera me bude akorat srat. Tak to hovno a to radsi chci nejakou velkou tezkou chcanku, kterou muzu vobouchavat vo auta co me serou jak parkujou.Filozof píše: A mít facelift 750il za 150 v šedé kůži nebo 2 kila vs indiv za 3 kila tak vím po čem půjdu....
Tebe, Filozofe, tipuju, ze bys sel do te vybydlene za 2 kila se sedivou kuzi. Ale jen virtualne, rekl by sis jo to si koupim, ale pak by sis to vecer rozmyslel a za 200 radsi vyspekuloval nejakej jinej vrak za 100, aby se usetrilo na neco jinyho (coz teda nijak nekritizuju).
Podle me neni zadna prohra nebo hanba si rict, ze na sedmicku nemam prachy nebo se toho bojim a radsi koupit nejakej jinej jednodussi vrak na servis a bejt v pohode. Ja si to takhle uz rekl u CL w215, A8 D3 i bentley continental GT

Budte dobry
Z Filozofových příspěvků mám spíš pocit, že ho víc naplňuje a baví přepočítávání peněz a šetření, než vlastnictví a provoz zajímavého auta. To bych spíš doporučil koupit starou oktu tdi. Při dobré koupi to bude totální finanční orgasmus 

Mno ani jedno není pravda to si raději nechám co mám a hotovo do oktávky nepůjdu a do vraku 7er taky ne. Jen ta zimní sůl mi pije krev ve které budu muset jezdit ... 

To bude spíš strach, že ho to sežere.
Já měl to samý u X5, která se údajně furt sere a něco chce, ale napětí se postupně uvolňuje. S mým nájezdem 10kil/rok v poho. Čekal jsem to horší.
Nechal jsem si rezervu 100kil ne neplánovaný závady a moc jsem nevyčerpal. S rozvodama počítám časem už od koupi.
Že jsem dal 40 za LPG, 20 za vstupní servis a 10 za tažné nepočítám. To byl plán.
Někdo tu počítá náklady i s benzínem.
Já osobně nepočítám ani gumy ani olej a spotřebák. Ty se sjíždějí i na koloběžce, olej měníš snad všude. I na O III.
Pro mne je servisní náklad např ramena, repas řízení, motoru, převodovky, pumpa, termostaty, výměníky, čepy, různé ŘJ atd.
Tím jsem nechtěl říct, že servis feldy = servis BMW.
Filozofe, jaká sůl??? Vždyť cestáři furt chrápou.
Já měl to samý u X5, která se údajně furt sere a něco chce, ale napětí se postupně uvolňuje. S mým nájezdem 10kil/rok v poho. Čekal jsem to horší.
Nechal jsem si rezervu 100kil ne neplánovaný závady a moc jsem nevyčerpal. S rozvodama počítám časem už od koupi.
Že jsem dal 40 za LPG, 20 za vstupní servis a 10 za tažné nepočítám. To byl plán.
Někdo tu počítá náklady i s benzínem.
Já osobně nepočítám ani gumy ani olej a spotřebák. Ty se sjíždějí i na koloběžce, olej měníš snad všude. I na O III.
Pro mne je servisní náklad např ramena, repas řízení, motoru, převodovky, pumpa, termostaty, výměníky, čepy, různé ŘJ atd.
Tím jsem nechtěl říct, že servis feldy = servis BMW.
Filozofe, jaká sůl??? Vždyť cestáři furt chrápou.

laiku, ale ty máš extra TOP kousek, tebe vůbec nemůžem počítat jako refernčního jeslti se něco sere.
Sorry, já zapomněl
, ale ta Tvoje taky jezdí. Zatím. A to oloupaný?
Už jsou tam další zářezy z parkovišť. Nechápu, že po ní nikdo nevystartoval.
Jinak. Buď si koupím za 500 kil individ a budu kolem chodit po špičkách a parkovat jen u mne v garáži,
nebo za 250 kil ve stavu a výbavě, třeba oloupané s šedým interiérem, který mě bude sloužit i v soli.
Určitě ne mrdku za 100 kil k jízdám do JaraXova a z5. To za ním budu raděj jezdit vlakem se podívat nebo na kafe a ještě ušetřím.

Jinak. Buď si koupím za 500 kil individ a budu kolem chodit po špičkách a parkovat jen u mne v garáži,
nebo za 250 kil ve stavu a výbavě, třeba oloupané s šedým interiérem, který mě bude sloužit i v soli.
Určitě ne mrdku za 100 kil k jízdám do JaraXova a z5. To za ním budu raděj jezdit vlakem se podívat nebo na kafe a ještě ušetřím.
Jak to tady čtu, tak jsem asi fakt koupil dobře a vůbec to dobře vychytal.
Tohle píšu hlavně pro ty, kteří stále ještě vybírají a hledají (vážně pro koupi, ne jako sport “hledám sedmu a řeším nesmysl”) - JDE TO! A dokonce I V POLSKU
Nemám voňavku individual, ale za 200k téměř TOP vybavenou (chybí myslím jen NV a high-beam asist.), hezky interiér světle béžová s černým spodkem, po GO motoru (při koupi jsme ani nevěděli) a nutnosti nějakých zásadních zásahů. Při koupi to hodila tuším jen 6 chyb s tím, ze žádná zásadní, ohrožující, drahá.
Každopádně vstupák proběhl i s dalšími nenutnými položkami, protože jsem detailista. Seznam od Jardy jsem vzal vážně.
Dodělavky výbavy = 0! Resp. zatemnim zadní okna, ale to neberu jako dodelani výbavy
Na konci měsíce dam auto na 3 dny do Prahy na kompletní renovaci interiéru a pak to bude teprve pecička. Pak přijde rozvod a vyhazov, pač tam budu chtít spát a budu furt pryč
(sranda)
Za cca 325k jsem v tom za koupi + Jarax dovoz + vstupak + LPG + kompletní renovace + zatemnění.
Cca 30-50k možná do konce roku (dodělat zbytek - ne nutného, ale já to chci mít proste komplet v zelených políčkách
)
Tohle píšu hlavně pro ty, kteří stále ještě vybírají a hledají (vážně pro koupi, ne jako sport “hledám sedmu a řeším nesmysl”) - JDE TO! A dokonce I V POLSKU

Nemám voňavku individual, ale za 200k téměř TOP vybavenou (chybí myslím jen NV a high-beam asist.), hezky interiér světle béžová s černým spodkem, po GO motoru (při koupi jsme ani nevěděli) a nutnosti nějakých zásadních zásahů. Při koupi to hodila tuším jen 6 chyb s tím, ze žádná zásadní, ohrožující, drahá.
Každopádně vstupák proběhl i s dalšími nenutnými položkami, protože jsem detailista. Seznam od Jardy jsem vzal vážně.

Dodělavky výbavy = 0! Resp. zatemnim zadní okna, ale to neberu jako dodelani výbavy

Na konci měsíce dam auto na 3 dny do Prahy na kompletní renovaci interiéru a pak to bude teprve pecička. Pak přijde rozvod a vyhazov, pač tam budu chtít spát a budu furt pryč

Za cca 325k jsem v tom za koupi + Jarax dovoz + vstupak + LPG + kompletní renovace + zatemnění.
Cca 30-50k možná do konce roku (dodělat zbytek - ne nutného, ale já to chci mít proste komplet v zelených políčkách

Naposledy upravil(a) MartinK dne čtv 23.08.2018 17:38, celkem upraveno 1 x.
Jarda muže případně potvrdit, upřesnit či vyvrátit. Odbzacatku to řeším s nim.
"Nemám voňavku individual, ale za 200k téměř TOP vybavenou (chybí myslím jen NV a high-beam asist.)"
Nechci rejpat a bejt ortodoxni vybavovej koko margot banany pomy, ale nelze mit temer top vybavenou co neni individual. Lze mit temer top vybavenou neindividual, ale to je vlastni kategorie.
Top vybavena neindividual je porad jen posledni vyskovy tabor pod vrcholem a to je top vybavenej individual. Ja nechapal co vsichni maji na te kozene palubce, ale pak jsem sedl do vobyc E65 a pripadal si jak v nejakym jinym aute. Ta prosivana kuze na panelu, alcantra a svitici prahy delaji z toho auta jeste lepsi.
Nechci rejpat a bejt ortodoxni vybavovej koko margot banany pomy, ale nelze mit temer top vybavenou co neni individual. Lze mit temer top vybavenou neindividual, ale to je vlastni kategorie.

To souhlasím. Proto jsem to napsal, jak jsem napsal. A individual není jako individual, atd. Jen jsem chtěl říct, ze se dá koupit pěkný kousek za pěkný prachy!
Mám to podobně jako kurevtor. Dokud jsem neseděl v hezkém individuálu, nepřišlo mi to jako něco, co by bylo nějak vyjímečné, natož abych to musel mít. Vše se ale změnilo, když jsem si jeden takový vyzkoušel, je to úplně ,,jiné,, auto! Posune se ti tou kůží a celkovým sladěním úplně někde jinde. No a po takové zkušenosti jsm si řekl, zme právě to je to auto, co chci a potřebuji. S tím samozřejmě souviselo i to, že bude třeba navýšit původní rozpečet. Službu udělá stejnou, vypadá zvenčí stejně, ale přitom je to auto úplně, ale úplně jiné...
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Není o čem kecat, je to jak píše Kawa a Kurevtor. Ted jsem v aute 260 a nekončím a je to vopruz jebka jedna pos,,,,,,, Raději jsem měl hned na začátku koupit za 250 a byl jsem OK, nekde me nabizel 745 gold braun za 210 a já jsem řekl, že to je moc, tak teď to mám!!!!
Když jsme přijel poprvé k Jaraxovi zrovna jsme tam natrefil na to nej co k němu jezdí (osud) moje 735 vypadala velde Piváskovi a Kawovi jako kdyby to nebyla ani 7er strašný probuzení. Pivásek mě odrovnal v12 a výfukem od Jaraxe a do Kawovi jsem se fakt Jaraxe 2x ptal jestli tam muzu sendout, prostě ty auta Individual jsou úplně někde jinde dejchne na člvoěka něco jinýho co prostš nemá každej a nejhorší je fakt to za to stojí, ať ta v12 s alcantarou na palubce nebo Kawavova s bílým introšem tam to bylo jak v kostele papuče a klid děti teď předsedá Logic7 !!!
Ach jo jdu dát slivku ....
Když jsme přijel poprvé k Jaraxovi zrovna jsme tam natrefil na to nej co k němu jezdí (osud) moje 735 vypadala velde Piváskovi a Kawovi jako kdyby to nebyla ani 7er strašný probuzení. Pivásek mě odrovnal v12 a výfukem od Jaraxe a do Kawovi jsem se fakt Jaraxe 2x ptal jestli tam muzu sendout, prostě ty auta Individual jsou úplně někde jinde dejchne na člvoěka něco jinýho co prostš nemá každej a nejhorší je fakt to za to stojí, ať ta v12 s alcantarou na palubce nebo Kawavova s bílým introšem tam to bylo jak v kostele papuče a klid děti teď předsedá Logic7 !!!
Ach jo jdu dát slivku ....
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Arnie, a tos neviděl co tady mám teď

za 100k koupíš E65 co funguje, já jsem takovou jednu koupil, ale jsem magor, hned se to muselo lakovat, a tam novej plastík, tam přidat násvit, interier z faceliftu atd a už jsem samozřejmě někde jinde.laik píše:Sorry, já zapomněl, ale ta Tvoje taky jezdí. Zatím. A to oloupaný?
Už jsou tam další zářezy z parkovišť. Nechápu, že po ní nikdo nevystartoval.
ale prostě TOP vonavej Individual za kilo asi nekoupíš, ale zase lepší za kilo E65 než E39 nebo E38.
ale máš pravdu, když máš vonavou sedmu, tak se kolem ní musí chodit pošpičkách, žena s malýma mi ted jezdí mou a chce se mi brečet, odřeny kolo, někdo malinko odřel narazník (asi tak 1x0,5cm ale stejně byla 2 dny ticha domacnost), a žena prohlasila at už ji dam tu její nebo si jde koupit feliiciu.